неможу відкрити водійську дверку!!! help!!!

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Jenya_man, 4 січ 2011.

1. Jenya_man

Jenya_man Початківець

VW Passat B3 1.6 1989
    Клубна карта:
    000087
    Привіт всім! Хочу звернутись до вас за допомогою і порадою! Недавно в мене на Б3 сталась проблема: неможу відкрити водійську дверку! Ні з зовнішньої ні з внутрішньої сторони не відкривається. Коли тянеш за ручки (ззовні і з середини), таке, якби дверка закрита, але центральний замок відкритий і всі решта двері відкриваються. Перше думав що замерзла, але відігрівши, ситуація не помінялась... Вже надоїло сідати в машину через пасажирське сидіння!!! Може хтось вже стикався з такою проблемою, або знає яким ще способом можна відкрити водійські двері? Порадьте щось, буду дуже вдячний!!!

2. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Схоже що в тебе лопла тяга до замка(((( Геморойно, але пробуй зняти ущільнювач і зацепити якимось гачком. З подібним на такій машині 3 години махався((((

3. kym

kym Аксакал

a 100
    Робиш так... один з ключом зовні відкриває закриває , тисне кнопку і тягне ручку, але не дуже сильно щоб не відірвати.... ти з середини плечем пхаєш і то досить сильно надвір... паралейно рухаєш тою пштичкою що коло вікна.... тяга вряд чи порвалась то рідкість скоріше всього відкрутився болт що тримає замок і тягу і якщо трусити і дьоргати дверкою відкриється.
    Якщо не відкиється дзвони до злодіїв вони відкриють.......)))))))))))))))))))))))))

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Думаю якось так
    Доречі хіба не можна відкрутити дверну ручку відкривши задні двері?

5. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Довгою викруткою відкривши задні двері відкручуєш болт передньоЇ ручки,знімаєш ручку і там по обставинах

6. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495
    Кілька років назад, вже не пригадую за яких обставин, відкрив передню дверку варварським методом. Замки здається замерзли і вийти з машини я не міг. Довелось зняти обшивку в напрямку салону при закритій дверці (ручки і все що знімалось я познімав). Так, отримав доступ до механізму замка і виявив що він повністю справний і вже нормально відкривав і закривав двері. Пізніше через декілька днів поломка повторилась, але ремонтувати нічого не довелось, все працює і по сьогодні. Причиною того всього був мороз біля 15 градусів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)