неонова підсвітка

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Мирік, 28 вер 2009.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    привіт усім,захотілось мені поставити неонову підсвітку на днище(бампера,пороги),наразі думаю над кольором(машина ярко червона,в салоні є підсвітка на ноги синя) і чи ставити неонові палки чи світодіоди,як їх прикріпити та провести дроти,де їх можна купити за розумні гроші.

2. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Якщо вже надумав робити підсвітку днища, то однозначно діодна підсвітка. Якість світіння діодів ефективніша. Якщо все грамотно зробити, то отримаєш ефект підсвітки усього дна, а не плямки в окремих місцях. Можна використати полоски по 50см, вони герметичні, не бояться вологи та ударів (їх продає Назар-Львів тут на форумі), які між собою спаюються і зробити так: на пороги 3х50см, а на перед, зад - 2х50см і закріпити їх саморізами до днища (жорстоко!!!) або приклеїти їх до днища таким чином, щоб вони не проглядались з під порогів та бамперів. Стосовно кольору - однозначно синій, щоб витримати баланс червоного та синього (не роби новорічну ялинку). Підключити можна до габаритів або на окремий тумблер в салоні вивести.

P.S. зараз продають комплекти 900-1500 грн (дві трубки по 120см, дві по 60см, можливість зміни кольору підсвітки від 1 до 15000000 кольорів, можливість вибору режиму світіння, можливість підключення да аудіосистеми - буде пульсувати в такт музики).

Бажаю успіхів.

3. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    таке питання,а менти не домахуються?

4. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    Тому краще вивести на вимикач в салоні. Менти більше домахуються, якщо спереду присутнє синє, зелене, а тим більше червоне світло.

5. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    ,а їх ціна

6. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    в районі 50-60грн. за 1 шт. 50см

7. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Як на мене таке світло дивиться на заниженій спортивній бричці з обвісами катками ітд., а на всі решта авто колхозно буде, ИМХО.

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    І до скіроко пасуватиме? :haha:))))))))

9. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Не знаю, але на кабріку точно пасуватиме:yes:

10. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    ще не бачив нормальної світодіодної підсвітки днища

11. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    це залежить від того, на скільки грамотно все буде зроблено.

12. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    підтримую. наразі ввидів тілько на жигулях і всякій автопромбидмаш

13. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Я також трохи думав: неон чи діод? Перевагу віддав діоду. Два роки назад появилися діодні стрічки (довжина - 30 і 50см, ширина - 8мм і саме головне товщина - 3мм) синього, червоного, зеленого, жовтого і білого кольорів. Я вибрав червоні на днище. Пороги - 3х50см на сторону і по одному спереду і позаду. В салоні під ногами на 15см синій неон. Прошлої зими під час паркування виїхав на купу снігу, праву сторону діодів здер і вже неставив. Спереду і позаду світять по сьогоднішній день, супер. Купував (2 роки назад) на авторинку вул. Зелена, вони і зараз там є. Магазин №44 (2ряд), Алік тел:8(067)702-12-99.
    Магазин: світлотехніка, провід, клеми і роз'єми,електросклопідіймачі всіх типів,автосигналізації, приводи центрального замка, автоакустика, автопроводка, автоантени CALEARO (Італія) - ЦЕ ВСЕ СПИСАВ З ВІЗИТКИ!!!

14. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986
    потому что у нас ее никто не делает. Но все для этого необходимое есть. Правда получается не дешево.

15. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Рос, а фото твоєї діодної підсвідки льзя?

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Як писав один із одноклубників "на вкус і цвєт фломастєри разниє"(вибачте що російською по Українські) тут я повністю згоден що підсвітка гарно виглядає на заниженій підвісці, єдиний варіант це підключити підсвітку на відкривання дверей, бо в наш не легкий час полюбляють ..издити люки каналізаційні. Але це лише моя думка, хоча все що зроблене в одному стилі гарно виглядає а коли на "зубилі" обклеїного наклейками типу "спарко", "коні", і т.д., білого кольору стоять зелені бампера, малинові бризовики, коричневі спойлера причому все це "ЛОСКовське" (автобазар в Харкові, тут все це й льють) то синя підсвітка буде якраз в тему:). Нікого не хотів образити, а якщо хтось образився то прочитайте перше речення допису:), киньте фотки, пліззз, хочеться глянути як вони(світлодіоди) дивляться на авто!

17. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Може сьогодні залізу в яму і фоткну. Бокові зняті. В мене ті полоски ще приклеєні знизу передніх дверей. При відкриванні під ногами світло-червоний колір.

18. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    та не знизу, а як зісторони дивится

19. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Будеш завтра на з'їзді, подивишся!

20. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    не буду :sad: , покишо немаю вагомих причин їхати до ЛЬвова

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)