Проблема така: На Джеті стоїть штатний вакуумний ц/з. Пару днів назад перестали закриватися двері, багажник і лючок бензобака.: На лівій передній стоїть електричний ц/з на п'ять дротів і тільки її і закриває. Сигналка працює! Поміняно: електричний ц/з і підставляв аж три! компресора - непрацює. Думаю шо проблема в дротах, від дверки до компресора??? Я недружу з електрикою, можу хіба поміняти фішки чи... Хтось може глянути, прозвонити дроти?! Деколи забуваю, що тра рукою закривати дверні кнопки. Противно, коли шось нефунциклює!
Ростик, можу підказати номер дуже толкового електрика. (067) 9602101 Микола Думаю проконсультує В мене були вакуумні заводські, але я поміняв на звичайні ц\з (соленоїди).Півроку вже пройшло... працюють без проблем.
Проблема ще не вирішена, був у відпустці. Знайшов свою сигналку: Тепер тра взнати які кольори дротів ідуть від блока до самого цз, а їх там 5: Повторюся: недружу з електрикою, можу тільки під'єднати по кольрах! ЕЛЕКТРИКИ, чи можна наглядно намалювати шо куда - блок-цз!!! Грішу, шо коли міняв дверні завіси то міг потягнути дроти від дверки до кузова! П.С. авто експлуатується щодня, попробує поки сам, може заканає знайти цей "чарівний" дріт.
у мене поламався замок багажника!!! раніше багажник закривався центральним замком... поставив простий замок і тепер закривається на ключ... Може хтось знає як поставити знову центральний замок
центральний замок це є звичайна тяга до звичайного замка... якщо зберіг тягу і сам соленоїд то можна поставити без проблем
дякую все зберіг!!! але мені здається що хтось раніше так і переставляв і відламав пластмасові направляючі на замку... (одна точно там хиталась) поки в прекрасний момент не стала на перекос і не відламала другу... короче намучився поки відкрив багажник... потрібно буде спробувати але боюсь відламати ці направлячі на замку...
А коли закриваєш с пульта то компресор качає але незакриває, чи нереагуе взагалі? Якщо компресор гудить то напевно проблема десь у трубках які до замків йдуть. А якщо взагалі нереагує то тре шукати обрив в дротах.
Може хтось стикався з такою ситуацією. Колись стояла сигналка, яка закривала ЦЗ при включенні охорони однією кнопкою, знімала з сигналізації та відкривала ЦЗ іншою кнопкою. Тою іншою кнопкою можна було відкрити-закрити ЦЗ при відключеній сигналізації. Окремо така ж функція була на ричажку-блокіраторі водійської дверки. Натискаю цей ричажок - закриваються всі двері, піднімаю вручну - відкриваються всі двері. З вулиці таке саме було ключем. Потім поставили якось нову сигналізацію. І щезла ця функція на ричажку водійської дверки. Хоча з вулиці ключем це все працює далі. Може хтось знає де шукати, чому не працює? Чи то сигналка нова винна, чи якийсь дротик десь відійшов і тоді цікаво де? Чи хлопці, які ставили, схалтурили щось (фірма знаходиться на Городоцькій, кому треба антирекомендації, напишу адресу в приват, хоча таких як вони треба виводити на чисту воду відкрито, довбалися два дні не могли прикрутити сигнали-ракушки щоб вони нормально працювали)? З сигналізації все працює, з ключа також, а ось ричажок більше не керує центральним замком. Допоможіть, бо дуже не вистарчає тої функції...
У мене теж не працює Але... якщо на заведеній машині я натисну на брелку "закрити" то закриває і блокує всі двері, і не відкриєш поки не розблокуєш з сигналки, які б ричажки не смикав
В мене ричажками можна відкривати любі двері тепер. Де шукати щоб також не було такої можливості? Коли було закриття водійським ричажком, то також не було можливості у пасажирів смикати ричажки.
Непрацює бо напевно окислився контакт в замку, обо обірвався дротик що до нього йде . Коли ти запихаєш ричажок то в замку має замкнутися контакт. В мене таке було на сигналці з пневматичними замками.
Так от, мудрі люди кажуть, що мені або пороблено, тобто відключили блок управління, який має бути у водійській дверці. Або нагло зняли ті пацани, які ставили колись сигналізацію. Питання до одноклубників - хто може при розборці своєї (чи сусідської) дверки в ідентичних пасатах В3 (чи може схожа система є на інших моделях) поритися і подивитись, чи є там якийсь окремий блок управління, куди він там може підключатися чи до нього що йде і як він має виглядати, бажано з фотками? Але це при умові, що у Вас (чи у сусіда) водійським ричажком можна блокувати інші ричажки-блокиратори на дверях. В мене лише від водійської ручки підключено роз'єм до якогось блоку І є ще один вільний роз'єм такого ж плану, який підключений до того білого блоку. До речі, як правильно цей блок називається, що на фото? Мабуть, вкрали такі цей блок управління. Допоможіть і я напишу адресу хто таким займається, щоб більше ніхто не злапався на їх обманки і їх бізнес розсипався б на дрібні шматочки. Бо вони мене переконували, що то все від сигналізації залежить. А ще два дні ставили ракушки-сигналки. (Попереджаючи випади в мій бік повідомляю, що Донецького тоді ще не було в нас, та й зараз він за межами досяжності до моєї машини, на жаль).