Непрацює ц/з!

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем ROS, 23 чер 2010.

1. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Проблема така: На Джеті стоїть штатний вакуумний ц/з. Пару днів назад перестали закриватися двері, багажник і лючок бензобака.:diablo: На лівій передній стоїть електричний ц/з на п'ять дротів і тільки її і закриває. Сигналка працює!
    Поміняно: електричний ц/з і підставляв аж три! компресора - непрацює. Думаю шо проблема в дротах, від дверки до компресора???
    Я недружу з електрикою, можу хіба поміняти фішки чи...
    Хтось може глянути, прозвонити дроти?!:girl_angel: Деколи забуваю, що тра рукою закривати дверні кнопки. Противно, коли шось нефунциклює!

2. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Ростик, можу підказати номер дуже толкового електрика.
    (067) 9602101 Микола
    Думаю проконсультує ;)

В мене були вакуумні заводські, але я поміняв на звичайні ц\з (соленоїди).Півроку вже пройшло... працюють без проблем.

• Подобається Подобається x 1
  3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Проблема ще не вирішена, був у відпустці.
    Знайшов свою сигналку:
    Тепер тра взнати які кольори дротів ідуть від блока до самого цз, а їх там 5:
    Повторюся: недружу з електрикою, можу тільки під'єднати по кольрах!
    ЕЛЕКТРИКИ, чи можна наглядно намалювати шо куда - блок-цз!!!
    Грішу, шо коли міняв дверні завіси то міг потягнути дроти від дверки до кузова!
    П.С. авто експлуатується щодня, попробує поки сам, може заканає знайти цей "чарівний" дріт.

Останнє редагування: 16 вер 2010
  4. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    у мене поламався замок багажника!!!
    раніше багажник закривався центральним замком...
    поставив простий замок і тепер закривається на ключ...
    Може хтось знає як поставити знову центральний замок

5. kym

kym Аксакал

a 100
    центральний замок це є звичайна тяга до звичайного замка... якщо зберіг тягу і сам соленоїд то можна поставити без проблем

6. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    дякую все зберіг!!!
    але мені здається що хтось раніше так і переставляв і відламав пластмасові направляючі на замку... (одна точно там хиталась) поки в прекрасний момент не стала на перекос і не відламала другу... короче намучився поки відкрив багажник...
    потрібно буде спробувати але боюсь відламати ці направлячі на замку...

7. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    А коли закриваєш с пульта то компресор качає але незакриває, чи нереагуе
    взагалі?
    Якщо компресор гудить то напевно проблема десь у трубках які до замків йдуть.
    А якщо взагалі нереагує то тре шукати обрив в дротах.

8. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Десь точно є обрив!!! Ніяк незберуся до пана Донєцкого!!!

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Може хтось стикався з такою ситуацією.

Колись стояла сигналка, яка закривала ЦЗ при включенні охорони однією кнопкою, знімала з сигналізації та відкривала ЦЗ іншою кнопкою. Тою іншою кнопкою можна було відкрити-закрити ЦЗ при відключеній сигналізації. Окремо така ж функція була на ричажку-блокіраторі водійської дверки. Натискаю цей ричажок - закриваються всі двері, піднімаю вручну - відкриваються всі двері. З вулиці таке саме було ключем.

Потім поставили якось нову сигналізацію. І щезла ця функція на ричажку водійської дверки. Хоча з вулиці ключем це все працює далі. Може хтось знає де шукати, чому не працює? Чи то сигналка нова винна, чи якийсь дротик десь відійшов і тоді цікаво де? Чи хлопці, які ставили, схалтурили щось (фірма знаходиться на Городоцькій, кому треба антирекомендації, напишу адресу в приват, хоча таких як вони треба виводити на чисту воду відкрито, довбалися два дні не могли прикрутити сигнали-ракушки щоб вони нормально працювали)? З сигналізації все працює, з ключа також, а ось ричажок більше не керує центральним замком. Допоможіть, бо дуже не вистарчає тої функції...

10. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене теж не працює ;) Але... якщо на заведеній машині я натисну на брелку "закрити" то закриває і блокує всі двері, і не відкриєш поки не розблокуєш з сигналки, які б ричажки не смикав ;)

11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене ричажками можна відкривати любі двері тепер. Де шукати щоб також не було такої можливості? Коли було закриття водійським ричажком, то також не було можливості у пасажирів смикати ричажки.

12. bodia

bodia Active Member

VW passat 1.8мi(ABS) 1993
    Непрацює бо напевно окислився контакт в замку, обо обірвався дротик що до нього йде .
    Коли ти запихаєш ричажок то в замку має замкнутися контакт.
    В мене таке було на сигналці з пневматичними замками.

13. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    У мене замки пневматичні ;)

14. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Також пневматичні А де той чарівний дротик???????????????

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Дійсно, куди він там має йти? Є можливість фото зробити?

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Може є якісь надибання вже в когось з цього питання?

17. ROS

ROS Аксакал

Клубна карта:
    000035
    Донецький реанімував компресор за пару хвилин. Він кинув паралельний дріт і вся проблема зникла.

18. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Пропоную всім перед тим як їхати до Донецького кидати паралельний дріт. Це його трошки розгрузить. :)

19. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Інтересно-інтересно, а чого я тільки зараз про то дізнався??!!

20. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так от, мудрі люди кажуть, що мені або пороблено, тобто відключили блок управління, який має бути у водійській дверці. Або нагло зняли ті пацани, які ставили колись сигналізацію.

Питання до одноклубників - хто може при розборці своєї (чи сусідської) дверки в ідентичних пасатах В3 (чи може схожа система є на інших моделях) поритися і подивитись, чи є там якийсь окремий блок управління, куди він там може підключатися чи до нього що йде і як він має виглядати, бажано з фотками? Але це при умові, що у Вас (чи у сусіда) водійським ричажком можна блокувати інші ричажки-блокиратори на дверях.

В мене лише від водійської ручки підключено роз'єм до якогось блоку

І є ще один вільний роз'єм такого ж плану, який підключений до того білого блоку. До речі, як правильно цей блок називається, що на фото?

Мабуть, вкрали такі цей блок управління. Допоможіть і я напишу адресу хто таким займається, щоб більше ніхто не злапався на їх обманки і їх бізнес розсипався б на дрібні шматочки. Бо вони мене переконували, що то все від сигналізації залежить. А ще два дні ставили ракушки-сигналки.
    (Попереджаючи випади в мій бік повідомляю, що Донецького тоді ще не було в нас, та й зараз він за межами досяжності до моєї машини, на жаль).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)