непрацює датчик палива.

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Дімон, 21 бер 2008.

1. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    Точніше не знаю, може щось і інше але почну спочатку, 2 дні назад залив повний бак, зранку на слідуючий день виїхав з дому все було ОК, після того як проїхався по бруківочці в мене загорілася лампочка і стрілка показала що бак порожній, зразу згрішив на сусідів :) думав спустили бензин, заїхав на заправку, залив до повного влізло лише 4 літри, а прибори все одно показують що бензин на нулі, коротше провірив в першу чергу всі запобіжники, згорівших нема, але при включеному запалені зняв фішку з проводами які йдуть до Бака, і провірив чи на них поступає сигнал, туди йде 4 проводи, 2 товсті 2 тоненькі, 1 товстий і 1 тонкий коричневі (то в мене маса) а от ті що жовті з коричневим як я розумію це + і при включеному запалені він має подаватися, а його нема. :sad:(( як провірити проводку не знаю бо не знаю від якого запобіжника той датчик працює. Може хтось підкаже як вирішити дану проблемку, бо страшно їздити езнаючит що в баку робиться.

2. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993
    Відповідь: непрацює датчик палива.

тему можна закривати, датчик запрацював!!! лікував так. зняв коврик багажника, відкрутив кришку яка йде до бензонасоса, постукав молоточком легенько . Все запрацювало.закрутив назад :) вже 3 дні працює без проблем :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Відповідь: непрацює датчик палива.

Дімон

Система ніпель :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)