Така ситуація. Їздив до післявчорашнього дня (місяць) і не знав що в мене не горять стопи. Значить так: габарити в мене світяться середні лампочки на задніх фарах, (хоча я думаю що мали би бути крайні, а стопи середні), підсвітка номера також не світиться (була згорана одна лампочка, замінив - результату нама), запобіжники ВСІ цілі. Сигналка підключена під тіж середні лампочки тобто зараз габарити. Коли жму тормоз негорить ніодна лампочка. В чому може бути проблемка зі стопами, де шукати??? Підскажіть хто знає. П.С. Доречі задній хід теж не горить, але я думаю то може бути датчик заднього ходу так?
Відповідь: Непрацюють задні стопи шукай над пелалькою тормозу, там така лягушка (включатель, кнопка) вона буває накриваэться, або розєм з неї знятий.
Відповідь: Непрацюють задні стопи Я ше вчора знайшов Пол, після того як написав пост, пішов шукати і знайшов причину. дякую. Дійсно вона, згорані контакти, відразу замовив нову, сьогодні мають привезти. А де шукати причину шо не працює освітлення заднього номера????
Відповідь: Непрацюють задні стопи Якшо лампи і цоколі цілі, то скорше всього немає маси, тому шо + підсвітка заднього номера бере з задніх габаритів, а масу бере з кришки багажника біля самої підсвітки. Шукай тестером плюс, якшо є-тоді просто зачисти масу або кинь додаткову. Якшо немає плюса-дивись + дріт, особливу увагу приділи місцю, де він виходить з кузова і іде в кришку багажника, там в гофрі гумовій цілий джгут дротів, які в тому місці люблять перетиратись і рватись. Або причина в контакті на платі заднього ліхтаря (той шо на підсвітку), біля лампи габарита. Задній хід-дивись датчик в КПП.
Відповідь: Непрацюють задні стопи В мене також підсвітка заднього номера не працює, купила лампочку, вожу в машині
Відповідь: Непрацюють задні стопи лампочки я поміняв була одна згорана але то ше раніше, а підсвітка так і не горить. Таке враження шо недоходить +.....
Відповідь: Непрацюють задні стопи Знайшов причину Завдяки Маркелу. Там взагалі колгосп був, шкода не мав фотіка біля себе. джгут проводки перерізаний доточений і як небуть деякі провода заізольвані, а деякі взагалі ні. Я той колгосп розібрав почистив, позєднував що до чого, заізолював, закрив гофру і все. Включив підсвітку все працює і в тому числі освітлення номерного знаку. Тільки.... Незнаю по які причині непрацює склоочисник задній. Коли я все підєднав, включив запалення щоб попробувати чи працює двірник, то під час вмикання запалення він (моторчик) прокрутився секунди дві і перестав. Хоча перемикача я ще не чіпав. Я думав запобіжник, ні цілий. Попробував перемикачем, глухий номер, працюють тільки передні. Потім через деякий час я знов включив запалення і знов та сама ситуація секунду прокрутився і знов перестав. Коли я перемикаю на самому моторчику, там де підключається штекер, проводом перший і третій контакт, моторчик крутиться. В чому може бути причина???