Неправильно працює тахометр

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Travel, 10 бер 2009.

1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    проблема така - неправильно показує тахометр. Бреше в два рази тобто коли я сьогодні насправді проїхав 25 км. то він показа 12 км. неможу точно сказати коли це почалося оскільки зауважив тіки сьогодні припускаю що це сталося десь місяців 3 тому бо від того часу у мене збільшився суттєво розхід і я вже поминяв все що можна а виявилося шо то бреше тахомерт. можливо така проблема була ше до покупки авто оскільки машина в мене не довго.
    може хто хтось знає в чому проблема ???
    машина Гольф 3 1.8МІ 95 р.в. АБС немає!
    тахометр електричний.

2. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Цікава ситуація. Наскільки я зрозумів тільки проїханий кілометраж рахує неправильно . А кількість обертів показує правильно?

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    оберти працюють правильно навіть можна сказати чьотко. Бо як я вже говорив про перерозхід то я побував у всіх електриків львова оскільки обороти пригали тепер працює все ок.

вибачте за машинальну помилку я мав нв уважі що непрацює одомерт.

Останнє редагування модератором: 12 бер 2009
  4. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    cкорость правильную показывает. Если да, до скорей всего поврежден дамп одометра , а зто уже не так просто. Как минимум (я так думаю) на Алексе есть и дамп и программист, который все это забацает

P.S. если хочется самому- есть неплохой форум, но надо иметь понятие , о чем речь
    _http://www.auto-bk.ru/forum/index.php?act=idx

5. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

6. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    я б на твому місці, для початку, спробував поміняти з кимось щитком приборів на кілька днів, щоб переконатись чи в щитку проблема, чи десь інше треба рити.

7. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)