Проблема точно у форсунці? Бензонасос гудить при повороті ключа в режим запалення? Sent from my iPad using Tapatalk
Дай код двигуна. Щоб з орієнтуватись шо за вприск. Треба осцилографом дивитись чи є сигнал на форсунках
Мотор, до біса знайомий, нє Куме Там моноінжектор, і одна форсунка. І якшо вже 3 поміняли то потрібно задуматись поміряти все таки тиск паливного тракту, бо насос може гудіти і не давати тиску також
Можу дати номерок хорошого моториста у Львові, якщо у Вас немає цілі вирішувати проблему самотужки, я в нього багато що робив, поки все працює як годинник, тьху-тьху. Sent from my iPad using Tapatalk
Та я власне подумав що то за вприск на Б4 чи 1.8 моно чи 2.0 повний. Чесно кажучи подумав шо то повний інжектор і чоловік поміняв 3 з чотирох форсунок.... а оказується він міняв ту форсунку що майже не ломається три рази...)))))) По суті ... міряй тиск палива... насос може гудіти і не качати. Взагалі дивно монік буде працювати і при зовсім здохшому насосі. Хреново но буде робити. Вистарчає 0.5 бар замість положених 4 бар і буде робити. Може щось забилось або подачу з обраткою перепутали.... всяке може бути