Невідома проблема?!

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем ENERGY, 21 кві 2009.

1. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Одразу вибачаюсь, якщо не зовсім в ту рубрику - просто не знаю в чому проблема, а порада потрібна негайно, так як машина потрібна.
    Цілі вихідні відкатав без сучка і задорінкі в сумі біля 400км. І от сьогодні зранку виїжджаю зі стоянки, нормально прогрів, двигун вже десь працював хвилин 15, тільки проїхав метрів 100, і несподівано глохне біля самих воріт стоянки. Пробую одразу завести, навіть не схватує двигун, підкачування педалькою газу нічого не дає. Вся високольтна проводка нормально закріплена (раніше шось відходило в цьому плані і любила підтроювати, іноді глохнути але потім через деякий час заводилась) Свічки не засрані, правда невідомо чому, деякі виявилися не зовсім до кінця закручені :dntknw:, закручував в суботу на теплому моторі і до кінця.
    Одним словом все перещупавши і крутнувши стартером разів 10 кинув і побіг на роботу.
    Ще один нюанс, в карбі під повітряною заслонкою щось блистить, таке враження що бенза (але можливо то оптичний обман), там вона повинна бути ?
    Які будуть поради крім перевірення чи йде іскра від котушки і від свічок?

2. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    хляпни чуть бензини в карб і подивися чи схопить

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Перевір чи ремінь ГРМ цілий. Могло злизати зуби.

4. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    підкачуванням педалі газу ти залив карб бензиною.. треба натиснути педаль в полік і покрутити стартером в такому режимі лишня бензина вихляпається і машина повинна завестись.. а взагалі то треба з талкачя завести і подивитись шо буде далі..

5. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    я згідний на 100% за приводний ремінь
    але якшо його порвало то погнуло клапана

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Біглий огляд після роботи показує, що іскра не йде ще від котушки. Так що надіюсь на рахунок ременя обійдеться. Зараз воорожусь тестером і буду дивитись чи взагалі напруга доходить до котушки. Якщо не доходить - то де далі шукати проблему ?

7. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    в тебе яка сигналізація стоїть?

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Якшо проблеми з ремнем ГРМ, не буде крутитись промвал, не буде працювати датчик Хола, не буде подаватись сигнал на комутатор і відповідно котушка не буде давати іскру. Не впевнений, але ніби так. Зніми кожух ремня ГРМ і подивись чи нема зубів розсипаних.

9. ENERGY

ENERGY Місцевий

З ременем ГРМ все добре, перевіряв, крутиться все. Напевно проблема з проводкою, бо на котушці запалювання на виводі +15, напруги нема ні при яких обставинах, ні при увімкненому запалюванні, ні при увімкненому стартері (з"являються лише якісь 0,15-0,3в, що схоже на якісь наводки).
    Знайомий порадив підключити напряму від акумулятора - але зразу починає сильно іскрити і дріт грітися, тому від такої ідеї відмовився.
    Що скажете панове, машина терміново потрібна в пятницю, а тут така дилемка :sad:
    Сигналізація Конвой SP15LR, блокування походу увімкнене якраз на блокування запалювання.

Останнє редагування: 21 кві 2009
  10. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Перевір бобіну , датчик Холла

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Наскільки я знаю в моїй звичайній контактній системі запалювання датчика Холла немає. А от як перевірити котушку запалювання (це наскільки я розумію та ж бобіна) ? Та й плюс 12В не приходить на клему +15 на котушці, по логіці діло не в ній.

12. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    можливо релюшка від сигналки???

13. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

можливо шо в тебе просто замок запалення навернувся або скоріше всього релюшка якась чи банальний запобіжник.

14. ENERGY

ENERGY Місцевий

Ну найпростіше - запобіжники я вчора перевірив вже два рази всі. Був згорілий але здається від поворотів лише. Також починаю думати або на сигналку, або на замок запалювання. Сьогодні маю зустрітись з людиною, яка ставила сигналізацію, може щось прояснить.
    Мене от тільки непокоїть чому, якщо напряму на котушку від акуулятора подати +12в і обійти замок запалювання починає капітально іскрити. Це ж номінальний режим роботи. Нічого не зрозуміло :sad:

15. jora

jora Active Member

VW Polo variant 1.6 inj, 1998
    Уважно оглянь корпус котушки, можливо він тріснув, тоді треба міняти. Деколи важко помітити тріщини на корпусі котушки, але є надійний спосіб: в темну пору доби або в будь-якому темному місці крутиш стартером - якщо під капотом ідуть "блискавки", значить це воно (тріснув корпус).
    П.С. Бажано мати з собою помічника, щоб спостерігав за дійством під капотом або крутив, бо "блискавки" можуть бути ледь помітні.

16. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    Сигналізація Конвой SP15LR, блокування походу увімкнене якраз на блокування запалювання.[/QUOTE]

Просто мене з під роботи два рази тягнули,ні ч/з прикурювач ні з толкача не заводилася,поки не поїхав і дав втик,тим що сигналізацію ставили вони щось зробили ,правда сказали що проблема не в тому:) вже пів року їжджу без проблем.

17. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    так іскра є чи нема
    тоти просищ не давати таких питань, то кажеш шо може шось з катушкою

18. ENERGY

ENERGY Місцевий

Іскри немає, тому що не приходить напруга на котушку запалювання.
    Тобто зараз не виясниш чи катушка справна.

19. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    постав розрядник , подай на катушку ,-, і цокай+
    тоді побічиш чи вона справна чи нє
    якшо справна то тоді замок, або сигналка

20. ENERGY

ENERGY Місцевий

Що за розрядник такий ?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)