Сьогодні уночі, 18 листопада, у центрі Львова компанія молодих людей влаштувала різанину, у результаті якої один хлопець загинув, а троє опинились у лікарні. Встановлено, що випадків було два, обидва на проспекті Свободи – центральній артерії міста. В обох випадках нападниками були ті самі люди - компанія із трьох молодих чоловіків та однієї дівчини. http://www.lvivport.com/novyny/crime/40738-den-studenta-zakinchyvsia-krov-iu Не пригадую, щоб колись щось подібне було у Львові... Бережіть себе
Тре тим придуркам вимагати довічне, всім з компанії, коли суд буде. Я піду...якщо буду на той момент в Україні.
та нічо не треба вимагати, я от просто поведінку людей недоганаяю. Це ж завтра можуть тебе під тим готелем прирізати і хер хтось щось скаже..
Ну прирізати можуть і в тебе під будинком... але якщо тій справі надати розголосу і відповідно покарати, щоб "ніпавадна біла", то вже інше питання. Знаючи наші суди, і медекспертизи (вже от в статті пишуть що під дією наркотиків були, тобто не наеавмисне вбивство вже пропагують, а мабудь, ще експертизи не було), от такі у нас суди і відмазки.
бо все на показуху, чи для "статистики", а НЕ на результат. ---- це я про правоохоронні органи. Піzdец, та ще й в центровій частині міста "добра". жах, біда та горе в сім'ях.
які б суди не були - сподіваюсь це питання часу, коли в нас суди будуть по стороні справедливості, а поки так є як є - слухайте @MARTINI - бережіть себе! ПС: тих звірів по ходу знайшли і їм світить на жаль лише десь 7 років...: http://portal.lviv.ua/news/2015/11/...uchasnikiv-smertelnih-rizanin-u-tsentri-lvova
Що ви херню постите... Кому відмовили ... прохожим на вулиці... Поліція візьме все що треба...За скриття злочину , або доказів здочину - стаття на тюрму. Якийсь журналюга херню пише, а вам країна не подобається...Блін з придурками
скажу з лічного досвіду, або професійної діяльності в готелях "Рейкарц" ми немаємо права надавати відеоспостереження наших обьєктах і готелях без дозволу начальника СБ і відповідних документах міліції, а точніше... має бути постанова і письмове прохання надання відеоспостереження наприклад вул Л. Українки по заяві такій то (скоєня злочену). Тоді надаються всі відповідні камери перегляду з часу який вони зазначили в даній постанові або в прохані, а за всімами іншими понятіями наданя будь якої інформації перевірки відеоспостереження можуть бути відмовленні. Ну а взагалі то все залежить від начальника даного підрозділу.
мене от ці дешеві панти завжди дивували "Начальник Служби Безпеки.... готелю" Йоб вашу мать! А Начальниця Служби прибирання теж є ? Поки вони ту заяву напишуть в вас вже камери все по новому перепишуть і запис втратиться!
Чомусь коли пацанчик 18 років з Дрогобича бив жінок і одну забив до смерті коло музею зброї. Відео від нас получили на другий день. А от відео камер від музею і до нас від 2днів і взагалі неотримали. Так що мова йде не йде.. ця вся мова до одного місця... в нас закон перепльовує закон який перепльовує інший закон... і кожен трактує своє право як хоче. От і маємо те що маємо. Про це можнаговорити довго і прикладів наводити багато.
При любих запитах на камери має бути запит від иміліції. Це якщо брати по закону України. Був випадок в 12році коли машинитиряли на вірменській. Мудак в формі призодив і дивився де які камери стоять а потім там же і машини тиряли. Так родича Садового грабанули 2веліка і сумку на пів міліона... навіть наші камери йому недопомогли... по людськи ти можеш сам передивитися і сказати чи кого було помічено в період даного часу. А так тільки по запиту від міліції. І повір при правільному подані одного папірця це все швидко робиться 10хв. І в тебе все є.