Ну що ж, відкриваєм сежон 2008 з Найт Флешу! Night Flash №1 - "ТЕПЕР ТИ В АРМІЇ" Дата: 05.04.2008 Час: 22.00 Місце збору: Парковка перед Сільпо (на Науковій) Екіпаж: 1 машина від 2 до 5 людей Необхідні речі: ліхтар, цифровий фотоапарат, карта Львова Ціна: 100 грн з команди реєструємся тут http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=20&t=6693 Перша гра буде не дуже складна, але і не проса, щоб новички ввійшли також в азарт і зрозуміли що це таке. потім місля гри кожен скаже чи робити завдання на наступні простіші чи складніші Успіхів!
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 лишилося пробити шо про то думає Петро. то Маркел є ше варіант на целіці але напряжно випригувати з дводверної машини.
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 Нє хлопаки неканає! моя машинка не для флешів! вона хіровато їде ми нікуди незаїдем на ній!:mrgreen: хіба на мому скутері поїдем! о цікаво а чи взагалі на скутерах там можна їздити?
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 Шановні одноклубники! Розкажіть приблизно як все відбувається і які приблизно завдання... а то я тільки смутне уявлення про це маю...
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 получаєш завдання в них вказано місце але місце вказано загадкою треба розгадати місце і там знайти слово ключ.
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 саме так) плюс ігрове завдання з пріколами)) має бути весело) приїжайте командою фольц-клубу)) або і не одною! )
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 Одже хто їде на пассаті Ростика: Я Travel Markell Бейліс Rostyk Хто що має проти?
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 я впаду за руль, всьо буде нормально.Поїде як треба, не переживай!
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 Супер) чекаєм на страрті тоді команду Фльц-Клубу шо не ясно, на стратрі розкажемо Успіхів
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 бля прийдеться щеодин руль купити щоб Марку в руки дати!:mrgreen:
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 ага на твому 2=є будуть вільно сидіти? Додано через 3 хвилини народ розкажете , як їздили, де заїхали і що виграли., чи там без кубків?
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 ніхто нікуди неїздив їздив мій знайомий казав прікольно було, та вопшєм там завжди прікольно
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 Їздив мій брателло на вектрі (бо скірокко 2дверний), приїхав четвертий, результатом незадоволений (в квестах приймав участь регулярно, одне перше місце вже мав). Першому місцю програв 10хв. (на загальному часі квесту 2 год.), його зайняв пан Квас з командою на сенсі, друге місце таврія з ТК, третє здається лансер (який реально був суперником). Враження брата: ніде не тупив, завдання розгадували швидко, затримок не було, між чекпоінтами літали місцями 180 км/год (136 к.с. і 16 колеса дозволяли пересуватись в бойовому режимі), приїхали впевнені в перемозі, були в шоці, як їх об*їхали стокові таврія і сенс. Лансер на 3му місці виграв в них 2хв., тож в шоці з таврії і сенса. Отака фігня, казав більше не поїде на той квест.
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 в мене неодноразову було таке враження, але хтось робив це швидше - дивуватися нема чому
Відповідь: Night Flash - openseason 2008 я був, нікого з наших не бачив, покурив і поїхав домів спати, ага ще Тревелу і Бейлісу дзвонив, але ......