Nokia 5800 - прошу поради та рекомендації

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем serg9, 10 гру 2010.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    обзавівся таким апаратом: Nokia 5800 XpressMusic
    одразу прошу порад, як його більш менш ввести в експлуатацію, а саме:
    1. як перенести контакти зі старого телефона (Nokia 6021) в цей новий? карточку переставив, а номерів зо 200 ще лишилося в старому апараті. щоб довго з цим не гратися.
    2. порадьте можливо якусь кишеньку для нього чи шо, щоб було зручно його носити. перевагу віддаю шкіряній, м"якій, щоб зручно було класти і виймати. без кріплень - просто кишенька. в магазині якісь бачив, то або тверді як коробки, або ледве його туди запихаєш. бачив такого типу, що телефон ставиш в кишеньку збоку, а не зверху, сподобалась і зручно, але для цього телефона не підходить.
    3. порадьте можливо ресурси в інеті, де про цей телефон можна толково почитати.
    4. порадьте на рахунок навігації, що поставити, як користуватися, і т.д.

дякую.

п.с. прошу не вважати рекламою.

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    вітаю з гарною покупкою :) Юзаю десь пів року. Правда, я б зараз вже брав щось потужніше і з більшим дисплеєм, але взагалі цей апарат мене майже на 100 влаштовує.

1. Теж зіткнувся з тою проблемою. Але насправді то не проблема. Підключаєм старий телефон до компа програмкою Nokia PC Suite або Nokia Ovi Suite . Там є функція щось типу зробити резервну копію. Робиш резервну копію контактів, смсок, фоток, мелодій і тд, всього чого тобі треба. Тоді підключаєш другий телефон і на нього закидуєш всі збережені на компі контакти.

2. ніколи таким не користувався. Телефон завжди в кишені. В комплекті там йде шнурочок і медіатори. От я собі для зручності вчепив той шнурочок з медіатором, юзаю його замість стилуса.

3. www.allnokia.ru

4. Навігацію додаткову ставити не обов"язково. В нокії дуже добра штатна навігація, вона зручна, безкоштовна, можна скачувати оновлення, ставити собі стільки карт різних країн, скільки влізе на твою карту пам"яті. Але проблема в тому що ти з Франківська, а це місто здається у них поки що у них не деталізоване. Там не прописані назви вулиць і не враховуються вулиці з одностороннім рухом. Влітку їхав через ІФ з Ворохти, то навігатор нокії мене завів в самий центр, під вашу ратушу, де взагалі рух перекритий :) Причому ще й потім ніяк вивести мене не міг на Львів, довелося дорогу в даішників питати :) Але нокія розвиває свої карти і я думаю, що скоро Франик там буде. Більшість великих міст там вже є, особливо на сході України. А Крим то взагалі по моєму навіть в малесеньких містечках вже є деталізація. Львів є.

Можна собі поставити Гармін-мобайл, але він не дуже зручний, а крім того сам процес встановлення це просто винос мозга бо його треба типу взламувати чи шось таке (програма платна). Мусиш добряче покурити інтернет-форуми по тому питанню. Я гармін собі поставив, але другий раз би того вже не зробив :)

Щоб скачати останні карти України, підключаєш телефон до компа, заходиш в ту саму програму Nokia Ovi Suite і там в розділі "Карти" шукаєш те шо треба, скачуєш і інсталюєш на телефон. Це все робиться автоматично, телефона в процесі взагалі чіпати не треба.

Останнє редагування: 10 гру 2010
  3. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Соні Еріксон Ксперія Х10 не хочеш?! ))

4. kuandrew

kuandrew Початківець

B3, 93р.в. 1,9 ТD
    Якщо ти буваєш у Львові, то заїхав би, я б тобі то все зробив, так як працюю в моб. салоні...
    Найлегше скопіювати контакти через сім карту. Вставляєш її в 6021 вибираєш перенести всі контакти на сім, потім цю саму карту вставляєш в 5800 і аналогічно. Якщо всі контакти не моміщаються, то тре повторити. Тільки вибирай перемістити, а не копіювати.Можна і через компютер, але то складніше і потрібно 2 кабеля, один на 6021 CA53, а потім інший СА 101, який є в комплекті до 5800.
    Нарахунок навігації, то я б радив поставити Гармін, кращої навігації немає. Теж це робимо в салоні....

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    є така штука, називається блютус, і ніяких кабелів не треба :)

6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    to Martini
    телефон мені подарували. тому потужніше шукати не буду бо він мені насамперед дорогий як подарунок.
    1. по переносу контактів: знаю про блютус і про проги, але у мене стаціонарний комп і він не має блютуза. шукати блютуз влом, як і кабелі, шоб підключити старий телефон.
    вийшов з ситуації як написано вище - переставив сім-ку, переніс з неї контакти в новий телефон. далі знову в старий - переніс всі контакти на сімку, і потім знову в новиц телефон. от і все. старий телефон пустий. а в новому вже за допомогою програм спробую навести порядок.
    2. у мене теж в кишені, але там частенько бувають ключі. тому хотів би якийсь чехольчик зі шкіри прикупити.
    3. про сайт дякую, буду пробувати вникати.
    4 про навігацію - поки що попробую поставити Nokia Ovi Suite і подивитись шо то таке. я взагалі то зараз катастрофічно часу не маю, навіть мануал до телефона ще не читав. почитаю, може шось пойму, елементарні і потрібні функції вивчу, а тоді вже й до навігації дійде час.

7. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    дякую за поради і бажання допомогти. але відстань не дає можливості зустрітись.
    порадь з свого досвіду толковий чехольчик для цього апарата.

8. kuandrew

kuandrew Початківець

B3, 93р.в. 1,9 ТD
    А продається??? І яка ціна?

9. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038

Продається. Апарат новий на Андроїді, єдине що з Польщі, повний комплект.
    Ціна 4000грн.

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Що входить в комплект?

11. FasT

FasT Місцевий

Клубна карта:
    000038

Та все. )))
    Телефон, чехол, кабель, зарядка, МікроСД 2гб.
    Стандартний набір до нього.
    Є чорний та білий.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)