В мого сина вмер телефонНокія 6300(втопив). Дуже хоче смартфон Нокія Е51. Хто знає де можна купити живий неновий такий апаратик. Скільки таке коштує? п.с. В мене нокія Е61, тому хоче смартфон
Балувані діти тепер... Може він сам тому телефону і скрутив голову бо знав шо тато всігда готов купити Е51
6300 суперовий телефон. у самого такий. не кинув би я його сам у воду. не гарант що куплять мені новий )) мабуть такий захотів бо у Е51 теж металічний корпус. хоча радив би щось з новішої платформи Symbian S60 v5.0. щось типу Nokia 5530 ExpressMusic можливо його зацікавить
Його цікавить,що на ньому можна бавитися, мій садить за день, надоїло мені. Телефон він купляє за свої гроші(1000грн.), а я по потребі 100-150 грн. добавлю, не більше. Отака ситуація. Хто шо знає про такий апаратик, пишіть!!! п.с. Сину- 13років, але розумний пацан
навряд чи купиш за 1200 грн. таки телефон. ну хіба що пощастить знайти, бо ціна на новий не дуже й то мала http://market.mabila.ua/catalog/mobile/nokia/e51/
В газеті "Ваш магазин" ціни гуляють 950-1400грн., нових небуло. Нову пацану некуплю. Будемо чекати і шукати! На кожний товар є свій купець!
Купи йому краще тетріс і якийсь простенький телефон!!! З тетрісом хоч здоров"я не буде садити!!!!!!!!!!!!!!
Якшо бавитися ігри, то ІМХО, краще купити шось дешеве чорнобіле аби батарея тримала довго. І купити PSP. От там ігри і фільми і музика=) Правда вийде трохи дорожче, зате щастя буде))) Або краще купити Айфон. І дзвонить, і ігри, гіроскоп вмонтований, повністю сенсор, прчому скляний екран - не царапається. Ігри куда цікавіші ніж на платформах Сімібан чи віндовс мобайл. Багато прикольних програмок. Якщо не треба GPS то IPhone 2G можна за 1500грн купити)
ті шо такі дешеві або вбиті або крадені в мене самого такий, напевно буду продавати, телефону рік на екрані досі є заводська плівка, завжди оновлюю сімбу, тел не глючить но менше ніж за 1500 точно не віддам