хлопаки, можливо взнати номер фарби по vin№? Чи може є ще якийсь спосіб? Два рази підбирали,.. і мімо.
Відповідь: номер фарби Не зможеш підібрати через номер VIN, бо фарба з часом вигоряє і має не такий відтінок як в нової машини.
Відповідь: номер фарби Знімаєш кришечку з бензобака і з нею підбираєш. По-іншому наврядчи зможеш підібрати, бо колір твоєї машинки вже десять раз помінявся (з 86 року) і я думаю, що ні по VINу, ні по наклейці в багажнику ти його не підбереш.
Відповідь: номер фарби Маю точку, де точно добре підберуть, і ціну гарну зроблять. Перевірено не раз і не два (Мазда 3, мій Гольфяра, Вектра Б, Тойота Камрі і навіть чері амлєт з роботи, співпадіння не менше 93%, було і 98. Фарба Dupont. +380679057680, Роман, сказати шо від Марка на чорному гольфі, буде знижка. Магазинчик в районі будинку меблів, поворот з любінської вправо перед мостом (як від заправки ОККО в сторону Окружної їхати), незнаю як та вуличка називаєця, Роман пояснить як доїхати точніше.
Відповідь: номер фарби два рази знімав Додано через 1 хвилину шо за допель:shock: Додано через 5 хвилин може в нього шось вийде, спробую. Дякооою:grin:
Відповідь: номер фарби ААААГА!8-0 Додано через 5 хвилин найшов номер підходящої фарби, номер не той що мені підбирали грьобані фахівці:evil::evil::evil::evil:
Відповідь: номер фарби Підбирай по факту, а не по номеру. Фарба має здатність вигорати, крім того невідомо чи вона рідна.
Відповідь: номер фарби фарба рідна. не уявляю як можна підібрати фарбу по факту, якщо склад, її, з 7ми пігментів,а то й більше, щей металік і перл. Допускаю що можна це зробити виходячи з номеру фарби. Металік погано вигарає.
Відповідь: номер фарби скільки коштує цей підбір фарби, і які ціни на фарбу до авто? кіко треба приблизно на 2 бампери на гольф 3 бо цей Роман небере трубки.
Відповідь: номер фарби Підбір фарби при покупці в нього-безкоштовний. На два бампери (якшо повністю фарбувати) піде близько 500-600 мл. готової фарби (відповідно густої=250-300), можеш трохи з запасом брати, може в майстра руки будуть труситись. Вартість запитаєш в Романа, я не знаю яка в тебе фарба (проста,металік) і чи треба тобі лак, але думаю в гривень 250-300 вкладешся, можливо менше.