Номер кузова

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем rvf2006, 24 лис 2012.

1. rvf2006

rvf2006 Початківець

VW golf-2
    Пригнали мені донора Golf-2 в супер ідіальному стані. Шкода розкомплектовувати. Чи реально переварити номер кузова, оскільки продавати не збираюсь? Наскільки це бзпечно? І можливо хтось підкаже хорошого майстра у цій справі.

2. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Реально! а потім реально труситися при кожному взмаху полосатої палички. А ще реально позбутися свого майна в разі виявлення таких робіт. + автівка навіки залишиться в тебе (непродаси ніколи). Те що ти питаєш тягне кримінальну відповідальність, я б не радив так ризикувати.

3. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Та краще розібрати обі машини до голого кузова тай перекинути на свою все що потрібно, ніж над таким думати. Та й заодно зможеш повнічтю обробити свій кузов, нічого мішати не буде :). Якщо все правельно зробити, то машинка ще не один десяток років проживе, в ідеальному стані.
    Так, це займе багато часу і фінансово не дешево, але будеш впевнений у своїй машині, і як сказав Діма1405, не будеш перед кожним Діїшніком труситись.

4. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    а говорят, что только русские ленивые и надеются на авось....
    присоединяюсь к авторам выше - стрёмно это...

5. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    реально
    а ти перевари і узнаєш, а потім нам розкажеш :yes:

6. Руся17

Руся17 Active Member

Passat b3 2.0 9А ГБО" 89(продан)
    Peugeot 405 1,9
    lion13 правду пише, краще все перекинути на свою, якраз цим зараз займаюсь. Вже тиждень кручу і роботи ще дня на три. Але знаю що машина ще ходитиме довго.

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    rvf2006, постав собі найпростіше питання, яке перше приходить до голови: якщо вона така файна і сподобалася мені, то хіба всі решта дурні і не бачать того ж, що і я? Не дурні - бачать! А якщо бачать, то чому вони собі не взяли, а за таку непомірно малу суму (як на таку файну бричку) пригнали і продали мені її? Значить щось тут не цейво!
    І якщо Ти сам собі то все ось так розкладеш на полички, то заманливі бажання почарувати з переваркою номера відразу відпадуть - повір!

Два дні тому приходжу до свого колєги, а він сидить (солідний хлоп при тілі, роботі і копійці) - тремтить, як осиковий листок. Питаю, що сталося. Каже, що щойно зупинили його власники чарівної смугастої палички і кажуть - відкрий авто (а в нього VW LT з кляпою зізаду, яка піднімається і закриває всі задні двері). Він, маючи всі страхівки, ТО і т.д., так спокійно каже до них: не маєте права. А далі розказує, що не встиг зрозуміти що й до чого, як його 130 кіля живої ваги стояло 3 м від свого авта з заламаними назад руками. І тільки тоді він помітив київські номери на авті тих чародіїв. А авто не цілком чисте... В мийці давно не був :rofl:

То подумай, чи це варте окремого помешкання з загратованим вікном? І всі питання відпадуть. Візьми з донора все, що Тобі подобається, встанови на свою лялю і буде Тобі щастя.

8. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    Добре тобі радять не робити такого... Бо буде у тебе в кращому випадку 2 донори + це кримінал. А ще після цього купа мінінгіту. А таким добрим майстрам я би побажав, щоб ніколи таким не займались і щоб горіли їм зварочні апарати. Бо мав гіркий досвід. Тільки проблема в тому що я купив колись давно таке авто...

9. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    чисто по-українськи, що ж тут скажеш ;) Якщо б людям в голову не приходили такі думки як топікстартеру, то б і майстрів таких небуло...

10. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    На скільки мені відомо, таке авто неможна експлуатувати

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Можна зробити заміну кузова. І в такому випадку кузов буде б/н.

12. kym

kym Аксакал

a 100
    Мав собі хлопака білогоТ4 1.9ТД - добив до такої ручки що вже навіть на металолом не хотіли приймати...)))))). пригнали ми йому з Польщі білого Т4 1.9ТД на пять років молодшого і десять раз цілішого... була задача перекинути максимально все...
    Хлопака прийшов ...дивився, дивився на тих два буса почухався в голову, махнув рукою.... переставив номера сів і поїхав)))))) тим і закінчилась перекидка)))))) уже третій місяць їздить, якщо вспіє добити того буса скоріше ніж хапнуть поліцаї то програю ящик горілки.....

13. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Я б сказав не майстрам, а тим добрим власникам які продають авто після таких муток.

14. vasilukr

vasilukr Початківець

VW Jetta 2
    може так правильніше ...

15. rvf2006

rvf2006 Початківець

VW golf-2
    Наскільки я знаю що в такому випадку переганяти треба було не авто, а перевозити кузов на лаветі

16. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Та так. Але в нас це все "рішається".

17. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Для цього треба, щоб кузов був ввезений на територію України легально, тобто був розмитнений, в такому випадку можна робити цілком легальну операцію заміна кузова. Хоча реально нічого не замінюється, просто в техпаспорті під старим номером кузова вписується новий і все, а власник просто перекручує номера з одної машини на іншу і все, може їздити без проблем і переживань. Кузов не стає б/н так як я вже писав в техпаспорт просто вписують новий номер кузова під старим, от і все! До 2010(якщо не помиляюся) року можна було під документи старої машини пригнати новішу(для прикладу під доки 2 гольфа можна було під операцію заміни кузова пригнати гольфа третього і навіть четвертого), зараз це вже прикрили, але якщо пригнати таку саму марку то можна це все оформити легально(для прикладу під доки другого гольфа пригнати той же самий другий гольф). Сам цим цікавився колись!

18. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Заміна кузова зі збережиним другим номером - це одне, а я пишу, що краще в цьому, конкретному випадку, зі свого номерного зробити б/н.

19. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Недавно ціни на розмитнення кузовів так підняли, що навіть крупновузлова збірка авто зупинилась (Єврокар та інші). Не вигідно... А 1 кузов везти - тим більше, напевно.

20. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ні хріна ще не підняли.
    Планують тільки. Наразі це лише проект закону.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)