Ну що, можете мене вітати. Тепер я став колекціонером. Мій гараж поповнився ще одним витвором американської інженерії в виконанні російських рук - УАЗ 469 БГ (кажуть свого часу бобік був передертий з "Вілліса" - американського військового всюдихода). Машина - жвір. Історія покупки була проста - замість їхати в Туреччину і там кататися на чужих джипах було прийняте рішення їхати в Карпати і кататися на своєму. За ті ж гроші . Тест-драйв був пройдений успішно - кінцевим його пунктом стала найвища точка Львівщини - гора Парашка (1268, а за показами GPS - 1272 метри над рівнем моря). Далі були походи лісами, форсажі рік, 200-кілометрові марш-об'їзди Карпат. Кілька фоток з тест-драйву (сорі за розмір, забракло часу зменшувати): Пік Парашки Кілька виглядів з вікна машини (досить не звично бачити таке з легковика, частіше буває з ілюмінатора літака ): Здибанка з друзями на точці, де сходяться Львівщина, Закарпаття та Франківщина: А це карпатське знайомство. Ночували втрьох. І ще декілька фоток:
Відповідь: Нова машина в моєму підписі З'їзд вдасться в будь-якому випадку, називай дату і готуємся. Пишемо учасників зїзду: 1. Andy - готовий (можливо з сімєю).
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Сорі, випадково поправив свій пост - вкінці там було дописано "Народ, а що ви думаєте з приводу Карпатського зїзду? Я запрошую - ви організовуєте"
Відповідь: Нова машина в моєму підписі і собі такий хочу, але не для бездоріжжя а щоб бити його нешкода було об всяких придурків
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Тут треба детальніше про "запрошую". А то більшість сприймає цей допис як просто поїздку в гори.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Можеш глянути на сайті ВМ, там також всі оголошення публікують
Відповідь: Нова машина в моєму підписі МАРТІНІ, то просто Гольф Сінкро, він не має такого вигляду і можливостей як Каунтрі. Сінкро це звичайна низенька двоєчка, яка добре зимою вигрібає і має троха менше місця в багажнику. Каунтрі в нас дешевше ніж 7500-8000 не купиш. Останній раз він був у ВМ за 8100 свіжопригнаний і потребував косметики.
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Цікаво чи ще якась 16-17 річна машина коштує таких грошей, як гольф кантрі?
Відповідь: Нова машина в моєму підписі До речі в Києві чувак таксує на кантріку, в нього є всі люкси і навіть шкіра, продає неспішно - на 9000 думаю можна зійтися (там теж косметика потрібна).
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Тю... Тіку зараз помітив який прікольний номер... Машина монстр - 100 км/год їде... По горах та річках теж пре супер... Шоправда жосткуватий дещо... але як на тіїї роки та тії гроші ))) Будьмо
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Класна машина, в Тебе тепер Орест транспорт на усі випадки життя:smile: . Наступним буде купівля літаючого обєкту я думаю???:mrgreen:
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Всім дякую від імені бобіка. Відверто кажучи я тут в Києві за ним вже дуже заскучив. Народ, думайте, може вдастся зробити карпатський зїзд?
Відповідь: Нова машина в моєму підписі Дійсно дорого. Але цікаво, як купити синхру і підняти її - буде вигрібати так само як кантрі, чи ходова інакша?