Привіт усім !! Я тут новенький, тільки зареєструвався... Купив собі вчора Пассат Б3:dance: так щоб свою дупу возити ) (деталі про авто опишу у себе в інфі) Вроді такий нормальний...нічого покищо за один день не сталось...їжджу горя не знаю ) Тільки щось мені зеркала зовсім не подобаються. Пасажирське ще пів біди, а водійське якесь таке ніяке, що нічого не видно. Ще зараз пошарюсь по форумі подивлюсь які у кого стоять... І ще одне, погано, що кришка бензобака не на замку. Не знаю чи у Б3 передбачено відкривання лючка бензобаку з салону. Та чи є десь кришечки для бензобаку з замками. Знаю точно, що на ВАЗи продаються. Бо у мене в сусіда якісь падлюки злили бензу вночі...правда в нього "шістьорка", не хочу перевіряти долю, а краще щось розумне придумати та зробити.
а ти знаєш....впринципі можливо і таке, не пам’ятаю чи я перевіряв відкривати кришку на закритій чи на відкритій...завтра зранку перевірю...аж цікаво стало... просто у мене до Пасата був Москвич 2141, а там тільки замком на кришці обходилось, ну і в УАЗі тож поставив собі замки на кришки.
Треба замінити скло в дзеркалі на маневрене. Я поставив і набагато краще стало. Воно продається чомусь з такою полоскою. Не маю тут фото. Можна пошукати на шротах, а можна звернутись до одноклубника Prizrak'а. Або дупу вище підняти Центральний замок, як тут і писали, має закривати лючок. Але це проста скоба, яку можна запросто відігнути. Мабуть, якщо ти у такому районі, де такі злочини не рідкість, то думаю, кришка із замком як ще один запобіжник буде непоганим варіантом. Хоча... Я такі кришки колись бачив на Замарстинівській, де кінцева 4 трамваю. Якраз на пасати підходила, я питав. Та й там на місці можуть дати спробувати.
Дякую! Пасажирське дзеркало чуть зменшує, воно нормальне ...так як у більшості авто. А водійське мені здається, що навпаки збільшує, тобто видно тільки маленьку частину зображення ззаді, треба нахилятись вперед-назад перед маневром, щоб побачити що там твориться ззаді.
оо, цікаво..завтра пообдзвонюю розборкі, може щось знайду. піднімав) не допомагає) краще перестрахуватись ніж потім шукати вітра в полі
я думаю, що головне привикнути до нього, та привикнути, що об’єкти знаходяться ближче ніж відображаються в дзеркалі. попробую, якщо буде не зручно тоді буду щось інше думати....
Якщо мотор у твого коня інжектор, то злити бензин ніхто не зможе, і за це переживати не варто А от то що кришку бензобаку можуть сперти то це так, але кому вона потрібна
про кришку б/бака: имхо нема змісту її міняти, тому що вона закривається ц/з, а навіть якщо його й відколупають, то бензин злити не можливо. це не ТАЗ і не Маскаль. про зеркало водія: для того щоб в нього було класно видно, воно має бути АСФЕРИЧНЕ (якщо я не помиляюсь) - тобто зеркальний елемент має бути випуклий, з загнутою зовнішнью частиною. у тебе ж напевно просто пряме люстерко. Шукай в продажі зеркальний елемент. На шротах як правило продають тільки зеркало в зборі.
на гольфа собі брав новий зерк. елемент з підігрівом за 120грн. думаю твій буде коштувати в межах 90-60-90 (грн)!!!
Так і є, як ви, хлопці, говорили. Кришка закривається центральним замком, та ще кажете, що неможливо злити, значить одне питання відлягло. На рахунок дзеркала пошукаю на розборках. На одну уже телефонував, казали, що є звичайний дзеркальний елемент, мабуть такий як у мене. За 65 грн. віддадуть, а повністю водійське дзеркало за 255грн. Не потрібно мені такого. Пошукаю ще десь тут, ближче, якщо нічого не підійде, тобі буду замовляти в когось з членів клубу. А на рахунок підігріву дзеркал я спочатку почитаю на форумі як їх ставити та що робити треба, думаю, що теми уже були по цьому поводу, а потім буду щось вирішувати.
Так а конструктивно немає підігріву? Може є. Тоді дзеркальний елемент потрібно для дзеркала з підігрівом. Підігрів дзеркал - це класно. Про зиму взагалі мовчу. А навіть коли дощ, воно досить швидко висушує дзеркало і все видно. До речі, мені не дуже добре було з випуклим дзеркалом їздити. Краще пряме стандартне. А ще краще таке як в мене зараз - пряме але маневрове, трохи зменшує і показує досить багато. Туди сюди в кріслі вже немає потреби рухатись Ще мені Prizrak на праву сторону щось класне придумає і буде супер