нові лампочки фар

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Lubas, 30 сер 2008.

1. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    купив собі на днях нові лампочки cool blu 4000 кельвіни. і почало ближнє світло пропадати на якісь секунди. зразу габаритик один згорів. габарит може випадково, але чому світло пропадає на якісь секунди?? переключаю на дальні, потім знову на ближні - починають світити, але ж раніше цього не було. щось значить не в порядку або з лампочками, або з навіть не знаю, підскажіть, please.........

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: нові лампочки фар

а шо то за лампочки? чиї то такі? і яка в них потужність? то часом не республіка чайна?

3. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995

стрьомно признатися, але я на коробку толком навіть не подивився...
    буду дома - обов"язково загляну...

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

якщо то китай 100на 90 то скоріш за все в тебе підплавлений перемикач на рулі, і в гіршому випадку требуде його поміняти.

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

вони можуть ще накалюватися довго.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

викини їх нах... всу проводку поплавить, бо такі лямпечки на даний автомобіль не передбачені заводом

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)