Отже, з нового 2011 року вступлять в силу нові правила, в яких є чимало змін. Хто що думає з цього приводу?
Власне справа в тому що я не знайшов такої. По тєліку побачив в новинах що будуть зміни в правилах, пошукав - і нічого.. Тому подумав, мо хто з одноклубників більше знає...
Я думаю шо краще на маршрутці їздити буде))))) Ну факт в тому шо тепер ДАЙцям ше більше руки розв"жуть... Требау буде і виходити з машини і дихати в трубочку напевно і чорт зна шо там напридумують... Аби тіки полегшити собі "заробіток"...
Тема про то що було сьгодні в новинах http://tsn.ua/ukrayina/dai.html а толком ніхто нічого не знає, звідки то журналісти взяли - не відомо.
в нас тут вже бурно обговорюється - http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=639&start=1530 Одне з негативу це те що тепер будуть штрафувати за перевищення швидкості більше ніж на 5 км/год, а не на 20 км/год. як було(
Ось "нарив" таку інформацію з цього приводу на "братньому" форумі: С 2011 года будут действовать новые правила дорожного движения. Отныне будет отменено легальное превышение скорости на 20 километров, введено обязательное передвижение с ближним светом в белый день и предусмотрено наказание за "резиновую обувь" не по сезону. В следующем году в новых правилах дорожного движения четко распишут ситуацию, при которой водитель имеет право включать аварийку - и возрастет ответственность за ее злонамеренное использование. В новых правилах будут наказывать и за нехватку зимней резины на автомобиле. Еще одна новация - в зимний период круглосуточно авто обязаны будут ездить с включенными фарами ближнего света. А на загородных трассах фары надо будет включать всегда, даже днем летом. Водителей будут наказывать за ненаявность специального кресла для детей до 12-ти лет. Одна из новаций - водитель при общении с ГАИ должен оставаться в машине, причем руки держать на руле, чтобы инспектор их видел. В ГАИ с облегчением вздохнули, что предыдущая власть не успела внедрить свои планы увеличить разрешенные скорости на дорогах. В новых правилах раз будут придерживаться существующих знаков. Если в городе разрешено ехать 60 километров, то плюс 20 километров водителям уже не позволять. Максимум 5 километров. В большинстве стран Европы, мол, в городах вообще максимальная разрешенная скорость - 50. Разрешенную скорость увеличат разве что - к 110-ти километрах на загородных трассах, и то если между встречными полосами есть отбойники или клумба. Вместе с тем, штрафы за превышение могут зависеть от скорости - чем больше гонишь машину - тем больше штраф. Сами размеры штрафов будут четко определенными - никаких вилок - чтобы у инспектора не возникало лишнее искушение брать взятки, пишет ТСН http://obozrevatel.com/news/2010/12/17/410464.htm
цікаво чи обовязково це і для авто на яких вставлені блоки денного світла? такі наприклад - Uploaded with ImageShack.us
Якщо цей блок не є фарою , тоді в прольоті. Якщо в правилах написано шо мають бути включені ФАРИ, значить всі решта ліхтарики не рахуються. А взагалі це просто торба... Влада закручує гайки у всіх сферах життя без виключення.
Ну нашій владі до європи ще... Тому думаю наші дайці будуть карати скільки кишені дозволяють, а то і більше Поправка до закону у верховній раді вже з понеділка планується, нас може врятувати ще лише те, що вони ще будуть битися там стільчиками ще пару тижнів Мене саме більше непокоїть крісла для дітей, і водіння "у стомленому стані", а решта... - то заперечень не маю.
Фраза "вони ще будуть битися стільчиками..." у мене якось автоматично вихопилася, але подумавши, що звучить вона страшно для нормальних люде й, чи ба, країни...
За податковий кодекс ніхто стільчиками не бився, за ПДР тим більше нічо такого не буде. Приймуть як пити дати
так з того що переглянув то буду сумувати за "+20" і то навіть не в місті,а поза межами населеного пункту,все решта вроді нормально
Про+20 не знав тому сумувати не буду:D, а от кріселко і фари трохи вкурвило. Ну нічо якесь в підвалі валяється запхаю для відмазки при поїздці, на рахунок фар, ну частіше прийдеться купляти ксенонові лампи, або взагалі перейти на Н4. Доречі а що там з тонуванням, тюнінгом.. затихло?? Той МВФ крутить Україною як циган сонцем...,і це тільки початок кардинальних змін:
Нород штраф за кресло,привышение скорости,ближний свет днем это все х..........я по сравнению со штрафом на счет резини по сезонно!!! Вот это БРЕД самый натуральный!!!