Нові правила 2011

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем bass, 16 гру 2010.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Отже, з нового 2011 року вступлять в силу нові правила, в яких є чимало змін.
    Хто що думає з цього приводу?

2. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    А силочку на ці правила можна?

3. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Власне справа в тому що я не знайшов такої. По тєліку побачив в новинах що будуть зміни в правилах, пошукав - і нічого..
    Тому подумав, мо хто з одноклубників більше знає...

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я думаю шо краще на маршрутці їздити буде)))))

Ну факт в тому шо тепер ДАЙцям ше більше руки розв"жуть... Требау буде і виходити з машини і дихати в трубочку напевно і чорт зна шо там напридумують... Аби тіки полегшити собі "заробіток"...

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Народ, дайте хоть одне нове правило, ато не зрозуміло про шо ця тема :)

6. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Тема про то що було сьгодні в новинах
    http://tsn.ua/ukrayina/dai.html
    а толком ніхто нічого не знає, звідки то журналісти взяли - не відомо.

7. Жозе

Жозе Початківець

140
    в нас тут вже бурно обговорюється - http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=639&start=1530
    Одне з негативу це те що тепер будуть штрафувати за перевищення швидкості більше ніж на 5 км/год, а не на 20 км/год. як було(

8. Рус

Рус Active Member

Passat B6 1.8 TSI
    Ось "нарив" таку інформацію з цього приводу на "братньому" форумі:

С 2011 года будут действовать новые правила дорожного движения.

Отныне будет отменено легальное превышение скорости на 20 километров, введено обязательное передвижение с ближним светом в белый день и предусмотрено наказание за "резиновую обувь" не по сезону.

В следующем году в новых правилах дорожного движения четко распишут ситуацию, при которой водитель имеет право включать аварийку - и возрастет ответственность за ее злонамеренное использование.

В новых правилах будут наказывать и за нехватку зимней резины на автомобиле. Еще одна новация - в зимний период круглосуточно авто обязаны будут ездить с включенными фарами ближнего света. А на загородных трассах фары надо будет включать всегда, даже днем летом.

Водителей будут наказывать за ненаявность специального кресла для детей до 12-ти лет.

Одна из новаций - водитель при общении с ГАИ должен оставаться в машине, причем руки держать на руле, чтобы инспектор их видел.

В ГАИ с облегчением вздохнули, что предыдущая власть не успела внедрить свои планы увеличить разрешенные скорости на дорогах. В новых правилах раз будут придерживаться существующих знаков. Если в городе разрешено ехать 60 километров, то плюс 20 километров водителям уже не позволять. Максимум 5 километров. В большинстве стран Европы, мол, в городах вообще максимальная разрешенная скорость - 50.

Разрешенную скорость увеличат разве что - к 110-ти километрах на загородных трассах, и то если между встречными полосами есть отбойники или клумба. Вместе с тем, штрафы за превышение могут зависеть от скорости - чем больше гонишь машину - тем больше штраф. Сами размеры штрафов будут четко определенными - никаких вилок - чтобы у инспектора не возникало лишнее искушение брать взятки, пишет ТСН

http://obozrevatel.com/news/2010/12/17/410464.htm

9. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    цікаво чи обовязково це і для авто на яких вставлені блоки денного світла?
    такі наприклад -

Uploaded with ImageShack.us

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    А скільки вартує така забавка ?

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якщо цей блок не є фарою , тоді в прольоті. Якщо в правилах написано шо мають бути включені ФАРИ, значить всі решта ліхтарики не рахуються.

А взагалі це просто торба... Влада закручує гайки у всіх сферах життя без виключення.

12. RaZoR

для своїх були по 90 євро, всі продані, думаю з нового року будуть дорожчі (((

13. RaZoR

В Європі вони дозволені "Road legal ECE R87 homologated"

14. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Ну нашій владі до європи ще...
    Тому думаю наші дайці будуть карати скільки кишені дозволяють, а то і більше ;)

Поправка до закону у верховній раді вже з понеділка планується, нас може врятувати ще лише те, що вони ще будуть битися там стільчиками ще пару тижнів :)

Мене саме більше непокоїть крісла для дітей, і водіння "у стомленому стані", а решта... - то заперечень не маю.

15. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Фраза "вони ще будуть битися стільчиками..." у мене якось автоматично вихопилася, але подумавши, що звучить вона страшно для нормальних люде й, чи ба, країни...

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    За податковий кодекс ніхто стільчиками не бився, за ПДР тим більше нічо такого не буде. Приймуть як пити дати

17. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Так вони ж не за нас, за себе там б'ються :)

18. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    так з того що переглянув то буду сумувати за "+20" і то навіть не в місті,а поза межами населеного пункту,все решта вроді нормально

19. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Про+20 не знав тому сумувати не буду:D, а от кріселко і фари трохи вкурвило. Ну нічо якесь в підвалі валяється запхаю для відмазки при поїздці, на рахунок фар, ну частіше прийдеться купляти ксенонові лампи, або взагалі перейти на Н4. Доречі а що там з тонуванням, тюнінгом.. затихло??
    Той МВФ крутить Україною як циган сонцем...,і це тільки початок кардинальних змін:diablo:

20. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Нород штраф за кресло,привышение скорости,ближний свет днем это все
    х..........я по сравнению со штрафом на счет резини по сезонно!!!
    Вот это БРЕД самый натуральный!!!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)