Всі ми знаєм що концер ВВ довго невипускав нових моделей Сцірокко і Корадо, але всім нам відомо що нарешті був спроектований новий Сцірокко, а про корадо ніхто нечув(може я і помиляюсь), недавно мені знайомий сказав шо є новий Корадо але я неповірив, і шукав в неті а результатів ноль!!! І от вчора чисто випадково шукавши картини я написав в пошуку Корадо, мені вибило дофіга машин і тут я дивлюсь і невірю очам!!! Народ то правда чи ні??? може хтось чув бачив чи щось таке, томушо крім фото більше нічого ненайшов!!! Зацініть (сорі за розміри інакшого нема):
Відповідь: Ви неповірете!!! По моєму то концепт-кар, один із варіантів Скіроко-3 , але насправді він буде виглядати зовсім інакше, так як у нас в галереї. До речі, в галереї є та машина, фотку якої закинув Піонєр http://www.volkswagen.lviv.ua/compo...gallery/Itemid,45/func,viewcategory/catid,10/
Відповідь: Ви неповірете!!! Наскільки я розумію ще навіть немає остаточної версії Ірока - концепцій є пару, але ніби-то вони ще не є остаточні (я бачив дві, друга значно гірша на мою думку). Тому і про корру говорити мабуть рано. Може було пару концепцій нового спортивного купе від ВВ як напрямку який набирає обертів, і серед них, ймовірно, була ідея кори, але скоріш за все зупиниись на Іроку... Знову ж таки серед нас є спеціалісти, які неозброєним оком скажуть що це може також бути якийсь черговий маркетинговий хід для розкрутки спорткупе від ВВ, і чим більше загадок, тим народ більше втикатиме )) Все ІМНО, і я, ако тіку онлі_хюман, можу помилятися
Відповідь: Ви неповірете!!! нє ти помиляєшся, в галереї є сірроко і вони всі нетакі, придивіться уважно, це всетаки напевно дійсно Коррадо!
Відповідь: Ви неповірете!!! М-да, це купе дійсно супер !!! Набагато краще виглядає, ніж те концептове Скірокко-3, що в галереї. "Настоящій" SPORT.
Відповідь: Ви неповірете!!! Ну якшо чесно мені старий корадо також більше подобається ніж старий сірко!!! Але це діло смаку!!!
Відповідь: Ви неповірете!!! Це дещо проясняє Фотка, яку найшов піонер була опублікована в якомусь журналі
Відповідь: Ви неповірете!!! Значить то все пояснює, всетаки концерн спроектував новий корадо, Ігор ану закинь в приват велику фотку я попробую перекласти шо там пише!:mrgreen:
Відповідь: Новий Corrado ? WV планує цілком-нову версію Corrado 2+2 протягом 2008 зразкового року. Новий Corrado вийде на платформі Гольфу 5, розмір тільки небагато більший ніж Audi TT. Hatchback зображатиме форму пляшки коксу very-sleek-for-WV, тонкий headlanps і грати із закінченням титана. Двигуни будуть новим Twincharger 170 bhp 1.4 літром snclude VW, чотирьох літровий f 200 bhp 2.0, прискорений 4 і можливо вся версія їзди з 250 літром bhp 3.2 v-6, щоб конкурувати з наступаючим Z4 двомісним купе BMW і porshe кайманом S!!!:grin:
Відповідь: Новий Corrado ? То буде Сірко, а не Корра. Бо Сірко був успішнішим пректом у порівнянні з Корою. І дуже багато смертей за Корою було. То дуже погано відіграло на іміджі Кори.
Відповідь: Новий Corrado ? Там чітко чорним по білому написано шо то корадо а не сірко, сцірокко буде окремо"""""""""":evil: От мені ніколи сірко неподобався а от корадо рулез!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Новий Corrado ? моя особиста думка як шо би я купував машину: маючи 4000 баків то був би сірко маючи 8000-9000 то би не був корадо а венто хочу сказати шо сіроко мені подобається більше