Новий Corrado ?

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем Pioneer, 22 бер 2007.

1. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055
    Всі ми знаєм що концер ВВ довго невипускав нових моделей Сцірокко і Корадо, але всім нам відомо що нарешті був спроектований новий Сцірокко, а про корадо ніхто нечув(може я і помиляюсь), недавно мені знайомий сказав шо є новий Корадо але я неповірив, і шукав в неті а результатів ноль!!! І от вчора чисто випадково шукавши картини я написав в пошуку Корадо, мені вибило дофіга машин і тут я дивлюсь і невірю очам!!! Народ то правда чи ні??? може хтось чув бачив чи щось таке, томушо крім фото більше нічого ненайшов!!!
    Зацініть (сорі за розміри інакшого нема):

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Ви неповірете!!!

бомба ! ! !
    тіки чи то серійна версія ?

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

По моєму то концепт-кар, один із варіантів Скіроко-3 , але насправді він буде виглядати зовсім інакше, так як у нас в галереї.

До речі, в галереї є та машина, фотку якої закинув Піонєр http://www.volkswagen.lviv.ua/compo...gallery/Itemid,45/func,viewcategory/catid,10/

4. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Наскільки я розумію ще навіть немає остаточної версії Ірока - концепцій є пару, але ніби-то вони ще не є остаточні (я бачив дві, друга значно гірша на мою думку).
    Тому і про корру говорити мабуть рано. Може було пару концепцій нового спортивного купе від ВВ як напрямку який набирає обертів, і серед них, ймовірно, була ідея кори, але скоріш за все зупиниись на Іроку...
    Знову ж таки серед нас є спеціалісти, які неозброєним оком скажуть що це може також бути якийсь черговий маркетинговий хід для розкрутки спорткупе від ВВ, і чим більше загадок, тим народ більше втикатиме ))
    Все ІМНО, і я, ако тіку онлі_хюман, можу помилятися

5. Pioneer

Pioneer Місцевий

Колись був Passat B5 1.9 TDI 123к.с., Hameleon metalic blue, DLS audio acoustic, Start Tuning...
    Клубна карта:
    000055

нє ти помиляєшся, в галереї є сірроко і вони всі нетакі, придивіться уважно, це всетаки напевно дійсно Коррадо!

6. Andie

Andie Active Member

MB W211 E240

М-да, це купе дійсно супер !!! Набагато краще виглядає, ніж те концептове Скірокко-3, що в галереї. "Настоящій" SPORT.

7. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Ну якшо чесно мені старий корадо також більше подобається ніж старий сірко!!! Але це діло смаку!!!

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Я заплутався. Ось що ще знайшов

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це дещо проясняє
    Фотка, яку найшов піонер була опублікована в якомусь журналі

10. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Значить то все пояснює, всетаки концерн спроектував новий корадо, Ігор ану закинь в приват велику фотку я попробую перекласти шо там пише!:mrgreen:

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Більшої нема, начіпляй окуляри і перекладай так :)

12. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

нда тіки коштуватиме вона явно дорожче за новий гольф гті

13. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055
    Відповідь: Новий Corrado ?

WV планує цілком-нову версію Corrado 2+2 протягом 2008 зразкового року. Новий Corrado вийде на платформі Гольфу 5, розмір тільки небагато більший ніж Audi TT. Hatchback зображатиме форму пляшки коксу very-sleek-for-WV, тонкий headlanps і грати із закінченням титана. Двигуни будуть новим Twincharger 170 bhp 1.4 літром snclude VW, чотирьох літровий f 200 bhp 2.0, прискорений 4 і можливо вся версія їзди з 250 літром bhp 3.2 v-6, щоб конкурувати з наступаючим Z4 двомісним купе BMW і porshe кайманом S!!!:grin:

14. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

То буде Сірко, а не Корра. Бо Сірко був успішнішим пректом у порівнянні з Корою. І дуже багато смертей за Корою було. То дуже погано відіграло на іміджі Кори. :sad:

15. Pioneer

Pioneer Місцевий

Клубна карта:
    000055

Там чітко чорним по білому написано шо то корадо а не сірко, сцірокко буде окремо"""""""""":evil: От мені ніколи сірко неподобався а от корадо рулез!!!!!!!!!!!!!

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Насправді сірко новий виглядає дійсно зовсім інакше

17. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Час розсставить крапки над і. :)

18. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

моя особиста думка
    як шо би я купував машину:
    маючи 4000 баків то був би сірко
    маючи 8000-9000 то би не був корадо а венто
    хочу сказати шо сіроко мені подобається більше

19. peGas