Вияляється, Розпорядження N 466, 21.05.2009, Про організацію роботи підрозділів ДАІ з профілактики правопорушень із застосуванням засобів фото- і кінозйомки, відеозапису http://zakon.nau.ua/doc/?doc_id=296336 нещодавно було відмінено! http://www.sai.gov.ua/news.shtml?id=198 З поверненням свавілля! Тепер щось оскаржити буде значно важче...
А в двох словах можеш пояснити, що відмінили і що тепер буде? Бо я щось не зрозумів з тих мудрагелів нічого
З того що я зрозмів, і що пишуть на інших форумах, тепер швидкість можуть міряти на фен, без фото, свідків і т.д., стояти за кущами і т.д., відразу за знаком населеного пункту, і ще багато іншого. Все що було в тому розпорядженні, так гарно звучало, по демократичному, відміняється, бо тепер привели все у відповідність до "нової" старої конституції, блін...
А можна детальніше що там написано. Підтримувати фінансово Авто Мир не хочу З офіційних писань що з першоджерела, що з цитованого колегами нічого не зрозумів. Єдине ясно, що людина в цій державі стала ще більшим бидлом для влади
Если я правельно понял,то ДАИ будет теперь сидеть в собственной машине и снимать на простую мыльницу,камеру так называемый "Визир"!!! И буду ездить по гораду с включенной камерой с зади кого нибуть,и если ты нарушиш у них это все заснято!!! Они ето давно хотели в висти!!!: Пример этому видео про ДЕБИЛА на СУБАРИКУ!!! Р.С. Я сначала не мог понять зачем простому человеку ехать с вклученной камерой и снимать!Теперь все понятно!!!
Ставиться відеореєстратор, щоб при конфліктних ситуаціях мати хоч якісь докази. До тих постанов дайці так і робили. Їде ззаду, знімає на власну камеру (навіть не відеореєстратор), не зупинився до прикладу під знак "стоп" - обганяє і починає втирати, що протокол буде підкріплено відеодоказами... Оце життя настане. Одним все, іншим - закон, ще й збочений
Дякую, скачав-прочитав. Мабуть по дорогах тепер зможуть їздити лише блатні корочники. Всі інші будуть платити, платити, платити... Саме найгірше, що можна бути невинним, а все одно платити. Дістали
А ти думав якщо ти не "матьорий пацанчік" з Донецька нема що взагалі за руль сідати,а їздити на автобусі. Ну а якщо вже сів за руль - тоді плати державі,або підгодуй бідного інспектора.
краже нагодувати інспектора чергою з автомата калашникова а то будем так сидіти як зайці то дід мазай нас всіх щимити і буде