Встановлено новий знак "Рух заборонено" при повороті з вул. Кубійовича на пл. Вишиваного, тобто таку сполучну дрібну вуличку, якою можна було зрізати від Снопківської до Зеленої. Тепер не можна, наразі ДАЇ не пасеться, але мешканці стоять і видно, що це їх ініціатива (як проїждав, ненавистно дивилися), щоби їм під домами не їздили. Зарази, ніби тільки в них під будинком вулиця. Загалом їздив там мінімум двічі на день, тепер думаю потрібно написати може якогось листа/звернення (питання до кого?), щоби це обмеження моїх конституційних свобод зліквідували, бажано ще й запхали глибоко ініціатуру встановлення, но то таке, таке напевно самостійно втілювати в життя треба. Хоча б щоби зняли знак. Інакше прийдеться платити алкашам, хай зрізають.
Якщо він гарно виглядає, заводський, то законний. Коло нас біля сусідніх будинків аналогічний знак (з двох боків!, район вул Скорини). Там зрізали, коли на Стрийській пробки, повернути на Хуторівку. Але хто знає, то там чуть далі за школою можна об"їхати, або ще далі по Максимовича і на Гашека, але то вже перед моїм будинком їдуть... :-(
Апдейт. Знак зняли, їздити можна знову. П.С. Зняли видимо офіційно, напевно це була ініціатива мешканців на власний ризик поставити знак. Зник як знак, так і палка, на яку він кріпився. Є справедливість в цьому світі, де-не-де...
Так, питання, як позбутися знаку, знову актуально, причому вже давно, але я якийсь час тудою не їздив. Поремонтували там трохи вулицю, і задоронний знак повішали так високо, що і слабо видно, ну і зняти алкашами не варіант. Ще когось той знак дратує, чи лише мене? Бо він значно видовжує маршрути від Снопківської до Зеленої.