Новини з коробки передач

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем MARTINI, 18 кві 2007.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Вчора перебрали мені коробку. Майстер, який розбирав і збирав, казав, що все там в ідеальному стані, все ціле, шестерні, підшипники просто ляля. Перебирати довелося через те, що текло масло, виявилася тріщина в корпусі, яку успішно заварили. На моє щастя, та біда була помічена вчасно і всередині нічого не встигло накритися. Повторюся, усе виявилось в ідеальному стані.

Коли коробку поставили на місце, масло, звісно, більше не тече, передачі втикаються гарно і чітко, як і до того. Але з"явилося дві фігні, яких не було до цього.

1. При натисненому щепленні чути якесь наче шелестіння. шшшш-шшшш-шшшшш. Відпускаєш - затихає, натискаєш педаль хоча б чуть-чуть - шелестить. Що це і звідки могло взятися?

2. При досягненні 2 тисяч оборотів починається вібрація, після 3 тисяч майже зникає. Це і на нейтралці на стоячій машині і під час руху на всіх передачах. Доходить до 2000 - починає вібрувати. Питання те саме - що це, звідки взялося і як побороти?

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Новини з коробки передач

то шумить Вижимний підшипник. його ти не міняв а треба було його завжди міняти треба коли коробку скидаєш томущо він не настільки дорогий скільки мороки з скиданням коробки.

3. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

В якому стані подушки коробки?

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Фіг його зна. Поїду в п"ятницю до того майстра, то глянем подушки і будем думати шо з тим підшипником робить

5. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

Подушки є і на двигуні, з підшипником - міняти, як і подушки!

6. Kvass

Kvass Active Member

Октавія

В коробках 020 які ставилися на Г2 і Г3 вижимний міняється без зняття коробки!!!

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В мене така сама тєма-грішу на зношене щеплення (корзина, фередо, вижимний). Свист може бути через послаблені лепестки в корзині. Доречі, вібрація при рушанні і на невеликих оборотах може бути також через підуставші пружини в фередо.
    Але я вже їжджу так більше 10 тис.-все ніяк не зберусь щеплення замінити. ІМХО, щеплення краще міняти в зборі, порахуй вартість запчастин і порівняй з роботою, розглянь імовірність того, шо поміняєш вижимний, а потім знов попадеш в роботу з корзиною і фередом...Щеплення не таке вже і дороге, а новий комплект тобі довго відходить, і спокійно буде на душі.

8. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

Підтверджено багатьма людьми! заміна тільки комплектом!

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Причина вібрації була в недокрученому маховику. Закрутили церез отвір знятого стартера. А от з NCRPI я не зовсім згоден - коли погані подушки, це стає ясно при зміні навантаження на двигун (нейтралка, їзда). Тоді сила вібрації змінюється, а Мартіні написав, що завжди однаково.

10. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014

В мене на Венто були зношені всі подушки так на кузов йшла така вібрація, як в літаку який сідає на львівське летовище!:lol: :lol: :lol:
    П.С. Венто було 1.9 TDI

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну такої вібрації я не пам'ятаю в жодній машині :) А взагалі я говорив про метод визначення а не симптоми ;)

12. InSpector

InSpector Початківець

VW Passat B2 1.6 1987, Pierburg 2E2

Аналогічна ситуація з коробкою, особливо, коли двигун холодний

13. InSpector

InSpector Початківець

Де можна якісно, недорого та швидко поміняти підшипник??

14. svistun

svistun Active Member

VW Passat B3 1.8 1989 Fiat Doblo 1.3 multijet 2007

Вітаємо у нашому клубі! А ти сам непробував їх міняти, там немає нічого складного?

15. svistun

svistun Active Member

Якщо нехочеш сам то можеш підїхаті на сервіс який знаходиться біля прехрестя Стрийська Наукова! Там є такий Сергій! Робить супер!
    Якщо їхаті з Наукової на Сіхів ,за перехрестям другій поврот наліво, буде дуже погана дорога-дали направо і ти там!

• Подобається Подобається x 1
  16. InSpector

InSpector Початківець

Дякую за інформацію..

17. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Якщо ти про сервіс Бош, то краще заїжджати з Наукової біля Ювелірки!!!

18. InSpector

InSpector Початківець

А якщо самому поміняти підшипник - є десь мануал, а то ніби руки з нормального місця ростуть, тільки знань не вистачає..

19. svistun

svistun Active Member

Це не сервіс Бош, Бош це х..я! Це можна сказати взаді Автобусного і заїзд там один - той що я написав!

20. svistun

svistun Active Member

Ні немає, але я навчився з допомогою книжки. Якщо передній, то краще на сервісі бо його бажано запресувати. А якщо задній то головне мати чим його вибити!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)