Відповідь: Нульовик де купити я думаю в Петра спитай. а чи воно потрібно то я не знаю єдине де я бачив то на тазіку 2106
Відповідь: Нульовик Ставити немає сенсу. По-перше, "нульовик", все таки, пропускає більше пилу, ніж штатний фільтр А по-друге, штатні квадратні фільтри однакові на 2.8/2.9 VR6 та на 1.4, отже для 1.4, 1.6, 1.8 та навіть для 2.0 і штатний фільтр є нульовиком - він майже не створює опору, його пропускной здатності вистачає. Якхщо хочеш гарного звуку - просто насверли отворів у коробці фільтру - я серйозно - до того ж збільшиш кількість повітря, що всасується у коробку.
Відповідь: Нульовик значить кинься тої ідеї і забудь. краще встав собі балон з киснем і збагати всасуємий воздух киснем і будеш мати ефект. правда можна взірвати мотор і машину цілу а може і якись ближній будинок ну то пустяк.
Відповідь: Нульовик Не забивай собі голову - нічого доброго, крім "крутого" вигляду та купки пилу в двигуні, тобі "нульовик" не дасть. Я серьозно. Якщо дуже хочеться - поміняй його на квадратний
Відповідь: Нульовик То був жарт Немаэ сенсу таке робити. Якщо хочеш трохи покращити забір повітря - насвердли отворів по периметру корпусу фільтру.
Відповідь: Нульовик Воно дасть більш легкий забір повітря двигуном.. Звичайно, фільтр буде трохи більше бруднитися.....
Відповідь: Нульовик http://volkswagen.msk.ru/forum/index.php?showtopic=19319 Почитайте і подумайте, нафіг треба такого щастя. І врахуйте, шо в наведеному вище йдеться про хароші бренди, поставивши джекіаутоспорт можна ше більше шкоди наробити...
Відповідь: Нульовик Нічого доброго в НУЛЬОВИКУ, що правда, нічого поганого теж, окрім частіших прочисток...!!! Це точно!!!
Відповідь: Нульовик просто так нема чого той нульовик ставити його ставлять в комплексі з іншими роботоми які призводять до покращення розгону автомобіля