Обговорення дизайну

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем CheFISH, 11 лис 2009.

1. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Добрий-добрий...
    Започатковую цю тему, тому, що деколи потрібна думка тих, для кого робиться дизайн ))) Тема з обговорення, тому Адміни -- не ставтесь як до флуду... дякс

здебільшого тут будемо ржати, але попрошу підходити до коментів з гумором (коли потрібно), але і серйозно...

:gamer: поїхали.

1) готую картки на знижку в одну аптеку (мережу)
    кожна картка буде надавати знижку на певну групу препаратів і товарів. Напр.: сімейна -- на всі, Поважна -- серцеві, тиск..., Студентська -- презервативи, тести на ваг, )))) і тому подібне

відносно пенсійної і сімейної -- в мене питань не виникає. а от студентська - а не зажостко я???

або
    або

Які думки, Шановні??? :D :D :D

Останнє редагування: 11 лис 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    студентська - зажорстко усі три - втрачається зміст попередніх двох(сімейна або поважна).
    пропоную забразити студента та студентку (двоє молодих людей в прикольному молодіжному одязі) в обнімку (можна шоб фотка були ззаду), шо вони прогулюються або сидять на лавці. ну шось в тому дусі...

3. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    але така картка не буде спонукати студіка на перерві нею всім похвалитись. студік -- майбутній споживач сімейної а потім поважної. треба, щоб він з самого початку лояльно ставився до бренду і взрослів разом з ним... НМД

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Аааааааааа!!! Дайтє трі!!!
    Я в дизайні дупля не вяжу але мені як колишньому студенту сподобались усі три студентські!!!
    :gamer:
    Не вздумай міняти :mocking:

5. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    ця картка буде для нього більше як прикол, а не знижка....
    ІМХО треба якост тримати лінію... бо поважна і сімейна получаються в тебе іншого характеру ніж три запропоновані студентські..

я не атхти дизайнер, але я висловлюю свою думку, так як ти і просив

пи.си ну накрайняк або друга або третя

6. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    звичайно ))) для того і зроблена тема )))
    стосовно лінії, Жарік, ти правий... але тут просто багато зайців одним пострілом вбивати приходиться ((( тому навіть треба не двустволку а Динаміт ))))))))))))))) шоб порвало )))

в мене ше одна засторога (( і я не знаю, як до того поставляться дівчата-студенти... ОП!?

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    перші дві занадто вже вульгарні в контексті розміщення на картках а от третя в межах норми хоча і з натяком на групу товарів.

8. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    шоби сподобалась всім забрази пару або взагалі нікого не зображай а просто обіграй набір речей.

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Мені останній студентський сподобався, тільки задниця трохи угловата, може круглішу знайти?

10. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    поважна і сімейна супер, а от студентські, які вони вже занадто вульгарні, нема зв'язку між аптекою і зовнішнім виглядом картки, трохи маркетинг не спрацьовує на них...
    в мене чомусь виникла асоціація про знижки в секс шоп....і якийсь пошлий підтекст виходить типо "ї....ся просто так без почуттів і приходьте до нас за тестами, презерватива, постинорами і т.д." ІМХО)

• Подобається Подобається x 2
  11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    тут ти сам в мене з вуст вирвав те, шо я хотів тобі сказати

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Підтримую!!! Поки молодий то так і треба! Нема чого за іншим по аптекам лазити!
    :gamer:

13. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    фішка в тому, що залучити сегмент "молодь" тяжко... для того потрібно для них створити якийсь фетіш... щоб це було "круто" і "па-приколу"...

але... але... )))) бабуська в онуки застукає таку карточку -- паличкОВ наваляє )))))))))))))) г г г г...

як на мене найбільша проблема в даний момент -- студентські картки мають явну статеву ознаку... треба ше про дівчат подумати... )))))))))))

хммм... як для себе робив. чес. слово ))))))))))))))))

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Бізнес-лінч, мля :)
    Я прикинусь самізнаєтеким і до%буся

АПТЕКА
    картка
    ПОВАЖНА

ця штука композиційно розміщена так, що читається як одне ціле, тобто як безглуздий набір слів.

далі

Подорожник аптека
    Картка поважна

Люди так не говорять. Люди кажуть "аптека подорожник" і "поважна картка".

До речі, в інших варіантах так і є. Сімейна картка, Студентська картка.

А підбір картинок... То вже від клієнта залежить і від його іміджу загалом. Можна оргію, а можна студентів, що цілуються на лавочці в парку

15. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    Трошки не в тему. Шановний CheFISH, ти мені вибач, але мені ріже вухо (очі) коли такі речі як оформлення плакату (календарику чи картки) а ще й сучасними засобами, називають таким поважним словом ДИЗАЙН. я розумію що в людей (здебільшого Українців) поняття дизайн досить спотворене. І мало не кожна швачка чи тьотка яка повішала в кімнаті шмати на вікна розкидала подушки на дивані називає себе дизайнером, а загалом поняття зеленого немає що таке дизайн.
    щодо тих картинок то композиційно непогано. маю на увазі розташування лого та написів.

• Подобається Подобається x 2
  16. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    добре підмітив. а я одразу кинувся на картинки студентської картки
    ну про це я і хочу CheFISH сказати :)
    а ше можна там знизу маленькими значками зліва на право зобразити асортимент, на який надаються знижки (тобто ті самі кондоми, тести і тд)

17. tyxanton

tyxanton Active Member

так для загального розвитку --- Диза́йн (англ. design, от итал. disegno обозначивание) — „это творческая деятельность, целью которой является определение формальных качеств промышленных изделий. Эти качества включают и внешние черты изделия, но главным образом те структурные и функциональные взаимосвязи, которые превращают изделие в единое целое как с точки зрение потребителя, так и с точки зрения изготовителя. Дизайн стремится охватить все аспекты окружающей человека среды, которая обусловлена промышленным производством.“

18. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    ))))))))))))))

Детальніше тут відповідь на:

19. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Яка різниця як задати запитання чи "обговорення дизайну" чи "обговорення оформлення" автор відразу попросив сильно не критикувати, а запитує нашу думку!
    Поважна і сімейна приємно зроблені а от студеньська дійсно вульгарна(вигляд єротичних карт з тузами та вальтами) для студеньської зроби: на задньому плані радіють (пританцьовуючи) молода пара а на передньому встав зобреження тесту на вагітність з однією полоскою. І прикольно, і зрозуміло на які товари знижка, і невідступаєш від загальної ідеї карток, і некожна бабуся зрозуміє що зображено на картці.

20. tyxanton

tyxanton Active Member

в твому місті є чудовий ВУЗ ХДАДМ, при нагоді запитай студента.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)