Добрий-добрий... Започатковую цю тему, тому, що деколи потрібна думка тих, для кого робиться дизайн ))) Тема з обговорення, тому Адміни -- не ставтесь як до флуду... дякс здебільшого тут будемо ржати, але попрошу підходити до коментів з гумором (коли потрібно), але і серйозно... :gamer: поїхали. 1) готую картки на знижку в одну аптеку (мережу) кожна картка буде надавати знижку на певну групу препаратів і товарів. Напр.: сімейна -- на всі, Поважна -- серцеві, тиск..., Студентська -- презервативи, тести на ваг, )))) і тому подібне відносно пенсійної і сімейної -- в мене питань не виникає. а от студентська - а не зажостко я??? або або Які думки, Шановні??? :D :D :D
студентська - зажорстко усі три - втрачається зміст попередніх двох(сімейна або поважна). пропоную забразити студента та студентку (двоє молодих людей в прикольному молодіжному одязі) в обнімку (можна шоб фотка були ззаду), шо вони прогулюються або сидять на лавці. ну шось в тому дусі...
але така картка не буде спонукати студіка на перерві нею всім похвалитись. студік -- майбутній споживач сімейної а потім поважної. треба, щоб він з самого початку лояльно ставився до бренду і взрослів разом з ним... НМД
Аааааааааа!!! Дайтє трі!!! Я в дизайні дупля не вяжу але мені як колишньому студенту сподобались усі три студентські!!! :gamer: Не вздумай міняти
ця картка буде для нього більше як прикол, а не знижка.... ІМХО треба якост тримати лінію... бо поважна і сімейна получаються в тебе іншого характеру ніж три запропоновані студентські.. я не атхти дизайнер, але я висловлюю свою думку, так як ти і просив пи.си ну накрайняк або друга або третя
звичайно ))) для того і зроблена тема ))) стосовно лінії, Жарік, ти правий... але тут просто багато зайців одним пострілом вбивати приходиться ((( тому навіть треба не двустволку а Динаміт ))))))))))))))) шоб порвало ))) в мене ше одна засторога (( і я не знаю, як до того поставляться дівчата-студенти... ОП!?
перші дві занадто вже вульгарні в контексті розміщення на картках а от третя в межах норми хоча і з натяком на групу товарів.
поважна і сімейна супер, а от студентські, які вони вже занадто вульгарні, нема зв'язку між аптекою і зовнішнім виглядом картки, трохи маркетинг не спрацьовує на них... в мене чомусь виникла асоціація про знижки в секс шоп....і якийсь пошлий підтекст виходить типо "ї....ся просто так без почуттів і приходьте до нас за тестами, презерватива, постинорами і т.д." ІМХО)
фішка в тому, що залучити сегмент "молодь" тяжко... для того потрібно для них створити якийсь фетіш... щоб це було "круто" і "па-приколу"... але... але... )))) бабуська в онуки застукає таку карточку -- паличкОВ наваляє )))))))))))))) г г г г... як на мене найбільша проблема в даний момент -- студентські картки мають явну статеву ознаку... треба ше про дівчат подумати... ))))))))))) хммм... як для себе робив. чес. слово ))))))))))))))))
Бізнес-лінч, мля Я прикинусь самізнаєтеким і до%буся АПТЕКА картка ПОВАЖНА ця штука композиційно розміщена так, що читається як одне ціле, тобто як безглуздий набір слів. далі Подорожник аптека Картка поважна Люди так не говорять. Люди кажуть "аптека подорожник" і "поважна картка". До речі, в інших варіантах так і є. Сімейна картка, Студентська картка. А підбір картинок... То вже від клієнта залежить і від його іміджу загалом. Можна оргію, а можна студентів, що цілуються на лавочці в парку
Трошки не в тему. Шановний CheFISH, ти мені вибач, але мені ріже вухо (очі) коли такі речі як оформлення плакату (календарику чи картки) а ще й сучасними засобами, називають таким поважним словом ДИЗАЙН. я розумію що в людей (здебільшого Українців) поняття дизайн досить спотворене. І мало не кожна швачка чи тьотка яка повішала в кімнаті шмати на вікна розкидала подушки на дивані називає себе дизайнером, а загалом поняття зеленого немає що таке дизайн. щодо тих картинок то композиційно непогано. маю на увазі розташування лого та написів.
добре підмітив. а я одразу кинувся на картинки студентської картки ну про це я і хочу CheFISH сказати а ше можна там знизу маленькими значками зліва на право зобразити асортимент, на який надаються знижки (тобто ті самі кондоми, тести і тд)
так для загального розвитку --- Диза́йн (англ. design, от итал. disegno обозначивание) — „это творческая деятельность, целью которой является определение формальных качеств промышленных изделий. Эти качества включают и внешние черты изделия, но главным образом те структурные и функциональные взаимосвязи, которые превращают изделие в единое целое как с точки зрение потребителя, так и с точки зрения изготовителя. Дизайн стремится охватить все аспекты окружающей человека среды, которая обусловлена промышленным производством.“
Яка різниця як задати запитання чи "обговорення дизайну" чи "обговорення оформлення" автор відразу попросив сильно не критикувати, а запитує нашу думку! Поважна і сімейна приємно зроблені а от студеньська дійсно вульгарна(вигляд єротичних карт з тузами та вальтами) для студеньської зроби: на задньому плані радіють (пританцьовуючи) молода пара а на передньому встав зобреження тесту на вагітність з однією полоскою. І прикольно, і зрозуміло на які товари знижка, і невідступаєш від загальної ідеї карток, і некожна бабуся зрозуміє що зображено на картці.