Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Я знаю, соромно тобі показатися бо наклейку так і не причепив ше
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 я ледве техогляд нині причепив на скотч бо ся відклеїв а ти говориш про наклейку яку тре клеїти насухо проспиртувавши поверхню.
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Біля даї то дам де tuning.lviv.ua влаштовує гонки, і скажіть чи можна буде там азяти наклейки:???:
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Ну і? Сьогодні клуб встановив рекорд. Двоє чоловік на з"їзді... Такого ше не було
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Вибачай. Розумієш, Свята:roll: . Тай сьогодні працював. До речі, приємно бачити нових учасників на форумі!:smile:
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Сцуки!!! А ви не могли троха зачекати, мля????!!!! Я пік 120 по городоцький шоб встигнути - 19:22 - а вас вже не було!!!! :twisted:
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 "Такого ше не було..." "такого ше не було"... :twisted: Але ж я злий мля. :evil: Крім того я всім мав передати привіт від Кіндера - а вони смахалися, мля, я всю трасу обїздив, шукав сцучих синів. :twisted:
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 соррі, не встигав на 7, мав з гуцулом ше одну справу, але потім подзвонив мартіні який нам повідомив шо було всього навсього 2 чоловік. то ми і вже не поїхали. наступний раз буду і взагалі давайте всі приїзджайте!
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Тополь, мать твою, ти шо від люті забув як телефон юзати? Нє шоб перезвонити. Ото ми з Травелом двоє як на романтичному побаченні в кафешці вечеряли, а тобі було взападло набрати номер. Ото буде на наступні рази всім наука - НЕ ЗАПІЗНЮВАТИСЬ !
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 Пропоную порушити табу - і зібратися в цю пятницю, як компенсацію. Потеревенити про те про се...:-D
Відповідь: Розклад клубних з"їздів 2007 тікі якшо зголоситься багато народу! кароче хто за позачерговий зїзд напишіть тут!