Може хто десь в мережі зустрічав як робити сидіння з обігрівом своїми рувами, а може хто сам знає розкажіть!
Відповідь: Обігрів сидінь думаю самому краще то не роботи - можна зад піджарити краще купи сидіння з підігрівом від третього гольфа
Відповідь: Обігрів сидінь Думаю, що обігріти сидіння своїми руками буде простіше ніж щось в них кулібнічати. Як на мене - потрібно шукати на шротах, в деяких версіях гольфів такі стояли.
Відповідь: Обігрів сидінь В супермаркеті Арсен один чаз були такі масажні накидки на крісла , вони мають вмонтований підігрів і заодно є масаж який можна відключати, і підключається до прикурувача. Просто, порівняно дешево, на рахунок надійно нічого не скажу, але пантово.
Відповідь: Обігрів сидінь на тих кріслах поганий шкірзамінник, більше одного року не відходжують. хіба їх потім перетягувати самому, але гріють.
Відповідь: Обігрів сидінь Есть такая штука как накладные обогреватели на сидения. Наверное что-то типа того про что Pol говорил, но бес массажа. Стоят: на 1 сидение (сама седушка) - 16,5 у.е. на 1 сидение (седушка + спинка, 4 режима нагрева, автоотключение) - 41,8 у.е. на 2 сидения (седушка + спинка, монтируются внутрь сидения, 4 режима, автоотключение) - 104,5 у.е.