Обігрів сидінь

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем S@sha, 4 лют 2007.

1. S@sha

S@sha Active Member

VW golf II 1.3 Тi 1991
    Може хто десь в мережі зустрічав як робити сидіння з обігрівом своїми рувами, а може хто сам знає розкажіть!

2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Обігрів сидінь

думаю самому краще то не роботи - можна зад піджарити
    краще купи сидіння з підігрівом від третього гольфа

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Думаю, що обігріти сидіння своїми руками буде простіше ніж щось в них кулібнічати. :)

Як на мене - потрібно шукати на шротах, в деяких версіях гольфів такі стояли.

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

В супермаркеті Арсен один чаз були такі масажні накидки на крісла , вони мають вмонтований підігрів і заодно є масаж який можна відключати, і підключається до прикурувача.
    Просто, порівняно дешево, на рахунок надійно нічого не скажу, але пантово.

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

на тих кріслах поганий шкірзамінник, більше одного року не відходжують. хіба їх потім перетягувати самому, але гріють.

6. Sasha Van Gate

Sasha Van Gate Active Member

VW Scirocco MK2 1.8 EX 90hp 1986

Есть такая штука как накладные обогреватели на сидения. Наверное что-то типа того про что Pol говорил, но бес массажа.
    Стоят:
    на 1 сидение (сама седушка) - 16,5 у.е.
    на 1 сидение (седушка + спинка, 4 режима нагрева, автоотключение) - 41,8 у.е.
    на 2 сидения (седушка + спинка, монтируются внутрь сидения, 4 режима, автоотключение) - 104,5 у.е.

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)