Обігрів заднього скла

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем hobyt15, 11 вер 2012.

1. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Можливо питання трошки і не по сезону, але ранками уже вікна конденсують))) Мож хто підкаже як усунути проблему- працюють тільки дві полоски на задньому склі! В чому може бути причина??

2. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    перебті дорожки на склі.
    проблема рішається спеціальним токопровідним клеєм.
    знаходиш пошкожене місце, наносиш клей. і все гріє, провірено!

3. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    а если заднее стекло тонировано, то ещё и аккуратно тонировку в этих местах убирать...

4. player777

player777 Active Member

Golf 3 1.8 ADD 1996 Тушкан
    хто знає де можна купити ту "мастику",чув що вона не дешева!?

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    лак коштує порядка 15 грн. то не мастика, а таки лак. пробуй шукати на радіобазарі.

колись мені радили як шукати "биті місця": коли вікно запотіло - увімкнути обігрів - у місцях де дріт на склі перебитий відігріється плямами.

успіху.

п.с. з лаком треба бути дуже обережним. читати інструкцію і те.де. не виключено, що треба буде зачищати місця клейки (щоб був контакт)

6. Nazariy

Nazariy Місцевий

заз 968, коррадо г60
    минулого року брав на радіобазарі. 30 грн. якщо мені мій склроз незраджує то була остатдня будка з права 1 ряду. жіночка старша продає припої, флюси, кислоти... короче всяку дребідень.

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    В Харкові продають в місцях продажу всяких дрібничок (поліролі, кубики, пахучки і т.д.) з вигляду як пробник духів, латає обриви не більші 5ти мм. Щоб знайти місце перебитої нитки обігріву вмикаємо тестер на замір напруги (шукаємо 12V) вмикаємо обігрів і рухаємо по нитці "кантакти" тестера. Як тільки він перестав показувати 12V ми знайшли місце обриву. Клеїмо вище і нижче нитки малярний скотч (залишаючи просвіт на товщину нитки накалу) і наносимо токопровідний гель невеликим слоєм, попередньо добре перемішавши його, і відразу знімаємо скотч (якщо дати висохнути то є ймовірність відламати і від нитки). Сам гель не нагрівається тому є ймовірність що місця ремотну не будуть обігріватися (пляма 5-10мм).

8. teratino

teratino Початківець

Jetta coupe
    всім привіт підскажіть а можна поставити реле на задній обігрів шоб швидше гріло ато в мене дуууже довго тре чекати щоб розпотіло або сніг потопився
    дякую за відповідь.

9. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    ЧИ можна - це залежить від кривизни рук, з прамими руками, які ростуть з правельного місця, можна майже все зробити. :)
    А вот чи треба? В мене на Г3 розпотіває досить швидко, і сніг гарно топиться. Тому думаю варто провірити проводку.

10. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    )))
    Так воно ж на всіх 12 вольт гріє, що вже там добавляти?)))
    Хіба що проводка дуууже стара і має великий опір, тобто до самих контактів приходить занижена напруга, тоді простіше кусок проводки замінити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)