Можливо питання трошки і не по сезону, але ранками уже вікна конденсують))) Мож хто підкаже як усунути проблему- працюють тільки дві полоски на задньому склі! В чому може бути причина??
перебті дорожки на склі. проблема рішається спеціальним токопровідним клеєм. знаходиш пошкожене місце, наносиш клей. і все гріє, провірено!
лак коштує порядка 15 грн. то не мастика, а таки лак. пробуй шукати на радіобазарі. колись мені радили як шукати "биті місця": коли вікно запотіло - увімкнути обігрів - у місцях де дріт на склі перебитий відігріється плямами. успіху. п.с. з лаком треба бути дуже обережним. читати інструкцію і те.де. не виключено, що треба буде зачищати місця клейки (щоб був контакт)
минулого року брав на радіобазарі. 30 грн. якщо мені мій склроз незраджує то була остатдня будка з права 1 ряду. жіночка старша продає припої, флюси, кислоти... короче всяку дребідень.
В Харкові продають в місцях продажу всяких дрібничок (поліролі, кубики, пахучки і т.д.) з вигляду як пробник духів, латає обриви не більші 5ти мм. Щоб знайти місце перебитої нитки обігріву вмикаємо тестер на замір напруги (шукаємо 12V) вмикаємо обігрів і рухаємо по нитці "кантакти" тестера. Як тільки він перестав показувати 12V ми знайшли місце обриву. Клеїмо вище і нижче нитки малярний скотч (залишаючи просвіт на товщину нитки накалу) і наносимо токопровідний гель невеликим слоєм, попередньо добре перемішавши його, і відразу знімаємо скотч (якщо дати висохнути то є ймовірність відламати і від нитки). Сам гель не нагрівається тому є ймовірність що місця ремотну не будуть обігріватися (пляма 5-10мм).
всім привіт підскажіть а можна поставити реле на задній обігрів шоб швидше гріло ато в мене дуууже довго тре чекати щоб розпотіло або сніг потопився дякую за відповідь.
ЧИ можна - це залежить від кривизни рук, з прамими руками, які ростуть з правельного місця, можна майже все зробити. А вот чи треба? В мене на Г3 розпотіває досить швидко, і сніг гарно топиться. Тому думаю варто провірити проводку.
))) Так воно ж на всіх 12 вольт гріє, що вже там добавляти?))) Хіба що проводка дуууже стара і має великий опір, тобто до самих контактів приходить занижена напруга, тоді простіше кусок проводки замінити.