Обороти

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Бейліс, 25 чер 2007.

1. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    може хтось з таким вже стикався чи знає шо це?
    в мене коли я розганяюсь десь на 5,3 -5,6 тис оборотів починають йти хлопки з вихлопної і машина глохне! а завезти я її можу аж через 3-5 хвилин бо зразу незаводиться!!!

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Обороти

Якшо при хлопках спостерігається ше і чорний дим (копоть)-значить іде перелив бєнзи, заливає свічки і поки вони не висохнуть-ти не можеш завестись.
    Якшо чорного диму взагалі немає, і машина перед тим, як заглохнути дьоргається, і є ознаки детонації-то моя версія-шо здихає бензонасос, який не встигає накачувати відповідну до нагрузки кількість бєнзи, тому машина глохне. Хоча перший варіант більш правдоподібний.
    Може і запалювання глючити (типу, стає дуже пізнім), але при вакуумній корекції це мало імовірно. Треба дивитись, коротше кажучи.
    першим ділом провірити, чи така фігня тільки під нагрузкою, чи і на ХХ також. Потім подивитись, шо показує лямбда в момент глюків і хлопків, коли машина заглохла-викрутити свічки і подивитись чи їх не залило. Крім того, датчик Холла провірити не буде лишнім, і цілість вакуумних трубок на трамблері і вакуумного клапана (мембрани в ньому).

3. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

то тільки на високих оборотах, бензонасос стоїть новий, детонації я незамічаю!

4. krilov

krilov Active Member

scirocco 86 2.0 16v

проверь зажигание (позднее), катализатор, провода,

5. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.

запаленя нормальне
    каталізатора нема
    провода добрі

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Високовольтні дроти добрі? може бути, що вони нагріваються і від розширення зникає контакт на центральному. Колись подібне було на жигулику - доки не вистигнуть, не їхав.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)