обороти

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем DimaLV, 9 січ 2009.

1. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    добрий день.Хто може щось підказати:VW Jetta 1.8 MI.Скачуть обороти на холостому.При заводці коли холодна нормальні,коли прогрівається починають або сильно падати або залишаються високі.Коли падають треба 2-4хв.прогазувати і все стабілізується.Що це може бути?

2. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    в мене така сама історія, типу зранку коли холодний мотор обороти підіймаються а потім падають, один майстер казав шо то треба карбюратор регюлювати літо-зима, ну типу під сезон

3. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    в мене таке ще з літа,монік на комп кидали сказали що все ок.я вже починаю думати на датчики.Тільки не знаю який:sad:

4. Lesuk

Lesuk Active Member

VW Golf II 1.6 1989
    то треба іхати доякогось доброго моториста

5. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)
    відчепи датчик температури і відпалюй авто, його пошкодження тез спричиняє такі ситуації

6. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    вже поміняв

7. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    чи може це бути пов'язане з лямбда зон.?

8. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    та то датчик холостого ходу.. навіть я знаю хоч маю карб :) міняти його треба час від часу і буде вам щастя

9. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)
    тут ти маєш як перевірити зонд ламбда(потрібний охмомієрз)

Обігрівальний елемент: Перевірити опір: Вимкнути займання. Вийняти з'єднання з каналів обігрівального елементу. Зміряти опір між втикамі білих кабелів. Порівняти з поданим опором. Перевірити напругу живлення: Вимкнути займання. Вийняти з'єднання з каналів обігрівального елементу. Ввести в дію двигун. Зміряти напругу між одним закінченням з'єднання та від'ємним закінченням акумулятора. Перевірити друге закінчення, одна з цих двох цінностей має бути рівняє напрузі акумулятора. . Якщо так немає, то перевірити запобіжник і/або реле.
    Перевірити під'єднування заземлення: Вимкнути займання. Вийняти з'єднання з каналів обігрівального елементу. Перевірити на схемі, чи заземлення обігрівального елементу під'єднане до безпосереднього
    заземлення до ЕЦУ. Якщо є воно під'єднане до безпосереднього заземлення, то потрібно зміряти опір між одним закінченням з'єднання і від'ємним закінченням акумулятора. Перевірити друге закінчення, одна з цих двох цінностей має бути < . 1 ом. Якщо так немає, то потрібно перевірити окаблованіє. Якщо є воно потрібно зміряти опір між одним закінченням з'єднання та відповідним закінченням в з'єднанні ЕЦУ. Перевірити друге закінчення, одна з цих двох цінностей має бути < . 1 ом. Якщо так немає, то потрібно перевірити окаблованіє.

10. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    дякую всым в суботу буду пробувати щось зробити!

11. golf2

golf2 Active Member

vw golf 2 1.6 JP diesel
    В Лямбді не тільки підігрів летить.І тільки опором ти нічого не побачиш.

12. Wolf

Wolf Початківець

VW Golf IV GTI був.
    Сам хочеш перевірити лямбду???

13. DimaLV

DimaLV Початківець

VW Jetta 1.8RPMI 1988
    Клубна карта:
    000029
    не треба до електрика.Всеодно скоріше суботи не зможу

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)