oborotu padajut kolu nagrivajetsja do 87 %

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем nzi, 1 тра 2009.

1. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    ot v mene problema oborotu padajut kolu motor nagrivajetsja do robo4oji temperatyru . normalno maje bytu 800 a je des 600 v 4omy mozhe bytu problema? ce mozhe bytu w4o kolca pogorilu?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    кільця тут ні до чого. а холостий в дізеляках краще регулювати на сервісі.

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    a ot sogoni we meni na servisi skazalu wo vonu to4no ne vpevneni i poradulu zaminutu paluvnuj filtr. mozhe bytu v cjomy problema?

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Врядлі
    Їдь на інший сервіс

5. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    a jakuj porekomendyjete service dlja duzulnuh dvugyniv krim duzelservisy na Navrockogo

6. orra

orra Active Member

audi 100
    є за метро . в кінець і наліво

7. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    звідки така інфа?при таких обертах його буде трусити "нє па дєцкі".Має бути 900 +/-50 !
    На данному моторі автоматики нема,оберти при прогріві двигуна зменьшуються вручну,за допомогою тросика рег.об.
    оберти визначав на слух чи по тахометру?

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    По мануалу знайшов що оберти дизеля 850+- 100

9. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    tak vin v mene na progrivi byv 1000 oborotiv na pidsosi a potim kolu skudyvav pidsos to norm bylo des 800 i ne trysulo. a ot kolu nagrivalasja to po tahometri padalu des trohu vuw4e nizh 600. ale zaraz "zatiwje" poku norm oborotu.tfy tfy tfy)))) des 850
    cja problema zaraz hiba prostezhyjetsja kou pislja zypunku na pevnuj 4as kolu motor vustug po4unajew ryh bez progrivy oborotu des znov 650 ale potim naburajutjsa do normu.
    tak po tahometri duvljusja.

10. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Слухай
    А може в тебе 1 циліндр перестає працювати!? Тобто якась форсунка? Або тиск палива замалий.
    Полюбе преба сервіс.

11. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    tak ot tyt i problema na servisah kazhyt rizne.
    meni zdajetsja wo to tusk paluva.zavtra ot pominjaju paluvnuj filtr.
    mozhe hto pidkazhe de mozhna projtu normalny diagnostuky motora,wob jogo poduvulusja pomirjalu tusk vidlagodulu poda4y paluva i tak dali.? bo mawuna do mene perejwla vid rodu4a a vin vrodi nijakoji diagnostuku ne robuv jak to kazhyt jizdut taj dobre.)))

12. orra

orra Active Member

audi 100
    а чо ти пишеш латинськими буквами ?

13. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    бо мені так зручніше.а що це проблема?
    я можу переписати і крилицею ,але не думаю що че принесе кращий результа.

14. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    за статистикою, повідомлення нейтрального змісту, написані латинською транскрипцією пропускає майже половина читачів - влом розшифоровувати.

Щодо тиску - заміна фільтру не поможе. Якщо оберти змінюються від температури - значить вони чимось керуються. Треба просто вивчити чим саме. Якщо нема охоти вчитися - заходь в розділ СТО головної сторінки сайту, там є телефони. Обдзвони сервіси і порадься до кого найкраще їхати.

15. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    та мені цікаво як воно все працює,та непогано було б підівчитися,ала як на мою тяму то мотор це досить серйозно,щоб без досвіду лізти.по ходовія я ще сам з книжкою і з чат-коментарями можу зробити,а от серце мого красеня не наважуюсь розбирати....

16. orra

orra Active Member

audi 100
    дякую шо перейшов на кирилицю. я знаю на левандівці в 5 парку роблять дизеля, двигуни і насоси. ше за метро є 80676741159 андрій . я вже писав

17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    добре завтра зателефоную. наразі дякую ))))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)