Обрив ремня ГРМ

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем mixonoff, 23 вер 2008.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Або як я шукав чому зникла іскра. Переїжджав до свого гаражу на Тернопільскій вулиці, перевозив всяке барахло яке накопилось після ремонтно-відновлювальних робіт. Не доїхав до гаражу 40м. Машина заглохла і більше не заводилась. Довго шукав причину, далі плюнув і затягнув машину в гараж вручну. Думав що котушка, комутатор, замок, ДХ, а виявилось банальніше. Пошкодження ремня ГРМ. Виявилось пошкодження випадково, крутив шківом вал щоб бігунок подивився на на перший циліндр. Шків крутився а бігунок на місці стояв. Посвітив ліхтариком під кожух ремня ГРМ, а там ціла купа зірваних зубців від ремня. Закон підлості, збирався на днях ремінь поміняти, бо не знав скільки він наїздив...

А ще мені сказали що такий чудовий колір під клапанною кришкою дає тільки масло Shell. Можна буде собі на пляжі помаститись і отримати чудовий бронзовий загар.:-D

2. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Відповідь: Обрив ремня ГРМ

Колір зовсім не чудовий для двигуна. І з*являється він або від невчасної заміни масла, або від його низької якості. Клапани з поршнями не зустрілись від обриву?

• Подобається Подобається x 1
  3. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

На рахунок клапанів - точно не знаю. Але Саша Крилов казав що в моєму двигуні вони зустрітись не можуть. А ще хлопці з майстерні на тернопільській казали що тебе знають. Кажуть гольфик в тебе зачьотний, не то шо моя развалюшка...

4. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Це правда!

А це вже брехня!!!!

5. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

Михон такой вопрос!Я бы тоже поменял себе ремень,бо незнаю сколько на нем катались!Вопрос!Мне сказали что ремень нужна меня только с натяжным роликом!
    Так ли это ,или меня просто хотят развести?????

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Це правда, ремінь міняється разом з натяжним роликом. Але я чув що його міняють раз на дві заміни ремня, але це ще треба перевіряти по стану ролика. В мене ролик був розбовтаний трохи. Я вирішив його замінити. Оскільки ти не знаєш коли останній раз міняли ролик, то потрібно його замінити. Я б міняв ролик кожного разу, коли замінюєш ремінь, так безпечніше.

7. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Це ти часом не до байкерів попав? А нарах. розвалюхи не прибідняйся, фотки бачив))

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Напевне до них. Вони в себе в майстерні тримають два якісь супер матацикла. А мій бокс якраз навпроти них.

9. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411

МОЖЕТ КТО-ТО ПОДСКАЗАТЬ МНЕ НОМАЛЬНОГО:-( МАТОРИСТА,токорому можно доверить неотемлемую часть жизни!!!!:-D

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Бажано так робити

11. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Проблеми з капсом і орфографією?
    Краще б написав шо конкретно треба зробити по мотору.

12. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

8 067 710 68 38, Андрій, біля політехівський гуртожитків на Пожарського
    пи.си. так би і писав, а не про "нєотємлємую часть жизні"

14. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

На счет орфографи чесно я что-то не до пер,про что ты!
    А по мотору вообше!Чтоб посмотрел если надо поменял и т.д. и т.п.!!!!:-D

Додано через 1 хвилину
    А какая не отемлемая часть жизни есть у нас с вами!!!!Кроме АВТО!!!!!!

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
    AAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!!!! ЖЖЖЖЖЖОШ!!!!!!!

16. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Кароче пора заводити рубрику "Перлини форуму"...

А нарахунок "невід*ємних частин життя", то в багатоьх тут, є діти, сім*ї, просто люди, які їм дорогі, хоча вони їх навряд чи довірять НОМАЛЬНОМУ МАТОРИСТУ
    але справа не в цьому, дана гілка форуму-технічна, і тут прийнято виражати свою думку ясно, детально описувати характер технічних несправностей і чітко ставити питання, тоді можна розраховувати на допомогу і адекватну відповідь.

17. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

Клубна карта:
    000411

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

+1, та і око не дуже тішить :)
    Шукай в FAQ на мск.ру, колись сам був причетний до створення таблички. Як співавтор, буду вдячний за імпорт сюди.
    Не буває. Це моя особиста думка, сформована роками, сльозами і тисячами :)

19. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST

Можу порадити моториста (кажуть що нормальний моторист, я претензій теж немаю) який мені збирав теперішній 08 мотор (точніше ми принесли всі запчасті по блоку і сам блок і він склав докупи :)) ) - знаходиться в гаражах біля аеропорту. Номер телефону немаю прямо зараз, але можу взнати. Він не тільки по 08 моторах розбирається.

20. mixonoff

mixonoff Місцевий

Клубна карта:
    000422

Вчора пробував поставити собі самостійно ремінь ГРМ і нятяжний ролик. Мануал взяв звідси http://www.sampo.ru/~stefan/grm.htm і звідси http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=g2_grm_ez
    Щоб зняти старий ролик і поставити новиймусів домкратити двигун, бо інакше ролик не знімався з осі і впирався в кріплення двигуна на лонжероні.

В мого двигуна мітки на шестерні, яка керує клапанами, розміщені з внутрішньої сторони шестерні. Довго думав як їх сумістити, вийшло так.

кулачки вала стали ось так

Покрутив проміжний вал який приводит в рух бігунок в трамблері
    Колінчатий вал виставив по мітці у віконечу на кожусі маховика (фотки нема)

Бігунок розвернувся контактом до насічки на трамблері.

Але все одно не впевнений чи правильно я все виставив. Якийсь сумнів гризе. Особливо щодо міток на шестерні проміжного валу і КВ.

І ще питання до форума. Як перевірити чи клапани цілі чи їм вже капець? Без зняття голови це можна визначити?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)