У дверці зігнила дикоративна обшивка. Знизу вона повністю перетворилася на болото яке тримається на матерії. Дверок у машині тільки дві. Можна десь знайти ту обшивку або чим можна її замінити?
Відповідь: Обшивка дверок яч собі перетягнув (замша + темний матеріал) 100$ але мужик казав шо двойка то самі проблемні дверні карти які він зустрічав зарахунок переходу на підлокотнику.. за шкуру навіть нехотів братися..
Відповідь: Обшивка дверок біля 21 школи.. з другої сторони є спортзал в підвалі.. там біля того спортзалу є майстерня по салонах..
Відповідь: Обшивка дверок Левицько, Маяковського. Поруч ще є польська школа, що правда не пам"ятаю номер
Відповідь: Обшивка дверок Я рішив проблему на 50 відсотків. Відновив краї обшивки які розсипалися простим способом "папємаше" колись таким на тудовому у школі бавилися. І все получилося супер, краї стали міцними і обшивку можна ставити на місце. Тільки я хочу чимось її із середини покрити щоб вода яка потрапляє не руйнувала знову і незнаю яким розчином пройтися.
Відповідь: Обшивка дверок Попробуй буксітну смолу і скловолокно, воду точно відштовхувати буде. А по друге картер не буде такий гнучкий...
Відповідь: Обшивка дверок я бачив всякого багато та плачу, як почую знов... що можна картер захищати міцноу букситною смолов.... може, карту? може, епоксидною????