Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Оригінальне запитання. В одеському колориті Для відповіді пасувало би знати такі речі: яка машина вік марка потужність двигуна (1,8Т має кілька версій) як починалася поломка як проявляється поломка при яких умовах вона діє на чому базується висновок про поломку (цифри, порівняння тощо) Тоді зможемо щось сказати.
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Додано через 1 хвилину VW Passat B5 1,8 Turbo 20ти клапонник Додано через 2 хвилини Да.Да. именно он 20 клапонник
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Джага, якщо хочете писати російською мовою, то може спробуєте її вивчити?
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ 1 турбіна здохза 2 прорвані воздуховоди в підкапотному просторі 3 фільтр забитийповністю 4 бензонасос тухне 5 бензина погана, 6 навиставлене запалення, 7 ручнік затягнутий. 8 каталізатор забитий 9 ... ще коло сто причин які можна розглядати по всьому підкапотному і не тільки просторі.
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Ще варіант - субєктивна оцінка. Може він їде так як треба, але не так як естіайки і еволюшки...
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ А, какое давление должен довать топливный насос? машина, жрет 15-16 литров в городе. Я думаю, что дело в подаче топлива! У нас есть VW центр (СТО), но они только деньги считать умеют)))) Надо, что-то знать самому )) иначе разведут )) (кинут) Додано через 27 хвилин Не, турбина новая - менял и мотор менял )) Как-то без масла катался. Ну я не совсем так, что я его слил и думал на..й оно надо)) Еще и менять его - "Поеду без масла" )))) забился маслоприемник, масло есть, а насос отказался качать. Возвращался с Киева ----- 500 турбина и мотор 1500 (с машины которая прошла 40.000км) + работа!!! ААААА все новые прокладки, свечи, ремни, ролики и ......
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ може неправильно виставлене запалювання, або розпредвал неправильно стоїть. А може твій новий мотор не такий як був старий, і електроніка не стикується.
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Думаю, як би ми отримали всі відповіді на поставлені вище питання, нам би не треба було бавитись у брейнстормінг. Хіба Полу це подобається...
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Подібно шо лямбда здохла (розхід високий, прийом слабий), але тоді б видало помилку на компі, її можна перевірити тестром, від 0.1 до 0.9 В раз в півсекунди має видавати. А причин може бути реально мільйон (датч. темп. глючить, мозги треба обнулити, фільтра, свічки і т.д.) пропоную автору описати детально проблему, які симптоми, шо видає комп і т.д. (шоб можна було реально помогти), в інакшому випадку пропоную адмінам тему закрити.
Відповідь: Очень слабо наберает скорость ПОМОГИТЕ Понял,))) причина в водителе! Завтра ставлю машину на ремонт и буду ночевать))) там пока они что-то не сделают! Чего нет, вариант )))) возьму телку, а не там много разных плакатов и руки есть........ думаю, будет не скучно ))) ))) Обязательно расскажу, как все прошло! Если серьезно, БОЛЬШЕЕ СПАСИБО парни (ДЯКУЮ Pol)!! Теперь знаю хоть пару причин!