Очень Важно))))

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Донецкий, 20 лют 2011.

1. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Таваріщі, скоро весна, 8 мберезня, так сказать празник Клари Цеткин)))))) Канешно наші другі частинки-половинки затребують падаркофф, цветофф і вніманія, так от, для того шоб не було мучітельно больно за сей день предлагаю:
    06.03 2011 провести клубний фест з поїданієм шашлика, встечьою весни, запіванієм водкайй і песєнь, а також актом вхожденія КаматоZа самого в себя (не путать с хожденієм под себя))))
    После сего культ-массового действия нам с чувством вини (дефоок і остальне гарантіровано) не так обидно будет раскшелітся на падаркі любімим)))))
    П.С. Хто атамарозітся-поіде на Донбасс на екскурсію на шахту ім. Стаханова, закриту в 1961р. Спонсор і екскурсовод : Ваш покорний слуга)))

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Буду у Львові - буду там.

3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    я за))))))

4. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    +2 єто харашо, актівнее таваріщі, времені в абрез і мясо іщо замаріновать надо)))

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Донєцка мафія рулить!!!
    Я за!!!

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Треба потерти по бутилці і каматоз появиться:D я за:drinks::hang1::russian_ru:

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я теж двома руками за :drinks: , але у мене може бути "западло":ireful1: 6 березня, оскільки це неділя). Корочє є нюанси:scratch_one-s_head:.

8. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    От мазафакінська засада, я коли на дату дивився, то календарік не свіжий був:scratch_one-s_head::scratch_one-s_head:Кароче, список таваріщей понятен.....давайте опреділімся по поводу ГСМ і ГЗМ!!!!! А шо все осталниє протів????

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)