Ну у мене зараз не машина, а тормоз якийсь. А на холодну то взагалі мовчу Часто коли притупиш газу вона просто давиться. На 99% впевнений в тому, шо то від якості того бензину який я мушу заливати на заправці де живу. Чи варто попробувати дати добавку в бензин, шо як пише на етикетці очищює карб та паливні шляхи, підвищує якість бензину. Чи є різниця між дешевшими/дорожчими.
Відповідь: Очистка карбюратора Ті добавки нічого недадуть, томущо вони почнуть піднімати бруд з низу бака! Є варіант зняти бак помити його добре, а потім регулярно додавати добавки. Або взяти поїхати до якогось карбюраторщика нехай почистить і добре виставить і будеш літати!
Відповідь: Очистка карбюратора В мене недавно була проблема. Зранку прийшов на стоянку, заводити машину, вона завелась але якось дуже важко і на холостих взагалі не працювала, тільки коли даш газу. Проблема в іншому коли даєш газу то вона починає калатати так що дизелі з задрістю дивляться, таке враження що не працює декілька циліндрів, притому смердить бензиною з вихлопної. Думав щось з високовольтною частиною, зняв почистив кришку трамблера, перевірив чи свчки працюють - все добре. В кінці-кінців за порадою досвідченої людини глянув в карбюраторі на повітряну заслонку і дійсно вона була повністю закрита, тобто просто напросто нехватало повітря, трохи привідкрив вручну - працює. Тобто поки холодний мотор вона повністю закрита. Коли прогріється то вона припіднімається і все працює нормально. Десь тра дивитсь в системі автопрогріву. Я ще то не зробив. Десь на наст тижні цим займусь. Глянь може в тебе та ж проблема? Карб 2Е пірбург.
Відповідь: Очистка карбюратора я коли мав свого старого гольфа то з тою проблемою намахався дофіга і в кінці кінців найшов на шроті новий карбюратор пірбург. фішка в тому шо та прогрівочна спіраль коли виходить з ладу то робить всякі чудеса - типу підсос врубається коли прогріта машина або не врубається коли холодна. і взагалі ковбасить її по чорному. рекомендую зїздити до хорошого майстра шоб прочистив карбюратор і тоді вже дивитись на прогрівочну спіраль. її можна замінити або і весь карб якшо тре буде.
Відповідь: Очистка карбюратора Вживаний карб коштує дофіга і не впевен що кращий за старий. їх знімають з таких самих старих авто які ми купуємо
я купив його за 60 баксів - суперовий стан! якшо пошукати то можна найти, в кінці кінців з двох можна один скліпати і не знімають з таких самих авто а з пригнаних з хоча б польщі під розборку. там бенза краща тому і вони в кращому стані а взагалі коли машина тупить то тре перевірити всю впускну систему - фільтри, бензонасос, карбюратор, прокладки і вакумні шланги. невеличка дзюрка в вакуумному шлангу може привести до відсутності холостого ходу взагалі і падіння потужності
Відповідь: Очистка карбюратора Дайте контакт хорошого майстра по карбюраторах. Раніше вже десь бачив, зараз неможу найти, і "пошук на форумі" не допомігає
Відповідь: Очистка карбюратора їдь на гаражі до славіка - то як по пасічній від кільця їхати то справа гаражі там найдеш
Щоб не створювати нової теми запитаю тут. По дорозі додому машина почала тупіше їхати- зменшилась тяга, при скиданні газу дьоргалась. Приїхав додому на подвір`ї прогазувавши добряче виявив, що з вихлопної йде чорний дим і на асфальті чорна пляма(кінець вихлопної йде вниз). Свічка чорна но не мокра. Контакти кришки розпридільника почистив мають виробітку. Чи може бути причина в кришці розпридільника? Чи буде ефект, якщо запшикати карб аерозолем що в баночці? Хтось взагалі користується цими аерозолями? Яких виробників? Дякую на перед за відповіді і поради як вирішити вищенаведену проблему... Джетта 1,3 МН, карб 2е3.