Очистка карбюратора

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Newman, 17 лис 2006.

1. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026
    Ну у мене зараз не машина, а тормоз якийсь. А на холодну то взагалі мовчу :cry: Часто коли притупиш газу вона просто давиться. На 99% впевнений в тому, шо то від якості того бензину який я мушу заливати на заправці де живу.
    Чи варто попробувати дати добавку в бензин, шо як пише на етикетці очищює карб та паливні шляхи, підвищує якість бензину. Чи є різниця між дешевшими/дорожчими.

2. Бейліс

Бейліс Місцевий

BMW 320I M50 Vanos 96р.
    Відповідь: Очистка карбюратора

Ті добавки нічого недадуть, томущо вони почнуть піднімати бруд з низу бака! Є варіант зняти бак помити його добре, а потім регулярно додавати добавки. Або взяти поїхати до якогось карбюраторщика нехай почистить і добре виставить і будеш літати!

3. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4

В мене недавно була проблема. Зранку прийшов на стоянку, заводити машину, вона завелась але якось дуже важко і на холостих взагалі не працювала, тільки коли даш газу. Проблема в іншому коли даєш газу то вона починає калатати так що дизелі з задрістю дивляться, таке враження що не працює декілька циліндрів, притому смердить бензиною з вихлопної.
    Думав щось з високовольтною частиною, зняв почистив кришку трамблера, перевірив чи свчки працюють - все добре. В кінці-кінців за порадою досвідченої людини глянув в карбюраторі на повітряну заслонку і дійсно вона була повністю закрита, тобто просто напросто нехватало повітря, трохи привідкрив вручну - працює. Тобто поки холодний мотор вона повністю закрита. Коли прогріється то вона припіднімається і все працює нормально.
    Десь тра дивитсь в системі автопрогріву.
    Я ще то не зробив. Десь на наст тижні цим займусь.
    Глянь може в тебе та ж проблема?
    Карб 2Е пірбург.

4. CAT

CAT Місцевий

GTI mk6, GTI mk1, Golf mk1

я коли мав свого старого гольфа то з тою проблемою намахався дофіга і в кінці кінців найшов на шроті новий карбюратор пірбург. фішка в тому шо та прогрівочна спіраль коли виходить з ладу то робить всякі чудеса - типу підсос врубається коли прогріта машина або не врубається коли холодна. і взагалі ковбасить її по чорному.
    рекомендую зїздити до хорошого майстра шоб прочистив карбюратор і тоді вже дивитись на прогрівочну спіраль. її можна замінити або і весь карб якшо тре буде.

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Вживаний карб коштує дофіга і не впевен що кращий за старий.
    їх знімають з таких самих старих авто які ми купуємо

6. CAT

CAT Місцевий

я купив його за 60 баксів - суперовий стан! якшо пошукати то можна найти, в кінці кінців з двох можна один скліпати

і не знімають з таких самих авто а з пригнаних з хоча б польщі під розборку. там бенза краща тому і вони в кращому стані

а взагалі коли машина тупить то тре перевірити всю впускну систему - фільтри, бензонасос, карбюратор, прокладки і вакумні шланги.

невеличка дзюрка в вакуумному шлангу може привести до відсутності холостого ходу взагалі і падіння потужності

7. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

Дайте контакт хорошого майстра по карбюраторах. Раніше вже десь бачив, зараз неможу найти, і "пошук на форумі" не допомігає

8. CAT

CAT Місцевий

їдь на гаражі до славіка - то як по пасічній від кільця їхати то справа гаражі там найдеш

9. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

А телефон його можна? Хочеться наперед домовитись.

10. CAT

CAT Місцевий

незнаю телефона - заїдь і запишись наперед! я так робив

11. ZUK

ZUK Початківець

Джетта 1,3 1987р.в
    Щоб не створювати нової теми запитаю тут.
    По дорозі додому машина почала тупіше їхати- зменшилась тяга, при скиданні газу дьоргалась. Приїхав додому на подвір`ї прогазувавши добряче виявив, що з вихлопної йде чорний дим і на асфальті чорна пляма(кінець вихлопної йде вниз).
    Свічка чорна но не мокра.
    Контакти кришки розпридільника почистив мають виробітку.
    Чи може бути причина в кришці розпридільника?
    Чи буде ефект, якщо запшикати карб аерозолем що в баночці?
    Хтось взагалі користується цими аерозолями? Яких виробників?
    Дякую на перед за відповіді і поради як вирішити вищенаведену проблему...
    Джетта 1,3 МН, карб 2е3.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)