Вибачте, хлопці, але мусіла зареєструватися, щоб зайти до вашої компанії і поговорити з Мартіні... Я теж маю машину, але не Вольцваген, та і не маю проблем з ремонтами, бо вона ще досить нова.... ;-) Ще раз кажу, що треба було просто якось до пана Мартіні дістатися "на прийом"....
Відповідь: Оффтопи - ми тут не про ремонти авто говоримо, а про випивку і регулярно випиваємо на зборах, а машини то так для відмазки перед нашими жінками, гурт просто любителів випити :mrgreen: Ну Мартіні, тебе бачу навіть тут викрили, міняй клуб, не дадуть тобі тут спокою :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: Оффтопи Звісно жи так Ланос, Ауді, Шевролє то все Фольцваґен ґрупп :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: До Києва напівавтостопом ) Привіт піпл! Хто 22 липня їде на Київ зі Львова, то буде неділя, щоб 23 в понеділок бути тама. Я готовий розділити половину бензини і половину своїх канапок ;-) . Ще 25 серпня з Києва пруся знову на рідний Львів, але думаю вже ніхто не їхатиме посеред тижня, хоча я знову готовий розділити як і раніше половину бензини і канапок:mrgreen: . Дякую.