Оптика на В4,ваші думки

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Sluva, 23 гру 2010.

1. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Вопшем поки лежу вдома маю багато часу помріяти :D
    І так вирішив поміняти собі оптику на авто і цікавить думка форумчан.
    Варіант 1
    Знімаєм старі фари,ставим туди прозоре скло і монтуєм лінзу+ксенон,тут виникає питання,що робити з дальнім ?ставити ще одну лінзу?залишати старий цоколь під галоген?кажуть відрегулювати дальнє стає дуже важко.І як воно буде візуально виглядати?
    Варіант 2
    Ставимо отакі фари:
    такий вигляд на авто
    Варіант 3
    Ну в принципі цей варіант не розглядається серйозно :bad:
    А взагалі з альтернативною оптикою на в4 спостерігається напряг

2. scirocco scala

scirocco scala Початківець

vw scirocco 1.8
    З дальнім не робити нічого, просо лінзу поставити біксенонову і буде тотальне щастя, на рах. цієї альтернативної оптики вигляд звичайно на "любітєля", але якість світла ге...

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я як тільки придбав В4, то питання по фарам у мене було ну майже на 1 місці (десь після 1-го місяця користування автомобілем), ближнє жах, дальнє - нормальне. У мене ще в придачу дзеркало(напилення) у фарах у страшному стані, але коли почав "зондувати" по заміні, то питання постало дуже не просте. Оскільки варіантів заміни на щось краще я не зміг найти, а інформації від когось хто це питання якось вирішив дуже мало, скажімо так взагалі немає.
    Тому прийшлось докупити протитуманки(оригінал), які теж не дуже просто купити у нас(або немає, або ціни "пісець", або "китай"), але благо знайомий купив у Білорусії по 20 долярів(і ще заглушки по 5).
    Трохи стало легше їздити(навіть можна сказати добре, тому що питання заміни оптики вже посідало не 1-ше місце).
    Після незначного ДТП я купив ліву б/у з нормальним "дзеркалом" і вона набагато краще світить чим моя права(але всерівно це не то.....)
    Скажімо прямо на В4 альтернативи заміни оптики взагалі немає. Ту всю оптику, що можна побачити десь тіпа в "тюнінгу" продають до 250-300 евриків.
    Говорив я на цю тему з паном "Донєцьким" він пропонував "доробити світло", або поставити ксенон, але я ще поки ще в "раздумьях". Доробити можна хіба на весну(зараз на зиму немає сенсу, сніжок трохи добавляє), а ксенон я думаю ще 1 рік максимум і "мусора" щось введуть, і будуть нас "рухати" во всє щєлі.

Sluva із тих фото варіант 2 (моє ІМХО).
    Хотілось би побачити у когось вживу, і тоді зробити висновок.

4. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Другий варіант просто супер виглядає. Цікаво скільки коштувати таке буде. А світло в нас на Б4 рідне реальне г....

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    На Б3 і всіх старіших моделях, гольфах, джетах і т.д. так само...

Так 2й варіант виглядає круто, але, ІМХО, тіки сама фара круто, а в дизайн Б4 пассата як на мене взагалі не впишеться... Ці фари нахадують мені фари з ауді тої нової, чи А8 чи яка... не пам"ятаю...
    Я б поставив ксенон 4300К і не парився. Реально на Б3 з таким ксеноном все нормально видно якшо рефлектори добрі. І затрати не такі вже й великі... десеь 600-650грн з встановленням проти купи доларів за варіант 2.

Варіант 1 і 3 взагалі не розглядаю як варіанти... фє...

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ставити ксенон в нелінзовану фару то акт неповаги до інших водіїв на дорозі

7. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Однозначно 2-ой вариан!Если уже решился что-то сделать или поменять,то тогда уже на что-то стоишее!!!

8. Sluva

Sluva Active Member

Устами адміна глаголіт істіна :) варіант ксенон в просту фару навіть не розглядається,+ в близькій перспективі напряги від ДАЙ
    Світить 2-й варіант приблизно отак :[​IMG] [​IMG]
    Правда фото зроблені на фабії,але оптика така сама
    на пасаті вона виглядає типу отак,я думаю на темній машині був би інший вигляд
    [​IMG] можливість підключення електрокоректора в них є.
    Eller
    ціна скажем так на перший погляд не дуже весела,але якщо порахувати вживлення в рідну фару бі-лінзи і ксенону то думаю можна вийти на +- один рівень

9. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Не попадались фотки збоку? Бо таке враження, що 2-ий варіант фари має пустоту по краях, яка нічим не прикривається.

10. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    А шо коштує варіант 2??...виглядає досить симпатично )

11. Sluva

Sluva Active Member

нє-нє там разом з фарами йдуть заглушки з боку

12. Sluva

Sluva Active Member

Ото троха таке нарив:
    "если оптика не готова к приёму на борт би ксеноновой лампы в 1 гнездо то нечего ей там делать т.к. выставив фокус на ближний (на пример) то дальний фокус не будет гулять ,настроить трудно практически не возможно ,т.е. гуляет мимо кассы.Есть вариант поставить отдельно ксен на каждую лампу дал/ближ если они стоят раздельно тогда фокус каждой из ламп можно индивидуально настроить.

13. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    там здається має бути заглушка

14. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    бери варіант 3, де ангельські глазкі, то буде моднячо!!....але пошукай може є варіант без хрому, а де є чорна основа...

15. Orest

Orest Active Member

ye
    dfg

Оптика, кому оптика:D

16. Sluva

Sluva Active Member

Ціль стоїть покращити світло,тобто лінза+ксенон,а 3-й варінт мало чим від стоку відрізняється,хіба виглядом, ІМХО
    :bad:,доречі бачив ще варант з 3-а "глазкамі" в одній фарі :)
    Orest
    тссс....єслі шо планую з тобою працювати в тому напрямку :)

Останнє редагування: 24 гру 2010
  17. Crazy

Crazy Active Member

Lancer
    Якщо потрібно щоб іменно світило, а не просто гарно виглядало, то варіант бі-ксенонових лінз в штатну фару якраз для тебе, це що ти вище процитував звідкись, то це сказано про бі-ксенонові лампочки(з власного досвіду знаю), а не про бі-лінзи, в бі-лінзах іде звичайна ксенонова лампочка і тільки для дальнього відкривається шторка в лінзі, світить супер і є чітка верхня границя світла. Плюс рідний електрокоректор зберігається. До речі, якщо пошукаєш то якраз зараз ідуть новорічні знижки на лінзи 5-покоління, іменно такі і радив би брати, при наявності часу поставити зможеш сам. Твій бюджет на це діло буде приблизно в вартість бі-лінз(120-130у.о.), плюс комплект ксенону(50у.о.)
    А яка вартість такої оптики як ти виставив на фото? плюс тобі в ту лінзу теж ксенон напевно захочеться)
    п.с. оті фари чорний хром реально гарно виглядають, і на темній машині тим більше, але як світять це вже потрібно порівнювати

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ой сумніваюся... скіки така фара баксів 250-300???

19. Sluva

Sluva Active Member

Ну да....трішки загнався :)
    сьогодні пробив одну контору і так невеличкий прайс на "Варіант 1":
    5 поколение линз+полировка стекол+установка линз в оптику+корейские лампы=260у.о.Це без блоків розпалювання,просто зараз відсутні на складі...
    Варіант 2 вже з ксеноном буде коливатись десь в районі 3000грн.
    вимальовується різниця в +- 100 баків

20. Хулыган

Хулыган Початківець

Passat В4
    Але ше старі фари можна за шось попродати :yes:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)