Я маю такий (купила, але не використала). Купувала в офіційного дилера VW у Варшаві. Але там треба точний номер фарби подати. Коштував, якщо не помиляюся 75 чи 77 золотих. Замовила, а через тиждень забрала, бо вони замовляли десь у Німеції - колір рідкісний, тобто, не ходовий.
на екзісті є за ~100грн. розкажи що це таке і як ним користуватись і як колір підбирати, бо там тільки один варіант
Той "клярлак" (прозорий) - всюди однаковий. Він наноситься вже поверх базового, тобто, основного. Якщо бачиш, там на плящинці з базовим лаком є номер - це і є номер фарби. Ну, в мене все просто - я брала свого Гольфа в салоні у Варшаві - там відразу був вказаний номер кольору (щось типу D3D3 - в миру "бризги шампанскага"). Але вони, якщо не помиляюся, визначають його за номером кузова по своїх базах даних. Як користуватися - все написано в трьох реченнях на упаківці - використовувати при температурі не нижче +15С, наносити на знежирену поверхню. От і все! Зараз так чи інакше вже робити не будеш, бо температура скінчилася ))) Якщо хочеш, скинь мені в приват номер кузова (з техпашпорта). Днями збираюся до Поляції. Думаю, десь знайду по дорозі офіційного дилера VW - могла би спитати. Але в 100 грн. явно не вкладешся. Так що, якщо маєш кращий варіант на Екзісті - купуй!