основні причини попадання води у салон Гольф 2

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Miha, 6 лип 2011.

1. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    може хто знає хвороби які має Гольф 2.
    я чув від сусіда що є хвороба в пічці, через неї попадає вода. треба садити пічку на герметик.

хочу перевірити усі місця щоб не розбирати найблищим часом через таку проблему.

2. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    в мене така проблема з люком. думаю спробувати на шротах і замінити ущільнювач. а також помітив що в правому кутку над решіткою динаміка просочуєтьс явода в місці зварки. от це мене турбує більше

3. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    чи є в пічці проблема -мона перевірити... прогрій мотор до робочої температури. при цьому вентилятор виключи, а обігрівач в положення - холодно. Мотор прогріється - включай пічку і вентилятор на 2-3 швидкість. Запотіє скло чи ні... якщо запотіє - радіатор пічки з проблемою:)

і ще момент...
    в ніші де стоїть мотор двірників, повинен стояти пластиковий водовідвід. якщо у тебе його нема, то вода тупо заливається в салон через мотор пічки.....

4. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Лобовуха, поки не посадив на герметик ущільнювач була калабанька на коврику
    Ага, ще текло там де забірник повітря салону ))) Коробочка з сіткою не щільно приставала до кузова... герметик рулить

5. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
  6. Вовачка

Вовачка Active Member

MK 2 1989року 1.6 gtd
    В мене в багажник затікає через ушчільнювач

7. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Швидше за все вона там не затікає, а зтікає з лобовухи, лобове на герметик, відхиляєш ззовні ущільнювач, мастиш прозорим герметиком, притискаєш, витираєш зайве, і гудбай калабаньки :yes:

8. Smak

Smak Початківець

VW Golf II 1.6D 1986
    Клубна карта:
    000420
    Не зовсім правильно на герметик... Я в себе на Гольфі при заміні лобового скла почистив ущільнювач зубною щіткою від болота і сухо... Ще під ущілюнювачем внизу рамки лобового є отвори - дренаж, також почистити...

9. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    оказалось просто що сток з люка був затиснутий крилом, от вода і не стікала, а збиралась зверху, потім текла зі стелі в кількох місцях. Був мокрий ковролін з пасажирського боку, оказалось що немає пробки в отворі біля нижнього завісу. Плюс нині ше помітив проблему з підлогою

10. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    если нет линевки , то вода ,что стекает с лобового стекла, ветром прямо в воздухозаборник вентиляции прет- как следствие под ногами пасс. лужа

11. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    При їзді почув як вода булькає на ямах в районі бардачка, потім під ковриком було вогко і помаленько почало скапувати. Вже темно, нічого не побачив. Звідки може текти, бо до того проблем не було?
    І якщо забиваються водостоки люка, звідки починає підтоплювати і хто чим їх чистить?

12. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Через "заборнік" воздуха з вулиці для вентилятора обдуву салону. Це може в подальшому призвести до виходу з ладу самого вентилятора..... (зимою - він ганяє тепло, літом - він ганяє воздух....... в дефлектори, котрі в "торпеді")
    Причиною такої біди може бути відсутність (або пошкодженість) так званої "лівньовки" - фігня пластикова з уплотнітєлями котра кріпиться під капотом, майже біля лобовухи і "накриває" моторчик "двірників" і має отвір для VIN-номера.

13. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    вона в мене тріснута з іншої сторони вже років 10, і туди давно не лазив, а текти почало ні з того ні з сього

14. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Під лівньовкою з двох боків біля крил є дири для зливу води. Вони можуть бути забиті і вода тоді немає куди подітися.
    Один злив біля решітки для забору повітря для пічки, інший біля комутатора.

15. scrap

scrap Місцевий

VW Golf II 1.3 1989
    Клубна карта:
    000414
    Причина була банальна - фільтр салону зіскочив з кріплення і тудою затікало.

16. olegsmail

olegsmail Новачок

VW Golf 2
    В багажник, то задні фанарі треба дивитись, треба підтягувати до кузова, якщо разбовтані з часом. Ще ляда під ущільнювачем скла внизу, корозірує часто.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)