може хто знає хвороби які має Гольф 2. я чув від сусіда що є хвороба в пічці, через неї попадає вода. треба садити пічку на герметик. хочу перевірити усі місця щоб не розбирати найблищим часом через таку проблему.
в мене така проблема з люком. думаю спробувати на шротах і замінити ущільнювач. а також помітив що в правому кутку над решіткою динаміка просочуєтьс явода в місці зварки. от це мене турбує більше
чи є в пічці проблема -мона перевірити... прогрій мотор до робочої температури. при цьому вентилятор виключи, а обігрівач в положення - холодно. Мотор прогріється - включай пічку і вентилятор на 2-3 швидкість. Запотіє скло чи ні... якщо запотіє - радіатор пічки з проблемою і ще момент... в ніші де стоїть мотор двірників, повинен стояти пластиковий водовідвід. якщо у тебе його нема, то вода тупо заливається в салон через мотор пічки.....
Лобовуха, поки не посадив на герметик ущільнювач була калабанька на коврику Ага, ще текло там де забірник повітря салону ))) Коробочка з сіткою не щільно приставала до кузова... герметик рулить
сидів якось під час зливи в машині і найшов, звідки затікає вода https://picasaweb.google.com/113115141792840412709/Vw?authkey=Gv1sRgCObVydLg1cyTdQ#5626864481998184322 що можна зробити, щоб виправити ситуацію?
Швидше за все вона там не затікає, а зтікає з лобовухи, лобове на герметик, відхиляєш ззовні ущільнювач, мастиш прозорим герметиком, притискаєш, витираєш зайве, і гудбай калабаньки
Не зовсім правильно на герметик... Я в себе на Гольфі при заміні лобового скла почистив ущільнювач зубною щіткою від болота і сухо... Ще під ущілюнювачем внизу рамки лобового є отвори - дренаж, також почистити...
оказалось просто що сток з люка був затиснутий крилом, от вода і не стікала, а збиралась зверху, потім текла зі стелі в кількох місцях. Був мокрий ковролін з пасажирського боку, оказалось що немає пробки в отворі біля нижнього завісу. Плюс нині ше помітив проблему з підлогою
если нет линевки , то вода ,что стекает с лобового стекла, ветром прямо в воздухозаборник вентиляции прет- как следствие под ногами пасс. лужа
При їзді почув як вода булькає на ямах в районі бардачка, потім під ковриком було вогко і помаленько почало скапувати. Вже темно, нічого не побачив. Звідки може текти, бо до того проблем не було? І якщо забиваються водостоки люка, звідки починає підтоплювати і хто чим їх чистить?
Через "заборнік" воздуха з вулиці для вентилятора обдуву салону. Це може в подальшому призвести до виходу з ладу самого вентилятора..... (зимою - він ганяє тепло, літом - він ганяє воздух....... в дефлектори, котрі в "торпеді") Причиною такої біди може бути відсутність (або пошкодженість) так званої "лівньовки" - фігня пластикова з уплотнітєлями котра кріпиться під капотом, майже біля лобовухи і "накриває" моторчик "двірників" і має отвір для VIN-номера.
вона в мене тріснута з іншої сторони вже років 10, і туди давно не лазив, а текти почало ні з того ні з сього
Під лівньовкою з двох боків біля крил є дири для зливу води. Вони можуть бути забиті і вода тоді немає куди подітися. Один злив біля решітки для забору повітря для пічки, інший біля комутатора.
В багажник, то задні фанарі треба дивитись, треба підтягувати до кузова, якщо разбовтані з часом. Ще ляда під ущільнювачем скла внизу, корозірує часто.