Найшов на гольф форумі про реставрацію фар , багато було розмов отже от ссилочка на тему може пригодиться комусь http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=20&t=14898
вак незнаю, там людина пише шо відновлює на всіх поверхнях, навіть побиті прожектора, нарахунок розкажеш то там він багато не розказав(
Я йому звонив... Нічо то не 1ше квітня))) вартість процедури від 130 до 160грн за один "отражатєль"... І вроді як дають гарантію на свою роботу шось 3 роки... Процедура робиться в Харкові. Але я собі думаю шо мені пошукати простіше биті фари і найти в них ті "отражатєлі"... Мо дешевше буде... + нема геморою з часом пересилання і забирання фар...
ну теж думаю що трішки коштує..тимпаче там до прикладу виклав фото на жигуль отражатєлєй..і комусь нешкода було мудохатись...
Судячи по кольору на фото то не те що потрібно. Колись цікавився тим. Дзеркальна поверхня створюється напиленням, яке базується на алюмінію (чому так легко і стирається). Там хлопці напилили чимось інакшим... колір золотуватий. Воно звичайно блистить..... але не все золото що блистить..)))))). Як воно вплине на відбиття світла трудно сказати... може і добре. У Львові і у ФМІ і НДРТІ тоже напилюють всяке різне... треба буде поцікавитись. Фари не хромовані і не нікельовані то точно.
ну є ще страшний спосіб, це поклейка оракалом,з відзеркаленим ефектом, знайомий колись таке купив і зробив...незнаю правда результатів..