От людина реставрує дзеркальне покриття фар

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем Orest, 1 кві 2010.

1. Orest

Orest Active Member

ye
    • Подобається Подобається x 1
  2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Опапа. Дякую мені якраз треба!

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мені треба хром на металі відновити
    Розкажеш як?

4. Orest

Orest Active Member

ye
    вак

незнаю, там людина пише шо відновлює на всіх поверхнях, навіть побиті прожектора, нарахунок розкажеш то там він багато не розказав(

5. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    там ше пише 1квітня)

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я йому звонив... Нічо то не 1ше квітня)))
    вартість процедури від 130 до 160грн за один "отражатєль"... І вроді як дають гарантію на свою роботу шось 3 роки...
    Процедура робиться в Харкові.
    Але я собі думаю шо мені пошукати простіше биті фари і найти в них ті "отражатєлі"... Мо дешевше буде... + нема геморою з часом пересилання і забирання фар...

7. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ну теж думаю що трішки коштує..тимпаче там до прикладу виклав фото на жигуль отражатєлєй..і комусь нешкода було мудохатись...

8. kym

kym Аксакал

a 100
    Судячи по кольору на фото то не те що потрібно. Колись цікавився тим. Дзеркальна поверхня створюється напиленням, яке базується на алюмінію (чому так легко і стирається). Там хлопці напилили чимось інакшим... колір золотуватий. Воно звичайно блистить..... але не все золото що блистить..)))))). Як воно вплине на відбиття світла трудно сказати... може і добре. У Львові і у ФМІ і НДРТІ тоже напилюють всяке різне... треба буде поцікавитись.
    Фари не хромовані і не нікельовані то точно.

9. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    ну є ще страшний спосіб, це поклейка оракалом,з відзеркаленим ефектом, знайомий колись таке купив і зробив...незнаю правда результатів..

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)