Приходжу вчора на стоянку .... і шо я бачу!!!! Якась "Не хороша людина" сперла в мене заглушку з заднього бампера та яка закриває ричаг для буксировкі::: Може в когось завалялась лишня?
мої співчуття,подібна ситуація і сталась в мене,прийшов зранку по машину а чотирьох нових ковпаків нема(((
Це стандартні ситуації, мені так раз ковпачки хромовані поскручували: стоянщики поморозились. Тоді я пішов по стоянці і скрутив собі з якогось мерса на рос. номерах.
А негри в Винниках то де?! Ну всяк випадок, щоб одного разу не побачити авто на цеглах, бо деколи буваю там:D
Це там де військова частина. Та там не знімать масово... Я просто запитав бо там висоткі і люди авто ставлять біля будинків або на стоянці )))
Чувак, а з чого ти взяв, шо це москалі в тебе сперли ковпаки? Я майже впевнений, що то зробив правдивий галичанин... Коли мені двіриники зняли, я ж не пішов шукати собі такі самі по машинах. Я в шоці з вас, люди....
Мартіні то була іронія повністю з тобою згідний Просто не хтілось прямо писати шо то рагульський поступок.
Так вона в мене на тій пласмасці була ... Відрізали гади... А прикручувати її не вигідно бо вже пару раз приходилось знайомих буксирувати)))
Два роки назад в мене була подібна ситуація, вирішив дуже швидко і дешево. Заїхав на Алекс і замовив там . Заплатив тоді десь 18-20 гривень. Був здивований що привезли через 3 дні і передзвонили що моє замовлення виконане. А від ціни я взагалі був в шоці, переконаний шо на шроті захотіли б дорожче за ту заглушку.Теж доречі г-3 чорного кольору заглушка.