Jetta2 поміняв 1,6D на 1,9TD, приборка від 2. Коли машина прогріта стоїть стрілка стоїть на лампочці. Коли рухається 100км/год зміщується вправо до певного рівня. Термостат поміняв, працює.
Це тільки у мене на ніч проблеми з гумором????? Твій пост розглядати як приховане запитання, константацію факту чи просто думки на клавіатурі, і яким боком охолодження двигуна і заміна термостата має відношення до розділу "Електрика і сигналізації"???????
2 Vova$ Спробую пояснити за автора: Питання: чому стрілка на трассі зміщується в право (вище за нормальну т-ру). У розділ електрика і сигналізації він запхав по думає може він щось не то заколхозив в проводці коли кидав датчики з Г3 на панель з Г2 По темі. Електрика нідочого. Мені здається що або помпа не качає добре або система десь має "забитість". А взагалі важко ставити діагноз коли в машині не рідний двигун. Може щось повязане з рівнем ОР в бачку відносно рівня в двигуні і тд адже радіатор, радіатор пічки, бачок, патрубки нібось від Г2 остались. Або під час переробки поставили патрубок з завеликою чи замалою пропускною можливістю. Ну але я роблю ставку на недостатню швидкість циркуляції ОР в системі.