П О Д А Р У Ю

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем CheFISH, 20 жов 2009.

1. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Вельмишановне Панство!

Як вже Вас було мною неодноразово повідомлено -- маю руки з дупи. А ше можна до того списку додати те, що в мене геть нема терпцю :D

Так от! Сталось так (таке стається раз в 15 років, і релігійні свята над цим не мають влади), що мені прийшлось поприбирати в себе у кімнаті :D :D :D . Мені мали привезти новий стіл і ліжко (не привезли. козли. буде через три дня :nea: ) Так от. Прийшлось старий стіл розгрібати і готувати до смітника :bye2: В столі виявилось дуже багато чого цікавого! :russian_ru:

Ось це виставляю на Вашу увагу і подарую тому, кого це дійсно захопить :gamer: ! (якщо захопить :D )

Що за Ф. не пам'ятаю ))) Знаю, що навколо цього об'єднуються цілі клуби моделістів. Сидять, розмальовують (і таки класно розмальовують!) змагаються, колекціонують. Якщо когось це впре -- познайомлю з моделістами, які саме в тому шарять, і від яких це чудо потрапило до мене. Фарби, техніки -- все порекомендують...

Пропозиція, як і для батьків, так і чад їх менших... На зимово-довгі і тепло-сімейні вечори! :girl_angel:

І для веселого порівняння розмірів :mocking:

я чесно намагався довести одного до пуття ))) //але... див. третє речення :dance:

2. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    А банка акрилової фарби є в комплекті?:D

3. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    Гарна колекція, я в дитинстві теж моделюванням займався, тільки моделями гелікоптерів і літаків різних років. А зараз якось не до того. Хто має НЕмаленьких дітей (поїдять малі детальки) - рекомендую.

4. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Подаровано ROS'у !!!

В нього не сім'я! А талантіщє!!! Татко буде пиляти ЗАЗік, Син - роботів!!! Горжусь знайомством!

І роботи теж попадають в хороші руки :girl_angel:

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Супер сімейка)))

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    я за,,,,,))))))

7. Franko

Franko Active Member

Vw Scirocco GTX'83 1.8 JN
    В РОСа жодного комента, але як працює... як працює....))))

8. Siko

Siko Active Member

1
    Радує така заповзятість наших одноклубників... +1 для ROS, Творчої тобі наснаги ну і терпіння вагон і маленьку тачку... Як до ЗАЗіка так і до моделювання. І одне і інше - справа копітка і марудна, але результат..... !!!

9. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    таааааккк! Тепер ше Мамі сімейства РОС'ів треба щось придумати ))))))))))))))))) в кого є схеми макраме???

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

10. Siko

Siko Active Member

1
    :D ЯПацТаЛОм...

11. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Ненада пацталом!

вот! тільки ше символіку додумати треба )))))))))))

12. Siko

Siko Active Member

1
    А це ідея... НАшивки на одяг з емблемою ФВКлюбу...

13. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Хватить підколювати!!! Мене батько привчив до праці, а я свого сина. Постійно з такими як він(13років) хлопцями-сусідами щось моделюють. Я тільки за!!! МУЖИК МАЄ ВМІТИ ВСЕ, І ЗТІЛОМ І З МЕТАЛОМ!!! Вечером закину фото його нового чуда без мотору.

14. Siko

Siko Active Member

1
    Це не підколка...
    Чесно - викликає подив і повагу така жага до праці, перетворень, створення з г..на (не в образу українського автопрому) цукерки а також привязування того таланту молодому поколінню...

• Подобається Подобається x 1
  15. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Дякую за розуміння! Купив літом малому лобзик, вже всю наявну вдома фанеру перефігачив, літачки, машинки. Зараз будує скейт-трек, купив маленькі скейти і гоцають на них руками. Блін важко зробити фінти на них, тут потрібна "ловкость рук".

• Подобається Подобається x 1
  16. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    РОС! Дійсно! Жодних підколок! Лише ріспект і уважуха!

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    добре,що хоч не електричного.....))))))))))+1

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    не кажи, всі подарки йому - від ЗАЗіка до роботів :D

А якщо чесно - цілком підтримую думку РОСа - чоловік повинен вміти все і саме так виховую свого сина, а інколи з ним вчуся і сам :)

19. Роман П

Роман П Початківець

VW Passat В 3, 2.0 16V GT 1992 г
    Прмвіт !!!
    Прийму в подарок свому малому ,за велике пиво звони 80673710291 руки вроді з жопи не ростуть , а такі штуки любимо ,

20. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Роман. Вибач ти трохи припізнився... вже подаровано.

Навіть не знаю чи закривати тему. чи РОС буде тут досягнення виставляти.

РОС?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)