Вельмишановне Панство! Як вже Вас було мною неодноразово повідомлено -- маю руки з дупи. А ше можна до того списку додати те, що в мене геть нема терпцю :D Так от! Сталось так (таке стається раз в 15 років, і релігійні свята над цим не мають влади), що мені прийшлось поприбирати в себе у кімнаті :D :D :D . Мені мали привезти новий стіл і ліжко (не привезли. козли. буде через три дня ) Так от. Прийшлось старий стіл розгрібати і готувати до смітника В столі виявилось дуже багато чого цікавого! Ось це виставляю на Вашу увагу і подарую тому, кого це дійсно захопить :gamer: ! (якщо захопить :D ) Що за Ф. не пам'ятаю ))) Знаю, що навколо цього об'єднуються цілі клуби моделістів. Сидять, розмальовують (і таки класно розмальовують!) змагаються, колекціонують. Якщо когось це впре -- познайомлю з моделістами, які саме в тому шарять, і від яких це чудо потрапило до мене. Фарби, техніки -- все порекомендують... Пропозиція, як і для батьків, так і чад їх менших... На зимово-довгі і тепло-сімейні вечори! І для веселого порівняння розмірів я чесно намагався довести одного до пуття ))) //але... див. третє речення :dance:
Гарна колекція, я в дитинстві теж моделюванням займався, тільки моделями гелікоптерів і літаків різних років. А зараз якось не до того. Хто має НЕмаленьких дітей (поїдять малі детальки) - рекомендую.
Подаровано ROS'у !!! В нього не сім'я! А талантіщє!!! Татко буде пиляти ЗАЗік, Син - роботів!!! Горжусь знайомством! І роботи теж попадають в хороші руки
Радує така заповзятість наших одноклубників... +1 для ROS, Творчої тобі наснаги ну і терпіння вагон і маленьку тачку... Як до ЗАЗіка так і до моделювання. І одне і інше - справа копітка і марудна, але результат..... !!!
таааааккк! Тепер ше Мамі сімейства РОС'ів треба щось придумати ))))))))))))))))) в кого є схеми макраме??? )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Хватить підколювати!!! Мене батько привчив до праці, а я свого сина. Постійно з такими як він(13років) хлопцями-сусідами щось моделюють. Я тільки за!!! МУЖИК МАЄ ВМІТИ ВСЕ, І ЗТІЛОМ І З МЕТАЛОМ!!! Вечером закину фото його нового чуда без мотору.
Це не підколка... Чесно - викликає подив і повагу така жага до праці, перетворень, створення з г..на (не в образу українського автопрому) цукерки а також привязування того таланту молодому поколінню...
Дякую за розуміння! Купив літом малому лобзик, вже всю наявну вдома фанеру перефігачив, літачки, машинки. Зараз будує скейт-трек, купив маленькі скейти і гоцають на них руками. Блін важко зробити фінти на них, тут потрібна "ловкость рук".
не кажи, всі подарки йому - від ЗАЗіка до роботів :D А якщо чесно - цілком підтримую думку РОСа - чоловік повинен вміти все і саме так виховую свого сина, а інколи з ним вчуся і сам
Прмвіт !!! Прийму в подарок свому малому ,за велике пиво звони 80673710291 руки вроді з жопи не ростуть , а такі штуки любимо ,
Роман. Вибач ти трохи припізнився... вже подаровано. Навіть не знаю чи закривати тему. чи РОС буде тут досягнення виставляти. РОС?