(П) Рації Motorola Talkabout Т5420

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Eller, 1 сер 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Знайомий попросив виставити оголошення про продаж комплекту рацій Motorola Talkabout Т5420. Комплект 2 штуки, практично нові, з плівками на екранах, з акумуляторами, кріпленнями на пояс, зарядне американське на 110В (потрібно значить ще до нього якийсь трансформатор невеликий на 220В буде докупити на радіоринку чи десь), червоно-чорні.

Згідно опису з інтернету, 14 каналів, 38 субканалів, потужність 0,5Вт, 3 км (2 милі) радіус дії, діапазон загальнодоступний, тому дозволів не потрібно. Акумулятори можуть замінятися звичайними батарейками або знову ж таки нерідними акумуляторами типу АА. Посилання на такі ж: http://www.amazon.com/electronics/dp/B00005YXCS

Ціна стартова 430 грн.

Пишіть в ПП і дам контактні дані. Якщо торгуватися хочете - також пишіть, перекажу, спитаю, що треба.

2. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    350 грн дам

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а я дам 370 грн

4. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Так а чого ви в ПП не пишете? Я думав ніхто темою не цікавиться, не заглядав сюди. Хто ще хоче - пишіть в ПП і все!

5. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Rules випав з торгів, але ціна 370 грн. прийнятна. Якщо хтось готовий за таку ціну купити - прошу писати і забирати.

6. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Можна тему видаляти, закривати, і т.д. Дякую!

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)