Хлопці і дівчата, одним словом, колєґи, я знов з дивним питанням: де у Львіві можна видрукувати 300 сторінок і потім то всьо переплети на фіґ в тверду палітурку? І так 4 рази... Хелп чи що... Ага! І скіко то потягне?
Краще купити прінтер і самому роздрукувати 1200 сторінок, думаю буде дешевше. Переплетують в якомусь з корпусів НУ"ЛП", точніше не скажу. І десь у Львові є палітурний цех, там зшивав свій диплом, але адреса вилетіла з голови, як згадаю напишу.
вул. Петра Дорошенка 42 навпроти навчального корпусу http://maps.google.com.ua/maps?hl=r...sb&biw=1280&bih=933&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl
https://maps.google.com.ua/maps?hl=uk&ll=49.836431,24.013168&spn=0.000951,0.002553&t=m&z=19 в ось цьому корпусі політеху на 2 чи 3 поверсі є бабка з дрелькою яка зшиває дипломні і т.д. дешево і якісно
так дешевше точно не буде! навіть якщо вже є прінтер, то самому друкувати дорожче вийде, адже чорнило дороге... сам стикався з подібним і зробив висновок, що якщо друкувати багато, то не самому!
Струменевий принтер +\- 350 грн; Банка фарби +\- 50 грн; Пачка папери формату А4 +\- 50грн; Ціна роздруку однієї сторінки 35-40 коп. При невеликих підрахунках, виходить ціна однакова, але прінтер лишається , а при наявності прінтера виходить полюбому дешевше.
О, супер! То вже ближче до... тіла. Дуже дякую всім за поради, друкарку маю, але щось мені не віриться, що то буде дешевше, ніж десь на промисловій видрукувати. Ну, не бачу я, як вдома друкарка видає 1200 сторінок. То хіба що треба пару днів по 200 сторінок в день друкувати, щоби не перегрілася. Якщо комусь ще прийде щось до голови стосовно роздруку, свисніть, будь ласка!
перешивав свою дипломну на Дорошенка (навпроти головної пошти). не сказав би, що там дорого. друкувати однозначно на лазернику. кольоровий лазерник - витяне багато фінансів. банка фарби ? ви смішні.. вже уявляю собі Чортопхай зі шприцом і шматкою в руках, заправляючи картридж. + це потрібно робити грамотно, бо після першої ж перезаправки - картридж навернеться. Чортопхай, не парся. Легше друкувати у людей, котрі це роблять професійно - тут ти права. Якщо нічого не знайдеш - "Фенікс" (зупинка 3го трамваю, вул.Горбачевського)
Ну, якшо ше актуально, то можу роздрукувати шо кому і скільки треба І підкажу палітурний цех, хоча з ними проблем нема.
Може Ти і здивуєшся, але в кінці 90-х років минулого століття ))) для Чортопхай це було нормальне видовище і зайняття. BOXER, все дуже актуально, давай деталі обговоримо в приваті.
Хлопці і дівчата, таке смішне питання: де я зможу завтра зранку (до 9 год.) видрукувати до 50-и сторінок тексту. BOXER, друже, до Тебе не поїду - завтра я ще буду без коліс, тому треба в районі Головної пошти або Привокзальної, бо відразу мушу вислати.
То вже не актуальне? Вже роздрукувала і вислала? Шкода теми не побачив вчора - в районі приволкзалки можна б було і в мене.
Та, дякую, тема вже неактуальна, хоча висилаю нині автобусом на Варшаву. Щойно скінчила найбільший документ. Kinder, bass, дякую, що відгукнулися. Курче! Коли я перестану тут чутися, як не вдома?