панель приладів

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем iceaxe, 29 січ 2008.

1. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991
    Доброго дня!

Прошу Вашої поради.
    Мене цікавить чи можливо замінити панель приладів із годинником на панель із тахометром?

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Відповідь: панель приладів

Так, але для цього потрібно міняти багато дротів, фактично половину всієї проводки - вони різняться не тільки наявністю тахометра а ще роз'ємами. Також тре буде міняти трамблер і доставляти кілька датчиків, щоб правильно працювали всі лямпочки.

3. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991

Шкода.

От в БМВ 3 такої проблеми не було. Роз"єми одинакові і все працює.

4. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Орест, якщо кількість роз*ємів однакова, то все повинно стати при заміні і запрацювати без додаткових доробок. Вся проводка вже лежить. Потрібно тільки змінити панель приладів.
    2 автор теми: Тема така вже на форумі існує. Шукай пошуком.

5. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991

Дякую. Тему вже читав. Також думаю, що повинно все працювати.
    Тепер цікавить, де можна купити панель із тахометром.
    Наскільки це проблемно?

6. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Шукай на розборках. :) Впевнений, що якщо схочеш, то все знайдеш!

ЗІ Для того, щоб подякувати є кнопка с "+" під моїм дописом. І також є "-" кнопка. то щоб обуритися на мій допис! ;-)

• Подобається Подобається x 1
  7. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991

Буду знати на майбутнє, на цьому форму перший раз.

8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

в тім то і справа - як правило панелі з годинниками мають інші розєми

9. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Не всі, є й однакові!!! Особливо то відноситься до Г2 1,8! А хто шукає, той завжди знаходить! :)

10. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

в мене 1,6 88р був годинник став тахометер точніше приборка як рідненька..

11. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991

Для цього мені необхідно зняти наявну панель, щоб бачити скільки там роз"ємів. І тільки після цього буде зрозуміло чи можливо поміняти на іншу.
    На днях цим і займусь.

12. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Все стає і нічого взагалі не треба міняти, головне шоб співпала кількість роз*ємів (в тебе один, до 89 року 2), і число, написане внизу приборки (VDO 935 або інакше). В роз*ємі вже є контакт на тахометр і живлення електр. годинника. Маю приборку на два роз*єми з тахом від ГТІ, але тобі вона не стане.

13. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

звідки дані буде брати?

14. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

iceaxe tobie o to chodzi ?

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481

Згоден з Марком у всьому.
    Найреальніше знайти панель у Степана на Кульпарківському автобазарі. Якщо панель не підійде з будь-яких причин напротязі пари днів то він тобі поміняє або поверне гроші без питань.

16. Golf dva

Golf dva Active Member

VW Golf ІІ

собі так міняв на гольф 2, нічого непереробряв, там на 1 або 2 розєма, тре знати, я брав на володимера великого за 140 грн

Додано через 1 хвилину
    нетреба, думаю тобі на базарі скажуть, зададуть пару питань і дадуть ту шо тре.

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

В роз*ємі на приборку (навіть без таха) є виведений контакт на тахометр і живлення годинника по заводу, в фішці більше котнактів ніж в приборці, просто не всі задіяні, так іде з заводу. Інформація та тахометр береться з бабіни, незалежно від типу трамблера. Написагне стос-ся бенз. Г2, як зробити тахометр в дизелі х/з.

я такого не писав, я написав чітко і зрозуміло-після 89 один контакт, до-2. Враховуючи шо з проводкою могли наколхозити, можна запхати руку знявши полку під кермом і попробувати, скільки там роз*ємів І уважно подивитись, шоб цифровий код приборок співпав (написаний внизу спідометра), інакше буде п..діти спідометр.

18. Newman

Newman Active Member

Jetta 1.6RF 2E2 1987
    Клубна карта:
    000026

погоджуюсь з Марком. шукаю приборку з тахом на 2 роз'єми і VDO 950. Коли звонив на шрот в Старий Яр, мужик відразу запитав рік машини ( в мене 87) і зразу ж сказав шо такої нема, бо мені треба на 2 роз'єми.

19. iceaxe

iceaxe Початківець

VW Jetta 1.8 RP 1991

Так! 950

20. M&K

M&K Active Member

Volkswagen Jetta (1,6 PN) 1987

iceaxe щось зробив із приборкою? Я собі міняв. Якщо ні то допоможу. Можна ставити і з одним розємом. Робиться комутація проводів.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)