PASAT B5 заміна ремнів

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем lugnik, 16 січ 2010.

1. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    порадьте коли і саме важливе де замінити ремні помпу і т д... пробіг вже 85 000 км ... 1.8 т:bomb:... що іменно потрібно замінити ... і скільки повинно коштувати сама заміна , і самі ремні помпа ролики... буду вдячний!!!))):music:

2. gora

gora Active Member

Golf 4

Я робив заміну ремнів та роликів (помпу не міняв) десь 3 міс. назад!
    Обійшлося все 2100 грн. (1800 запчасті+300 робота)!!! Правда в мене Гольф 4, 1,4!!!
    Міняються ремні, а на помпу і ролики повинен майстер подивитися можливо вони ще нормальні!!! Ось у мене наприклад з помпою все нормально було!

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Щось дуже дешево!
    Дійсно, якщо вона не тече, нема сенсу її міняти! А ролики міняються з ремнями.

Я на своєму пасаті це півтора року тому робив, так що ціни, як на товари так і на заміну зросли тому вказувати їх небуду. А взагалі при покупці такої кількості запчастин я обдзвонюю більшу частину автомагазинів для порівняння цін, а тоді купляю.

4. kym

kym Аксакал

a 100
    Ремені бажано через 60 тис міняти. на все решта треба дивитись. роліки можуть 100 тис бігати . Ми міняєм. Вартість - треба на місці дивитись...чим більше відкручувати тим дорожче.

5. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030
    Робота обійдеться біля 600 грн, оскільки там треба знімати весь перід!

• Подобається Подобається x 1
  6. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    ну а де все таки робити заміну... і що потрібно не проє...ти при заміні, зуби на ремні , якісь мітки , і т.д...?????

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Кількість зубів на ремні - залежить від типу двигуна (в магазині скажеш букви двигуна), і обовязково щоб виставили по мітках (мені на один зуб змазали, то просто було піз...). А де міняти це Твій вибір! Напиши одноклубнику Олегу М в приват, можливо в нього на сервісі таке роблять!

8. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    (мені на один зуб змазали, то просто було піз...)- розясни трошки, якщо не важко... бо стільки твердолобих ослів на сервісах-піздєц!!!!! А де міняти це Твій вибір! - не знаю абсолютно нічого крім "ласточка" на гаражах як їхати по к.Ольги і на право.... Напиши одноклубнику Олегу М в приват,- де його шукати тут ??????

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Дивись тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum...=%F1%E5%F0%E2%B3%F1+%E2%B3%E4+%CE%EB%E5%E3%E0
    Якщо Олег такого не робить, тоді пробуй на Алєкс (трохи дорожче, проте там такі авто роблять кожного дня) або Бош Сервіс, вул.Підстригача (біля ювелірного заводу)
    Принаймі я на цих СТО своє авто робив!!! А ремінь мені хреново поставили на АВТОЦЕНТРІ вул.Городоцька!

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Ти сам нічого не зробиш. В тебе щоб поміняти ремінь потрібно передню панель знімати. Ремінь ролики підбираються по коду двигуна. Чи треба міняти помпу .... треба на місці дивитись. Я вже писав тобі...ми в солонці міняєм. приїдь визначим що треба міняти і по коду двигуна встановим твої замінники.

11. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    як до вас заїхати??? дай адресу?

12. kym

kym Аксакал

a 100
    т. 097 544 68 49 Солонка вул. Долинна 22 Юра

13. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    Привіт!!!! усім вклике спасибі.... замінив усі ремні(3 шт) ролики(3 шт) зроблено розумною людиною на Сихові усього за 400 грн.!!!!!!

14. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    А де саме, якщо не секрет?

15. kym

kym Аксакал

a 100
    Очистку памяті контроллера і адаптацію робили..?

16. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Якщо за 400грн, то там і не знають що це таке :)

17. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    А можете пояснити для чого, при заміні ремнів це робити?
    То типу виставити запалення?

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Це стосується нових машин. Там контроллер контролює силу натягу прижимних механізмів. Крім того коли міняють можуть відключити деякі датчики щоб не порвати дроти. а відповідно контроллер запамятовує це як аварія. І абсолютно правильно потрібно через базові установки заново виставити запалення. Хоча безкомпютерні майстри стараються не рухати самих шестерень і міняють ремні загнавши перший поршень в ВМТ і зафіксувати розпредвал і колінвал на мітках.

• Подобається Подобається x 1
  19. lugnik

lugnik Початківець

B-5 1.8 т
    швидше по телефону так не знаю як пояснити

20. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    Привіт друзі. Планую замінити ремінь ГРМ після свят на пасаті Б5 1.8Т АЕВ. Виникло декілька питань:
    1) На сам перед я ніколи з таким не стикався, але багато чого вичитав в неті. Такшо чи є в мене, як в новачка, якісь шанси зробити це самому? :) Є гараж, бажання, час, а грошей не сервіс - скрутно....:morning1:
    2) Ремінь вже прикупив - DAYCO. Продавець сказав шо фірма не з поганих, але цікавить ваша думка.
    3) Про мітки: якщо знайти я їх не зможу, можна самому мітки намалювати перед тим як знімлю ремінь, ну а потім по них вже виставити новий ремінь? І що робити якшо мітки не сходяться до початку заміни, або після заміни?

Впринципі все. Взагалі планую зробити заміну всіх ремнів, до речі також вже їх купив. Але от незнаю точну їх кількість, продавець сказав шо там йде 3 ремні(не рахуючи ремінь грм). Можливо хтось підкаже скільки їх там є(машина з кондиціонером)? Також заміню антифриз і свічки. Такшо роботи по горло, тим більше шо треба весь перед розбирати... Буду вдячний за всі підказки!:dance:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)