passat b5+

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем Spinogrizik, 2 бер 2010.

1. Spinogrizik

Spinogrizik Active Member

passat b6
    Як на вашу думку яка коробка краще ручна чи автомат ? (passat b5+ 1.8t)
    хто б шо вибрав з таким мотором?

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    тільки ручка!там дуже менінгітні коробки!

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Конкретно по цій машині не скажу, але найближчих NN років не буду брати любого автомата... вже один маю. Моя консервативна думка - автомат зло.

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Порівнювати неможу, бо на автоматі ніразу неїздив! Але підтримую механіку!!!!!!!!!

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    експлуатую автомат майже 3 роки, всі переваги над ручкою, окрім двох - розхід та динаміка.
    На ручці розхід менший і машина швидша на старті. Якщо ці дві речі для тебе не важливі то бери автомат.

6. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Тоді вже трьох... АТФ в автоматі тре міняти разом з фільтром частенько, а вона не дешева.

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а недешеве щеплення на механіці як часто тре міняти?

• Подобається Подобається x 1
  8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ага. масло з фільтром в АКПП дешевше проміняти ніж комплект зчеплення!
    Можна все порахувати, але це тема не про це.
    Хто купує авто на автоматі, його це питання цікавить рівно 0,23%

9. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Залежить від їздока і якості деталей.
    Раз на 30-150 тисяч

10. kym

kym Аксакал

a 100
    Автомат для жінок. МКПП для справжніх шоферів. Поки не було DSC всі ралійні машини були на ручці. Іздив і на тому і на тому на АКПП буду їздити напевно в глубокій пенсії.

11. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Відколи елементи комфорту є суто жіночими. а фраза для справжніх шоферів нагадує нашу рашу - "Челябинськие мужики настолько сурови, что..." )))))

12. Андрій

Андрій Початківець

VW Passat 2.0 FSI 2007
    Надаю перевагу МКПП і Вам раджу.

13. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    МКПП - рулить)))
    САСА правду каже - все залежить від водія. я ні разу не міняв диск щеплення на попередніх і на цьому авто. і пробіг був доволі "прилічний".
    коли зняв на Пассаті перед заміною двигла - то диск цілком нормальний був і є.

а ось на новому 2,0 вирішив пару раз "помалювати по асфальті" гумою. диск то ще нормальний ( хоча 30 000 уже пройшов) а от пружинки тарахкотять(((

14. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Моя думка: все залежить від стану душі, ну й від роботи, я після 8ми годинної зміни на будівництві повертаючись до дому по нашому бездоріжжю то так хочеться автомата(і АКПП і АКМ) що аж гавкати хочеться на педаль щеплення. І я на 100% впевнений що влітку прийдеться міняти диск(а можливо і корзину). Дійсно вибір автомат чи механіка це сугубо лічний вибір, та як на мене на собі не варто економити а до гарного звикаєш швидко!!!

15. drsem

drsem Початківець

Volkswagen Beetle
    Автомат добре брати на мотор 2.8,досить частою проблемою автомата є не якісний сервіс,також зустрічаються проблеми з тіптроніком,який з тих чи інших причин перестає працювати причому коробка працює нормально в режимі драйв(з власного досвіду знаю)

16. DentisT

DentisT Початківець

T 5 '05, РАКЕТА)
    А чому тоді всі маштнт бізнес класу на автоматі? І на рахунок спортивних (і швидкої їзди): при теперішніх ямах особливо не повигазовуєш, ну і штрафи тоже вже не по 20 гривень(((( Їздив на різних АКПП (на чужих машинах) і воно мені подобалось 50 на 50, але коли придбав авто з АКПП то на 99% впевнений, що наступна також буде з АКПП !!!

17. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    імхо
    в кожного своя манера їзди і кожному своє більш лінивим (не в поганому розумінні) автомат
    більш енергійним думаю більше підійде механіка на автоматі мені було нудно їздити.втикнув ногу на педаль руку на підлокотник і їдеж як на автоматі)))))
    це не правда що нові машини на автоматі більшість за статистикою на механіці...
    на мою думку автомат це коробка придумана для жінок які чомусь більше розсіяні на дорозі і щоб вони не відволікалися на переключення передач...
    я собі не буду брати автомат доки акпп не удосконалять настільки що її будуть на гонках використовавти,
    бо зараз основна проблема нових авто ,перше що летить це коробка за моїми даними десь після 4 років експлуатації..

18. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    Только ручка !!! очень долго думает Акп и часто делает не так как бы сделал я ( ездил на Паджеро спорт и Кемри ) + только в езде в пробках по городу , я же езжу 50 \50 город трасса , по трассе помоему вообще опасная вещь если объем меньше 3.0 и передач меньше 5ти . На пассате Б 5 + механика супер даже переключения приносят удовольствие :dance::bomb:

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Наклеп. моя при 115 к.с. і не самій маленькій масі пуляє на обгонах між 80 і 140 як має бути. ну а в педжеро спорт максималка вроді 140))))

20. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    І я своїх 5 копійок сюди запхаю - пару раз мав здибанку з Маздою 3 автомат 1,6 помоєму (бухгалтерша на фірмі їздить) - враження на трасі при обгоні - ну його нах :crazy::shout::ireful: поки зачне обганяти :morning1: можна кави попити і свіжі котіровки акцій на Лондонській біржі взнати. Но зато в пробці зачьот :yes:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)