Пасуть машину здається, шо робити?

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем Topol, 1 тра 2007.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Мля, мою машину пасуть здається...
    Шо робити?????

Сьогодні дядько-сторож на стоянці перед роботою сказав шо за мною на роботу заїхала якась тачка - мужички вийшли, подивились, сіли і поїхали.

Страшно...

Ану дайте якісь поради... Фрази типу "як захочуть то і так вкрадуть" - не канають. Як я захочу то хєр вкрадуть мою ластівку - хіба через мій труп!!!! Лиш поможіть.

2. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Пасуть машину здається, шо робити?

можеш поставити:
    1 сигналку
    2 імобілайзер
    3 мобільний телефон зарити десь в такому місці щоб ніхто ненайщов і потім по джипіерес блокувати аба знайти машину!
    4 замок на коробку передач
    5 заникану кніпочку яка не дасть завести
    6 блек бак на картку
    7 перенести нозєм компютера в нештатне місце
    8 все вище перелічене разом!
    і тоді твої шанси виростуть десь так на хвилин 50.

3. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

А з платної стоянки, де сторожа мене особисто знають - можуть поцупити?
    Тобто чи знає хтось випадок такого?

4. Pol

Pol Super Moderator

був такий випадок сторожа споїли!

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Може чуваки просто хотіли подивитися класну машину?

Пункт третій прикольний, можна детальніше?

PS Пол, старайся перечитувати те, що пишеш, або набирай уважніше бо часто за описками доводиться довго відшукувати суть допису

6. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

зі стоянки її ніхто цупати не стане. А взагалі це виглядає просто що " у страха глаза велікі"Твоя машина ексклюзив,їх може до штук 15 на Украіні.машини цупають не прості люди і не просто так. Так що постарайся подумати для чого вона може бути потрібна і зрозумієш хто може позаритися.За викуп тобіж ії і продати? тобі треба спокій зараз перш за все у душі навести, ну ще можеш іммунітет підняттям власного авторитету підкрепити.Завали на стоянку з якимось "крутелами" нехай вуйко-сторож побачить(сторожа це перші розповсюджувачи басен).
    А шо ти її по віку від угону не можеш застрахувати вже? в мене коли сталась подібна "неприємність" страхкомпанія була дуже зацікавлена,і все зразуж ... утряслося.

7. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Тобто страхова зразу знайшла тачку????

8. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Страхова усе відшкодовує, наскільки мені відомо, і комплектацію, і колір(за цив. правом). А потім, в порядку регресу , стягує кошти з платної стоянки, яка, відповідно до укладеного тобою зними договору зберігання атотранспорту, зобов'язана забезпечити його схоронність...(тільки в журналі запис зроби), і так же, вони відповідають за подряпини, які тобі поставили на території стоянки, і решта приколів :) Але твою машину немає змісту красти, я крім неї жовтих, ще , не бачив :)

9. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

1 погоджуюсь з поломо чим більше систем безпеки тим краще
    2 машину з стоянки вкрасти ше лекше ніж тоді коли вона стоїть на вулиці.
    3 тополь любу машину можна вкрасти, недавно в москві бентлі гт контінентал вкрали.. тут все залежить яких ти знайомих маєш, ьо в тому світі все можна знайти
    4 найкращйи варіант застрахуй. В універсальний в нас є знижки, застрахуй просто від угону, бо повністю страхувати нема сенсу бо урахування зносу на запчастини тобі не дадуть.
    5 манкей страхова компанія всю суму не виплачую, в універсальній не виплачується 8 проц від вартості

П,С, Тополь я думаю шо то купці приїхали

10. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Збитки відшкодовуються в повному обсязі. Що не відшкодує страхова, те маєш право стягнути з стоянки :)
    А Страховикам , раджу, не вірити- сам впевнився, в закони вони вникають тоді, коли ти їх туди носом тикнеш,з представником, а так, радіють шо народ темний, і в судовому порядку з них пеню не стягує :)

11. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

П,С, Тополь я думаю шо то купці приїхали[/quote]

Пегасе мабуть має рацію:grin:

Запис у журналі на стоянці обов"язково роби кожен виїзд та заїзд з указанням часу. Краще бути постійним(а не поденним) клієнтом стоянки і мати угоду зі всіма реквизитами на угоді. А якщо вже таке сталося (мій випадок не мав нічого спільного зі стоянкою) то має бути хтось чи щось, кому стало б дуже треба щоб ця машинка знайшлась. Тут може бути дуже користна страхкомпанія.Не має значення яка, всі вони під одним папою живуть.

12. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

як завжди треба читати документи з кінця та починати з найдрібнійшого шрифту! Я коли свою страхугоду дочиталась (через місяць після заключення оної) то 8пунктів мусила проконсультувати з адвокатом. А найцікавіше мені сподобалося, що мая страхівка "повний фарш" відшкодовуватиме вартість спертих титанів тільки якщо вони сперти разом із ТЗ! А якщо авто все ще на місці, а дисків вже нема, то... страхкомпанія тільки співчуває пограбованому власникові. Читай Тополе уважніше угоди, даби своє чоло від моїх грабель вберегти..тобто на ті самі граблі не наступай.

13. Pol

Pol Super Moderator

Стереженого бог береже! якщо захистити своє авто, то трошки тяжче стане красти його!
    Я чув випадки коли викрадені авто їхали в Росію, і там були продані, а через кілька років виявлялось, що вони в розшуку, але нажаль ніхто не розказував що з ними було далі.
    Тому не факт що в разі викрадення будуть просити викуп, можуть гнати за кордон в Росію, Белорусію.
    розкажу таке:
    В мого доброго знайомого в 2000 році вкрали бус вольцваген в польщі, (коли той був вже без товару, і мав їхати на Львів,) він заявив в поліцію і на наступний день поїхав на автобусі до Львова, на третій день у Львові йому підкинули листа, з вказаною сумою і місцем зустрічі. Вони (викрадачі) запросили 3 штуки він (власник) мав гроші, пішов, і зустрівся з чоловіком, і дав йому гроші тоді його запевнили що його бус вже стоїть під домом, коли він прийшов під свій будинок бус вже стояв під хатою.
    Так що границя то не показник якщо вони (викрадачі) змогли без проблем бус без документів крадений з Польші в Україну перегнати то в росію то не проблема.

14. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Залишай в салоні ротвейлера- чемпіона, але потрать до того ,десь 2 роки на виховання , щоб вікна не подерла :) Але то жарт :-(

15. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Монкей, а чо бабуіна не радиш? :lol:

16. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

1.Він там нагидити може.
    2.За банан і вв продасть :lol:

17. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

тіки стоянка фіг шо віддасть, ну господарський суд їх зобовязить заплатити ту суму а вони скажуть "денег нету" а по фін звітності дійсно виходить шо тих грошей нема, замля арендована і няких грошей нема :haha:) тут сила закону ніц не вдіє

18. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Пані Олександро задумайтесь чому страхова відшкодовує титаниі колеса тіик коли їх вкрали з машиною? Якшо би вона відшкудовувала колеса то прийшлось всім відшкодовувати а люди завжди їздилиб на новій гумі інових титанах :haha:

ТОПОЛЬ я чув шо в охоронних фірмах є така послуга типу ти ставиш десь машину а за тою машину дивляться якшо підходять до неї вори їм зразу тягла дадуть і все :)

19. Oleksandra

Oleksandra Active Member

VW JETTA 2.0 2001

Це вже шось на особистого тілоохоронця більше тягне. Ну і порадка:lol: ! Давайта коли пишемо "я чув" тутже конкретну фактичну ссилку де воно це "чув" і як туди звертатися.

Пегасе,а то шо "ти чув" то вони особисто за неї дивляться чи якось через космос,супутник використовують?

20. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

Особисто. звертатись до одного з прректорів універу :))) він знає

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)