печка

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем kvp, 17 вер 2012.

1. kvp

kvp Новачок

volksvagen jetta
    печка працює через раз.підскажіть що робити.jetta 2

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Певно вона образилася, що ти її обзиваєш "печка"

3. kym

kym Аксакал

a 100
    точно.... думає що зараз заралять тістом і будуть хліб пекти

4. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    По-перше, не "печка", а принаймі "пічка" чи "система опалення салону автомобіля" як вам більше подобається.
    По-друге, перевір контакти на акумуляторі, бо якщо вони погані, то вентилятор печки працювати буде "через раз".

А якщо серйозно, то пасувало б написати рік випуску автомобіля, тип мотору(бензин, дизель), і яка саме проблема з пічкою: не працює вентилятор, дує холодним, не працює регулятор і так далі.

Вибачайте, але екстрасенсів на форумі небагато.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Почтальйон Печкін, пріньос посилку для вашева мальчіка!

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    та не гоніть собі. А автору теми раджу хоч пояснити, чи то вентилятор не паше, чи кран пічки? як на мене - то контакти акуми тут точно нідочого. почни з вимикача.

7. wwB2

wwB2 Active Member

VWB2
    Якщо пропадають обороти вентилятора пічки то в мене таке було а в джетти 2 думаю такийже трьохпозиційний перемикач як у Б-2.
    Є два варіанти:
    - реставрувати старий (а це реально почистивши контакти, повернути в попереднє положення а пусті місця залити епоксидною смолою (вона витримує більші температури));
    - або шукати подібний замінник (можливо повезе бо це практично реритет хоч можливо пермикач такий же в гольфах 2)

Останнє редагування: 17 вер 2012
  8. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Підкажіть хтось, або ж дайте будь-ласка зсилку як зняти пічку в гольф 2 без знімання торпедо!!!!!! З мене пиво))))))))))) Ну не можу знайти!!

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    А як ти поставив торпедо 3 в гольф 2?

Печка помістилась?

10. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    крапку людина не поставила.

Хобіт, шукай форумчанина Голубець - він пояснить. а взагалі - пошук рулить

11. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    А шо мене шукати? Туткай я :)

Телефон кинув в ПП. Дзвони підкажу.

12. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Дивна штука знову з пічкою. Знімав, обклеїв заслонки, все файно, дмухало кипятком, і от після того як трохи втекло антифризу через вискочивший датчик ОР стало гріти через раз, або ледве теплим, або ж посто теплим,гріється дооооовго... Що може бути крім пробки в радіаторі пічки?

13. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Повідклеювалося твоє рукоділля. Ти обклеював пічку? мається на увазі всі заслонки і корпус? Перевір патрубки подачі ох.рідини до радіатора пічки на дотик мають бути одинакової температури і прогріватися одразу (за 1хв): якщо один тепліший інший холодніший то 100% повітряна пробка, якщо обидва однієї температури (приблизно) то повідлітав паралон зі шторок. Інших варіантів немає, хоча ще може бути забитий радіатор, але він би просто погано грів а не через раз.

14. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Скажу що проблеми з пічкою в таку погоду це дійсно ПРОБЛЕМИ!!!! Щоки до вікон примерзають)))) Один патрубок гарячий, другий трохи теплий... Пробка? Знімав відвідний патрубок то антифриз ледве -ледве тече... Якщо пробка то як її позбутись???? Рятуйте а то колись в дорозі замерзну!!!:crazy::crazy::crazy:

15. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Чи можливо обклеїти заслонки не знімаючи пічки?

16. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    це щось типу операції на гландах але з доступом через задній прохід

17. dfs

dfs Active Member

vw/jetta2/RF
    Як мене дістали ті операції... Але мерзнути теж не варіант. Дякую за вичерпну відповідь.
    Підкажіть чим краще заклеїти заслонку і скільки часу займе "операція".

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хлопці, а Гобітові хтось поможе (з тих, що шарять в пічках)? Чи він нам таки має десь в дорозі закацябнути? Зас...али тему задніми проходами! А чоловік катається на трасі Володя Волинський - Львів - туди ж в 20-градусний мороз! Майте совість! Підкажіть, як йому ту піч зремонтувати!

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    береш, знімаєш панель приладів, далі все видно. часу - цілий день, бажано помічника мати і прочитати перед тим як що знімається. сама пічка порадами не заклеїться,
    на сто за таку процедуру візьмуть цілий вагон грошей і невідомо чи добре зроблять.
    треба закатувати рукава і братись за діло

20. holubets

holubets Місцевий

Клубна карта:
    000095
    Якшо точол через відвідний патрубок тосол ледве тече, тоді є проблема з помпою, бо вона не прокачує.
    Якшо була б пробка, тоді антифриз нормально прокачувався б.
    Спочатку треба розібратися з антифризом, а тоді вже до заслонок дивитись і то при умові що будуть проблеми.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)